PCD TÜRKİYEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:Ç
çok güzel bir haber bu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
17 Kasım Cuma
MTV Türkiye Lansman Partisi
Saat: 19:30
Etkinlik Türü: Konser – Parti
Sanatçılar: The Pussycat Dolls, 110, Athena, Ceza, Duman, Hayko Cepkin, Kargo, maNga, Göksel, Mor ve Ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ogün Sanlısoy, Redd, Sertab Erener, Teoman
Mekan: CNR Expo Center
Adres: CNR EXPO Fuar Merkezi - Yeşilköy Atatürk Havalimanı Karşısı - İstanbul
Açıklama: 23 Ekim 2006, Pazartesi günü yayın hayatına başlayan müzik ve yaşam kanalı MTV Türkiye, açılışını dev bir lansman partisi ile kutluyor. Ünlü R&B ve Hip-Hop grubu The Pussycat Dolls, 17 Kasım 2006′da İstanbul’a gelerek MTV Türkiye izleyicisi ile buluşuyor.
Ekranlarda 25. yılını kutlayan, Türkiye’de ise 10 yıldır yayında olan MTV, 23 Ekim 2006′da lokal olarak ülkemizde yayına başladı. Türk gençliğine bir sürpriz yaparak ekranlara bayramın ilk günü merhaba diyen MTV Türkiye, sürprizlerine “tek günlük festival” niteliğindeki lansman partisi ile devam edecek. MTV Avrupa’da da görüntüleri yayınlanacak olan MTV Türkiye partisinde, son dönemin en parlak R&B ve Hip-Hop grubu The Pussycat Dolls’un öncesinde Türkiye’den de büyük müzisyenler yer alacak; 110, Athena, Ceza, Duman, Hayko Cepkin, Kargo, Manga featuring Göksel, Mor ve Ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ogün Sanlısoy, Redd, Sertab Erener, Teoman ve CNR Expo Center’da gerçekleşecek olan bu muhteşem organizasyonda sahneye çıkacak sanatçı ve gruplar… Ayrıca DJ Fuchs ve Cervus da DJ setleriyle geceye renk katacak
ya ben bööle şansın taa.....
nie herşey istanbulda oluyo ya..
ben de gitmek istiyodum onlara :ühü
neyse hemen ümitsizliğe kapılmıyım

ayın onyedisine kadar bir yolunu bulup giderim ben istanbula