Sonuca bağlanmış mı, kime göre neye göre? Yıllardan beri bu muhabbeti yapıyorsunuz yahu. Siz değil de biz mi abartmış oluyoruz yani? Siz seks muhabbetinden sıkıldıysanız, biz de* sizin bu her şeyi abartma ve sürekli başa sarma huyunuzdan sıkıldık. Madem bu kadar rahatsızsınız, atın pm, ben senden rahatsız oluyorum, çünkü..... deyin, karşıdaki insan hatasını anlarsa susar zaten. Ama sizin yaptığınızı küçük çocuklar yapmaz cidden. Sıkılıyoruz diyorsunuz. Eh be güzelim madem sıkılıyorsunuz, atın pm, zor bir şey değil. O 'sıkılıyorum' yazan parmaklarınızı daha güzel şeylere yorun, mutlu olursunuz. Ayrıca, Can, 'alterdeki üyelerin seks muhabbeti yapması' adı altında bir konu açmasaydı, birtane adam çıkıpta 'ben bu muhabbetten rahatsız oluyorum.' demezdi. Can'dan önce kimsenin kimseden sıkıldığı yoktu*. Ha tabii siz illaha birinin dürtmesini bekliyorsunuz adım atmak için, ne güzel.
* İsim vermiyim.

sdasdasdasd
* Belki sıkılan vardır da söylememiştir. Dedim ya, illa biri dürtecek, koyun sürüsü gibiyiz Aziz Nesin'in dediği gibi.