Alternatifim Cafe

UFaK RutuŞLar büyüK farKLar Yaratır.. d:?

Discussion started on Tuning

GerceK otomobiLLer Le oYNamak ZOrdur ama Oyuncak bir otomobiLe istediginizi yapabıLırsınız yeterKi hayaL gücünüzün Sınırı MaddiyatLa KesiLsin d:))

OyUncak arabaLArınızıN resiMLerini
ve Oynama YAptıgınız oyuncak arabaLArı
hem resiMlerLe bu alana KoyManızı Hemde NasıL yaptıgınızı anLatmanızı istiyorums..

buNLar zor bişey degiL modifiye etmek icin boşta kalan dakkaLArınızı kULLanmak yeterLi.
#1 - Temmuz 29 2007, 19:48:16

══════════════════════════
- SerCs - MerFe - DiLa - CanaN - ViceZa - Mc DeviL - TuuCeM - zenciri - Ebru - Mc NighT - FataLFeaR -   ███████████████████████████

Lise 2 de bir Kız arkadaŞımın Hediye ettigi AhŞap ClasiC b i cabrio OtomobiL d:DD

1 adet yedek lastigi vardı yan tarafta onu söktüm chok boŞ durdugunu düşündügüm için..
  arkada kocaman anlamsız bir tahta vardı onuda söKtüm aLdım..

bu araçta sadece lastiKlerLe oynadıms bodrumdakı oyuncak arabalarımdan birinin2 adet Lastigini aldım
lastikLere karsıdan karsıya geniş bir delik actım ve LastikLeri ahsap araca uygun haLe getirdims ve Manta ettim
15 dk mı alMAdı

iLerLiyen güNlerde eğe iLe faLan ahşap uzerınde oyanamaLAr yapcam  çhok güzel Olcagna inanıyorums d:))
neon biLe takçam d:DD
#2 - Temmuz 29 2007, 19:52:43

- SerCs - MerFe - DiLa - CanaN - ViceZa - Mc DeviL - TuuCeM - zenciri - Ebru - Mc NighT - FataLFeaR -   ███████████████████████████

KANCA SEN HARİKASIN :) :kisss BAYILDIM YAA SÜPERR İŞTE GERÇEK MODCU BUDUR GERÇEK ARACI OLMAYIP OYUNCAĞI BİLE MODİFİYE EDENDİR NEONLU HALİNİDE GÖRMEK İSTERİM (6) (6)
#3 - Temmuz 31 2007, 15:35:58
MC DEVİL KANCA CREW
DARK_ALFA_EXODUS_SERCS_YER6 MAFYASI_VİCEZA_YAĞIZZ_TRAİTOR_DİSHİ KARTAL_POİSOFSOUL_BAD CHİLD

motorda ne gibi değişiklikler yapcan kanca  :muhah yakında bunu draglara da sokarsın
#4 - Temmuz 31 2007, 15:38:18
MC DEVİL KANCA CREW
DARK_ALFA_EXODUS_SERCS_YER6 MAFYASI_VİCEZA_YAĞIZZ_TRAİTOR_DİSHİ KARTAL_POİSOFSOUL_BAD CHİLD

motoru kaputtan taşırmak istiyorums d:DD  pedal ın gitçegi yeri kalmadıgında bogazların açılıp açılıp kapandıgı
egzos Ların tırnakları tek tek sökülen bir herif gibi bagırdıgı
bi motor istiyorums d:DD
incileri dökülene kadar bir hanfendiyi içinde saLLıyacak bi motor d:DD

ahşap Oldugu için ege iLe istedigini yapabılıyoruns
ama nazik oLman lazıms d:DD
eger bişi olursa d:(( hok üzülürüm cunku bu 5 yıLLık bi hediye..

cantları tanıyan Oldumu d:DD

#5 - Temmuz 31 2007, 17:33:59

puhaaaaaaa jantlar  :yaril

kanca ferarri ye ne taktın peki :D
#6 - Ağustos 02 2007, 16:06:29
MC DEVİL KANCA CREW

Perrari yi hurdalIk yarısLarına yoLladım d:DD bu takılı Olanlar öN lastikLer arkaLarı buLamadım
arkalar daha geniş d:DD

Unıye giderken yenı bir RC aLcam maksat zaman geçirmek Pati çekmek Kar doLu geredede drift Yapmak d:DD

benden size tio d:DD
 uzaktan kumandalı bastı bir otomobılınız bıLe Olsa
eger chok eylenmek ıstıyorsanız
arka lastıklerı bantlayın bantLa sarın öNleri sarmayın d:DD
sonra fayans ve yatta mermer in uzerınde bi güzel drift yapın d:DD

halıda da oLuyor ama fayans ı tek geçerim d:)) drift yaparak bataryayı bitirdigim güNLeri biliyoruma cayip eyLenceli d:DD
cep telefonu kayıtları vardı ah bi buLabiLsem.. d:DD sÜperr
#7 - Ağustos 02 2007, 19:11:59

ya bu şey gibi :4 hani realde arka tekerin altına tepsi koyup drift yapıolar onun gipi (6) (6) fikir güsellllsss :4
#8 - Ağustos 06 2007, 13:08:34
MC DEVİL KANCA CREW

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.