Alternatifim Cafe

şoförünün gözlerinin rengi nedir?

Discussion started on Zeka Oyunları

bende ciddi bişimiş gibi böle ciddi ciddi okuorum :muhah :muhah
#26 - Ekim 07 2006, 18:34:34
Korkma bilirim acıyı, tedaviyi, imkansızlığın kekremsi tadını....
Dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından...

hmm anladım .
acık k.rengi
#27 - Ekim 07 2006, 20:30:52
İmza kural dışı.

yavv arkadaşlar sorunun cevabı içinde saklıı otobüsü kullanan sizsiniz.kendi göz renginizi söyleyin işte cevap buuu yanii şoförün gözlerinin rengi ela  :muhah  :sizo
#28 - Ekim 11 2006, 14:59:14
Pembe Peri Gülçin Mavi Melek Cemre Yeşil Prenses Eren Mor Çiçek Yasemin
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!

iLaHi aZRaiL,SeN aDaMı öLDüRüRSüN!!! :kop

ewt otobüsü kullanan sizsiniz !!!

kendi göz renginizi sööleyin
#29 - Ekim 25 2006, 12:56:32
I Don't Belong Here

Halil otobus soforu ona sorun kioptum kioptum
#30 - Ekim 25 2006, 15:43:35
Zor Biriyim . . .

Evet evet ben otobus soforuyum bana sorun ben bilirim.  kioptum  kioptum
#31 - Ekim 25 2006, 15:45:31
jetzt weiß ich, wie es ist, sterbend zu leben. Ich sehe meinem eigenen Tod zu. Ich danke dir.

bencedee ona sorun  :muhah
#32 - Kasım 01 2006, 16:20:46
Pembe Peri Gülçin Mavi Melek Cemre Yeşil Prenses Eren Mor Çiçek Yasemin
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!

iLaHi aZRaiL,SeN aDaMı öLDüRüRSüN!!! :kop

kahverengi gözlerim  muhaha
#33 - Kasım 01 2006, 16:40:56

(6) açık kahverengi :P

Yaff ahni bana soracaktınız. Ben otobus soforuyum kardesim. Siz nebilirsiniz  kioptum  kioptum
#35 - Kasım 06 2006, 19:08:56
jetzt weiß ich, wie es ist, sterbend zu leben. Ich sehe meinem eigenen Tod zu. Ich danke dir.

Yaff ahni bana soracaktınız. Ben otobus soforuyum kardesim. Siz nebilirsiniz  kioptum  kioptum

kardeş tamm seninde adın halil ama bu halil ben olan halil  (6) galiba  :alala   :4
#36 - Kasım 06 2006, 19:20:43

kardeş tamm seninde adın halil ama bu halil ben olan halil  (6) galiba  :alala   :4

Guller_prensii benim en samimi arkadasım ve orda beni kastetti adaş. Eger sende benim gibi kaptanlık bölümünde okuyorsan sende söför olabilirsin. Ama burdaki kaptan Halil kesinlikle benim. Kusura bakma valla.
#37 - Kasım 06 2006, 19:25:22

otobüsü kullanan bizi
ve kendi göz rengimzi söylicez
bilmece bunu neresinde
çok saçma yaa
#38 - Kasım 06 2006, 19:27:09
İnsan insan olmalı ki, insanlarla insanca yaşayabilsin.

Guller_prensii benim en samimi arkadasım ve orda beni kastetti adaş. Eger sende benim gibi kaptanlık bölümünde okuyorsan sende söför olabilirsin. Ama burdaki kaptan Halil kesinlikle benim. Kusura bakma valla.

tamm yaw sen ol :P (6)
#39 - Kasım 06 2006, 19:36:13

Gel gel senide yanıma kaptan yardımcısı yapıyım.  :4  ;)
#40 - Kasım 06 2006, 19:39:19

Gel gel senide yanıma kaptan yardımcısı yapıyım.  :4  ;)

eyw saol benim mesleğim ii yaw  :Ç
#41 - Kasım 06 2006, 19:43:21

eyw saol benim mesleğim ii yaw  :Ç

İİ valla sen bilin adaş. Gel beraber avrupa turuna cıkak derim ben. Aklına eserde gelmek istersen beni bul.  :okey
#42 - Kasım 06 2006, 19:45:15

Lonelyboy

bu göz renginiz ne? sorusunun uzatılmış hali  :muhah
kahverengi
#43 - Kasım 10 2006, 17:09:50

puahahhaah bn bliodum bu soruyo önmli olan sornn başı çnkü söför sensnn :D:D
#44 - Ocak 13 2007, 15:37:56

mavi  :muhah
#45 - Ocak 15 2007, 04:41:15
Özlemişim buraları =)

Sweetcino

kahverengı (6)
#46 - Ocak 15 2007, 16:01:42

bu soru kaç durakda durmuşlardır değilmidir herkes yolcuları sayıyo işte o ise durakları soruyor ben öle biliodum
#47 - Ocak 21 2007, 15:37:38
en büyük sevda sözü s.. çekmektir!
senimi sevdiler?şimdi söyle nerdeler?
tv dediğin bir bktr çkıp içine sçmayan gt yoktur :)

kırmızı :muhah :sizo
#48 - Şubat 04 2007, 20:37:56
Enjoy the silence.

kesin kahverengidir:D

#49 - Şubat 16 2007, 18:17:31

Kahverengi de konuyu okumadan başlıktan ne olduğunu anladım arkadaşım. :4
#50 - Şubat 16 2007, 20:20:13

Üye:

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.