Alternatifim Cafe

Bu yaz....

Discussion started on Konu Dışı

evet ark.lar bugün resmi olarak yaz mevsiminin son günü.  :)) ve tam 18 gün sonra okullar açılıyor  :oley haziranın basından ağustosun sonuna kadar neler yaptınız anlatın bakiyim.  :nohashas

mesela ben tatile gittim akrabalarımızı ziyaret ettim genelde bilgisayar oynadım ama temmuz ayımın çoğu evde geçtiği için sinir oldum  :ohmygod neyse bi de sizden dinleyelim ilginç bişeyler var mı?  :cicek
#1 - Ağustos 31 2006, 12:45:38
İnSaN VaR OlDuKçA EvRENdEkİ DüZeN DeĞiŞmEz

okullar ayın 11 inde açılıyor  :öff :öff diye duydum haberlerde  :öff
#2 - Eylül 01 2006, 15:36:42
Yalnızlık Derin Bir Sancı Şimdilerde Yüreğimde..

liseler 18inde ilkokullar onbirinde acılıyor.
kaynağımsağlam yanımda hja var.
#3 - Eylül 01 2006, 15:45:36

yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum.

hayır okullar 18 inde açılıo..ilkookul 1 lere 11 inde açılıo canım..
neyse ben hep evdeyim....genelde 20 temmuza kadar hep uyudum sonra dershanem açıldı yazın ortasında  X(  X( yane 20 temmmuzda...dershaneye gitmeye başladımm...çıkışta akşama kadar hep gezdimm...yane dershane açılınca gezme ruhum arttı..sonracağıma biçok kazık yedim dostlarımdan...son olarak biraz ters oldu ama 10 gün sonra tatile gidiom mersine...arkadaş durdun durdun okular açılınca gidion sende dedi..haklı ama napalımm ööle icape tti...yane benim için tatil yeni başladı.....
#4 - Eylül 01 2006, 15:46:44
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

fala Pek bısey yaptıgım solenemz OTURUP  döt büyüttüm pc bbasında Okadar..hep monotom anlıyacanız yani..bide en öenmlisi nese kalsın yaa :muhah :muhah
#5 - Eylül 01 2006, 15:49:17
“Burada her çeşit suale cevap verilir. Her müşkil halledilir. Ama hiç kimseye sual sorulmaz.”

Temmuz ayının başı çok iyiydi de sonrası için bişi diyemem :ohmygod Ağustos ayında karaba ziyaretleriyle uğraştık...Sonra da evde bol bol oturdum  :sizo Şimdi de okullar açılsa diye bekliyorum ya... :muhah
#6 - Eylül 01 2006, 16:01:54
SlipKnoT FaN CluB
>>izmirli olan veya seven, herkes buraya<<

>>izmirli olan veye seven, herkes buraya<<

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.