Olayın neden kaynaklandığı anlaşıldı.
''Tylers her türlü konuyu konuşuyorsa, pek tabii biz de ıslandığımıza kadar anlatırız. Çünkü tek bahanemiz Tylers! Onun sayesin de biz de fantezilerimize yer verebiliyoruz sitede. Çünkü Tylers bahane. o olmasaydı başka bahane bulur muyduk bilmiyorum bunları yazmak için ama şimdiki malum bahanemiz bu, Tylers''
Ahaha! evet tam olarak buymuş öğrendik. ''Tylers'' ın sitedeki tavrı bazılarına kılıf olmuş. Ben küfretmeseydim başka bahaneler bulurlardı tabii ama şimdiki hedef benim. süpermiş lan 
Can'ım, yine istediğin şekilde anlamışsın olayı. Seni bu konuya karıştırmamızın nedeni, sanıyorum ki forumda seksten, cinsellikten fazla bahsetmen. mesela diğer erkek üyeler senin gibi mi? neden bu tarzda yorumlar yaptığın kimseyi ilgilendirmediği gibi benim tarafımdan bilinmekte, biliyorsun. şimdi senin bu yorumların, neden yaptığın önemli olmadan çoğu üyeyi rahatsız etti ilk, sonra alıştık. yani, seninle ilgisi bu konunun şu; sen, ben ve daha birçok üye forumdaki kızların cinsellikten bahsetmesinden rahatsız oluyorsa bu abartılmamalı bu kadar. sen varken bu kızlardan rahatsız olunması gerip geliyor bana. kızların tek lafları; yalarım, pippi, ve birkaç argo kelime. hiçbir kızın fantezilerini anlattığını görmedim. ıslandığına kadar yazan onlar değil, sensin. sen erkeksin ve yaşın büyük hakkım diyorsun ama bu kızların bu kadar abartılacak şeyler yaptığını sanmıyorum ben. lütfen siz de kendinize gelin. iki üç argo -kızlar tarafından- kullanılıyor diye geneleve çevireceksiniz forumu he mi? kusura bakmayın buna izin veremem. rahatsızlığımı dile getiririm.
ben rahatsızlığımı dile getirdim. buna rağmen hala devam ederse herkes kendi bildiğini okumaya elimden bir şey gelmeyecektir. ayrıca bütün gün seksi düşünen kızlar değildir, erkeklerdir bu yüzden özentilik yapıp da her yorumunuza cinselliği katmayın derim ben kızlarımıza. arada ironi güzeldir, anlamayanlar olsa da ama abartı hep kötüdür abartı. şiir mi yazıyonuz bre?
ama dersin ki tarzımdan sana ne? burada herkes paylaşır istediğini, bunun olmaması gerektiğini siz de biliyorsunuz. düşünsenize herkes istediğini yazsa? hoş olmaz. e buna gidiyorsa forum, birileri dur demeli, tepki göstermeli elbet. ama abartmamalı, bu kadar ileri gitmemeli. başkasını eleştireyim derken kendini eleştirdiklerinden de beter etmemeli.