Alternatifim Cafe

hadi kolaysa insanları karşıya geçirin bakalım.....

Discussion started on Zeka Oyunları

http://www.sinavonline.net/oyun/karsiya_gec.asp
bu japonların işe almak için başvuru yapanlara uyguladığı bi zeka testi...altında açıklaması var önce onu okuyup sonra başlayın..ben çok denedm ama karşıya geçiremedim hep aynı yerde takılıyorum..bide siz deneyin eğer yapan birisi olursa bana da sölesin nolur gece uykumlarım kaçtı bu yüzden  :Ç
hadi kolay gelsin....
#1 - Ocak 30 2007, 16:39:17
bir ilişkide araya özlem girsin iyidir, ilişki kuvvetlenir falan diye düşünülür ama araya sadece özlem girmez! buse girer, selin girer, melis girer, ece girer... girerde girer =)

barbie9138

yaptım. bir kere takıldum. oleyyyyyyyy
#2 - Ocak 30 2007, 17:07:06

gerçektenmi vay behh sen bi dahisiin   :okey sen git japonyaya işin hazır  ;) peki nasıl yaptın
#3 - Ocak 30 2007, 17:10:10
bir ilişkide araya özlem girsin iyidir, ilişki kuvvetlenir falan diye düşünülür ama araya sadece özlem girmez! buse girer, selin girer, melis girer, ece girer... girerde girer =)

barbie9138

ilk hırsızla polisi 2. tarafa geçirdim.sonra polisi geri 1. tarafa getirdim. polis bir erkek çoçuk aldı yine 2. tarafa geçti. sonra hırsızı aldı 1. tarafa geçti.babayla 2. erkek çoçuğu 2. tarafa geçti. sonra baba tek başına 1. tarafa geçti.anneyi aldı tekrar 2. tarafa geçti. sonra anne tek başına 1. tarafa geçti. hırsızla polis 2. tarafa geçti. sonra bab tek başına 1. tarafa geçti. anneyi aldı 2. tarafa geçtiler.sonra anne tek başına geri gelerek 1 kızz çoçuğu alarak karşıya geçtiler. sonra hırsızla polis 1. tarafa geçtiler. polis 2. kız çoçuğunu alarak 2. tarafa geçti. polis tek başına 1. tarafa gelerek hırsızı aldı veeeeeeee oyun bitti.

aman ya sende. millet zaten beni japona benzetiyorum sende japonyaya yolluyon.
#4 - Ocak 30 2007, 17:40:34

M.A.V.I_21

bu oyun vardı hatta ben eklemiştim ama genede saol tekrar paylaştın :))
#5 - Ocak 30 2007, 19:39:24

ohh yaa saol oldu en sonunda geçirdim karşıya saol..
bu arada özür  :S varmış bu konu neyse bikere daa test etmiş olduk demi :)
#6 - Ocak 30 2007, 20:23:28

Lonelyboy

konu forumda mevcuttur.
//forum.alternatifim.com/index.php?topic=61137.0

lütfen konu açmadan önce arama motorundan araştıralım  :kilit
#7 - Şubat 04 2007, 16:39:00

Üye:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.