Alternatifim Cafe

adam öldüren kızın sırrı ne?? (ayşe kadın fasulye tarafından çözüldü)

Discussion started on Zeka Oyunları

Yeni!
pff o kadar kopya werdim hala bulamadınız mı :D ii biraz daha kopya weriim resim bi kart.
#76 - Ağustos 04 2007, 23:06:24
« Son Düzenleme: Ağustos 10 2007, 15:34:02 Gönderen: mavi-beyaz »
kalbinde bir mezar kaz canım, ölmeye geldim!!
aşkımla, gövdemi yarım gömmeye geldim!!

buldm adam kumar oynuo we eline kız gelince büük bi para kaybettiini anlıo kalp krizindn ölüo oldumu :D
#77 - Ağustos 05 2007, 18:32:48
GEÇMİŞEYDİ SAYGIM GELECEKTİ KAYGIM KELEBEKTİ KALBİM AKAR GİDERDİM OLSA BİLE DERDİM HEP GÜLERDİM!

anti-soad

buldm adam kumar oynuo we eline kız gelince büük bi para kaybettiini anlıo kalp krizindn ölüo oldumu :D

büyük ihtimal öyledir :D
#78 - Ağustos 05 2007, 23:59:37

oyh :icon :hımm şöle olablrr kız adama ynktır kızın abisi adamın elnde kızınn o fotolu kartı görürr we onu döwerr htta nerdeyse öldrr soora youn bakıma kldrrlar adam btksl hayata girerr soora kızada makinanın fişini çkme görewi werlrr...adam öldüü bi newiii kız öldrdüü...oldumuu :icon arkadşım sölede btsn oyun artkkk çok merak etttmmmmm    :vur
#79 - Ağustos 06 2007, 00:23:35
intihara yakin bi muzii defalarca dinleip muzii duymadiin anda aklina inanmadiin tanrilar geliwerir..tutsaq kaldiin inancin kolesi olduunu defalarca hat1rlatan senoryolari sende bilirsin we nedense bu tutsakliktan wazgecemessinn..

yuh artık ama yaa . kaç haftadır konunun cevabının gelmesini beklioruz ama konuyu açan ark. ısrarla cevabı sölemio :'(
#80 - Ağustos 06 2007, 04:30:52

yuh artık ama yaa . kaç haftadır konunun cevabının gelmesini beklioruz ama konuyu açan ark. ısrarla cevabı sölemio :'(

bn arkadaşlar bilmeye çalıştıkları için sylemiyorum cewabı isterseniz söylüyüm o zman
#81 - Ağustos 06 2007, 15:25:30

biraz yaklaştın
#82 - Ağustos 06 2007, 15:26:53

neee birzmı yok artk yaa beynim patladı burdaaa :vur
offf bi de şunu denielim adam bul karayı al parayı oynuo büük bi iddaaya girmiş bilince kazanıo sewnçten kalp krizi geçirio
hadi artk yaw yetr :D
#83 - Ağustos 06 2007, 17:16:05
GEÇMİŞEYDİ SAYGIM GELECEKTİ KAYGIM KELEBEKTİ KALBİM AKAR GİDERDİM OLSA BİLE DERDİM HEP GÜLERDİM!

jddn yeterr söölee
#84 - Ağustos 06 2007, 17:36:04
intihara yakin bi muzii defalarca dinleip muzii duymadiin anda aklina inanmadiin tanrilar geliwerir..tutsaq kaldiin inancin kolesi olduunu defalarca hat1rlatan senoryolari sende bilirsin we nedense bu tutsakliktan wazgecemessinn..

bn arkadaşlar bilmeye çalıştıkları için sylemiyorum cewabı isterseniz söylüyüm o zman
ewt artık yeter söle.
#85 - Ağustos 06 2007, 17:48:52

ewt artık yeter söle.

bencede söyle

jddn yeterr söölee

katılıyorum =) cevap pleasee
#87 - Ağustos 07 2007, 13:20:33
O'nu Buldum..Seni Buldum...Tıpkı Bi Ben Gibi =)

--MEZARDAKİLERİN PİŞMAN OLDUKLARI ŞEYLER İÇİN DÜNYADAKİLER BİRBİRİNİ YİYOR--

Kokuşmuş Ruh LeşLerinize,Ruh Eşimle Isırık Attım!

aslında bn cewabı şöyle biliyorum adam rus ruleti oynuyo kız resimli kart gelince de mecbur kendini öldürüyo ama bazı arkadaşlar rus ruleti öyle oynanmaz dediği için eğer gerçekten de öyleyse "ayşe kadın fasulye"nin cewabını doğru sayabiliriz
#88 - Ağustos 07 2007, 14:35:03

ayyy yani bu muydu
#89 - Ağustos 07 2007, 16:04:13

anti-soad

doğru rus ruleti öyle oynanmaz ..
(çok biliyorum ya (6) )

pfffff :P
#90 - Ağustos 07 2007, 17:50:53

bunun için mi haftalardır uğraaşıoduk biz
#91 - Ağustos 07 2007, 22:59:38

ewt lütfn dooru sayılsn gurur meselesi oldu benim için hayati önemi war artk bayaa çırpındm çnküü (6)
#92 - Ağustos 08 2007, 18:41:43

Üye:

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.