musti1197 öbür dünyada olmaya gerek yok KUR AN I HİÇ OKUMADIN HERHALDE orada herşey açık açık yazıyo..
Okuduguma emin ol belkide senden coktur
Kuranı kerimde yazmayan ve evren, tanımak konusunda aklın hic karısmıyormu:Neden yaratıldık ( Hic bir zaman cevap alamadıgım bir sey ) ha diceksin Allaha kulluk etmek icin (Allahın madem hic bir seye muhtac degil bizim ibadetlerimize mi muhtac (Haşaaaa) )) ara sıra aklımı kurcalayan sorulardan bir tanesi
AYrıca demişşinki Allah kul Hakkını affetmeyecek meal okumaayan belli oluyor ..Allh şöyle buyuruyor :: Ben şirkten başka bütün günahları AFFEDEBİLİRİM ....affedebilirim kelimesine dikkat affederim de demiyor affedebilirim diyor yani Allah affetmez demek uydurulmuş olur o da çok kötü bir şeydir ...Hadislerden ornek verecekseniz eger sunu soyleyelim DNA testi yapın ve hadisleri oyle kabul edin yanii Onları kuranı kerime gore test yapın eger terş düşüyorsa ki bir çok uyduruk hadis var onları kabul edemeyizz
şeytann allaha karşı geldiği zamnalardaa allah şeytanaa insanlar da doğru yolu bulacaklardır diee bizi yaratmıştır ve o zamnadan beri de şeytan da kötüşlüğe itmeye çalışır bizleri yani aslında şeytan önceleriii allahaa ibadet edioduu
yanlışım varsa düzeltirseniz ssevinirim
allah şeytanaa insanlar da doğru yolu bulacaklardır diee bizi yaratmıştır ..demissin ..Allah ayetinde soyle buyuruyor Ben sizi bana kulluk edesiniz diye yarattım
Bu birinci plan ben ikinci planı diyorum neden yaratma istegi duydu..Allah bir ayetinde de soyle diyor Siz yokken Varlıga dair hic bir sey yoktu ..Bunlar az cok tuglaları olusturuyor ama binayı tam yapmıyor bende bunun icin diyorum eger bu dunyada bu sorunun cevabını bulamazsam orda sormak isterim diye elbet bir kac sorum daha var ..Orada kimsenin sorusu cevapsız kalmayacak...