Alternatifim Cafe

Antalya'dan Hüzünlü İki Hikâye

Discussion started on Konu Dışı

TuRKuaZz

Yeni!
Alıntı
Antalya'dan iki hüzünlü hikaye
Antalya'da terör örgütünün düzenlediği saldırıda yaşamını yitiren 3 kişiden ikisi, aynı mağazada çalışıyordu. İlter Avşar 18, İmran Arık ise 20 yaşında ekmek parası peşinde koşuyordu.

Terör onları aynı mağazada; birinin ilk, diğerinin son iş gününde buldu. İlter Avşar dershaneye gidebilmek amacıyla mağazada çalışmaya başlamıştı. Terörün onu yakaladığı gün, işteki son günüydü.

20 yaşındaki İmran Arık ise iki yıllık yüksekokulu kazanmıştı. Okul harçlığını çıkarmak için İlter Avşar'dan boşalacak işe başlamıştı.İmran'ın da o gün ilk iş günüydü. İki gencin kaderi aynı mağazada kesişti ve ölüm onları aynı şekilde hayattan aldı.

Bu yazıyı biraz önce bir haber sitesinde okudum. Şu an o kadar üzüldüm ve duygulandımki kelimeler yetmez anlatmaya. Yeter  artık ne çektiğimiz bu çakallardan bizim. Devlet deseki bunları gebertmek serbest diye, eline silah alıp gebertmezsen şerefsizim  X(

Allah topunuzun belasını versin. Kundağınkinde tutun yetmişine hepsini gebertecen bu itlerin  X(

Sizi destekleyeninde
ibosunuda,
ferhat tunçununda,
dtp sininde,
ihd sininde,
gelmişini geçmişi .................   X( X(
Daha fazla yazamayacam ban yemek istemiyorum  X(

Allah sen bizim yardımcımız ol  :öff
#1 - Ağustos 29 2006, 16:11:14
« Son Düzenleme: Eylül 13 2006, 20:41:10 Gönderen: Zeynep Büşra »

Turkuaz Kardesım NE dıyelım SImdı Heee...kendılerıne,allahtan rahmet diler yakınlarına sabırlar diler  TERÖR'ü De kınıyorum...allah belalarını Versin Bu soyu sopu bellı olmayan insna Kılıgına Girmiş ayakkabı yavşaklarının
#2 - Ağustos 29 2006, 16:24:35
“Burada her çeşit suale cevap verilir. Her müşkil halledilir. Ama hiç kimseye sual sorulmaz.”

günümüzde maalesef bu tür haberler baya çoğaldı üzülerek söölüyorum...ki zaten herkeste farkında bunun...o iç yakan bela anan ağıtların kim farkına varmaz kii..o şerefsizler için tek dileğim ALLAHINDAN BULSUNLAR ADİ KÖPEKLER........
ölen arkadaşlarımıza allahtan rahmet aileleerinede başsağlığı sabır diliyorumm....umarım o iğrenç insan dışı yaratıklar belallarını bulur
#3 - Ağustos 29 2006, 17:07:28
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

adminler bi bolum acsın rahat rahat girip sovelim boylelerini???
#4 - Ağustos 29 2006, 17:40:34

yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum.

adminler bi bolum acsın rahat rahat girip sovelim boylelerini???
bencede en iyisi bu..burda rahat rahat sövemiyoz  :ban tehlikesiyule...ama cidden kendimi zor tutuyom.  &o  &o  &o
#5 - Ağustos 29 2006, 17:42:50
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.