Alternatifim Cafe

Yürekleri Kan Ağlıyor

Discussion started on Konu Dışı

Yeni!
http://www.sonyaprak.com/

ben yorum yapmıcam arkadaşlar  :agla :agla
#1 - Ağustos 26 2006, 23:02:13
« Son Düzenleme: Eylül 13 2006, 20:38:46 Gönderen: Zeynep Büşra »

C_R_A_Z_Y

ALLAH BELALARINI WERSİN... X(
#2 - Ağustos 26 2006, 23:04:26

şehri*mihri

cok kötü.. bu görüntüleri görünce gercekten kendi halime şükrettim insanlıktan cıkmışlar.. hayvandan beter olmuşlar.. insanın temel hakkı olan yasama hakkı herkesin önünde yok sayılıyor ve hiç kimse ses cıkarmıyor.İnsan hakları adı altında bir bildiri yayınlamışlar o büyük denilen ülkeler,o büyük görülen kişiler ama onların değeri sadece bir hiç.. artık hiçin değerini bilen de yoktur yaniiOnların o bildiriyi yapmaktaki tek amacları da göz boyamak baska birşey değil.... bu adalet değil.. amerika güya gelişmiş ve uygar bi ülke millet amerkia için neredeyse canını feda edecek. amerika denilince akla cok büyük şeyler cok güzllikler geliyor ama kimse bunu dikkate almıyor. amerikada bi birincilik gelince cok büyütülüyor mesela... ne olacak kii. amerikadan gelecek birincilik gelmez olsun diyorum.. Başka söze ne hacet!! Aksini iddia eden varsa beri gelsin !!!
#4 - Ağustos 26 2006, 23:20:45

yüce rabbim her türlü belalalarını versinnn...ama merak etmeyin verecektirde hem onlara hemde destekleyenlere.....bu dünyada olmazsa diğer dünyada yaptıklarının fazlasını görecekler
seyrettikçe canımm ööle yandı kii....bitsin artıkk bu nolurrr allahım bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yazıkkk onlara o masum insanlara off offfffffffffffffff...
#5 - Ağustos 26 2006, 23:21:06
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

tesekkür ederim sehri cok güzel yazmısın
#6 - Ağustos 26 2006, 23:22:42

yüce rabbim her türlü belalalarını versinnn...ama merak etmeyin verecektirde hem onlara hemde destekleyenlere.....bu dünyada olmazsa diğer dünyada yaptıklarının fazlasını görecekler
seyrettikçe canımm ööle yandı kii....bitsin artıkk bu nolurrr allahım bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yazıkkk onlara o masum insanlara off offfffffffffffffff...

tşk ederim değerli yorumun icin
#7 - Ağustos 26 2006, 23:24:35

cok kötü.. bu görüntüleri görünce gercekten kendi halime şükrettim insanlıktan cıkmışlar.. hayvandan beter olmuşlar.. insanın temel hakkı olan yasama hakkı herkesin önünde yok sayılıyor ve hiç kimse ses cıkarmıyor.İnsan hakları adı altında bir bildiri yayınlamışlar o büyük denilen ülkeler,o büyük görülen kişiler ama onların değeri sadece bir hiç.. artık hiçin değerini bilen de yoktur yaniiOnların o bildiriyi yapmaktaki tek amacları da göz boyamak baska birşey değil.... bu adalet değil.. amerika güya gelişmiş ve uygar bi ülke millet amerkia için neredeyse canını feda edecek. amerika denilince akla cok büyük şeyler cok güzllikler geliyor ama kimse bunu dikkate almıyor. amerikada bi birincilik gelince cok büyütülüyor mesela... ne olacak kii. amerikadan gelecek birincilik gelmez olsun diyorum.. Başka söze ne hacet!! Aksini iddia eden varsa beri gelsin !!!

gerçektenn çok doğruu söölemişsinnnnn....allahtan tek dileğimm onların cezalarını fazlasıyla çekmeleri.....bide son bişi diycemmm...bütün bu insanlık dışı görüntülerine rağmen o ürünleri kullananlar böölelikle bu katliamı destekleyenlere varya allah her türlü belallarını versin..bunu demek istemezdim ama bu görüntülerlle doldum hemde çokk...ne diyim artıkk..yüce rabbime sığınıyorum ve hep onlar için dua ediyorum ve bundan sonrada destekleyenler için(her türlü) bedduaa....ALLAHINDAN BULSUNLAR
#8 - Ağustos 26 2006, 23:32:01
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

şehri*mihri

gerçektenn çok doğruu söölemişsinnnnn....allahtan tek dileğimm onların cezalarını fazlasıyla çekmeleri.....bide son bişi diycemmm...bütün bu insanlık dışı görüntülerine rağmen o ürünleri kullananlar böölelikle bu katliamı destekleyenlere varya allah her türlü belallarını versin..bunu demek istemezdim ama bu görüntülerlle doldum hemde çokk...ne diyim artıkk..yüce rabbime sığınıyorum ve hep onlar için dua ediyorum ve bundan sonrada destekleyenler için(her türlü) bedduaa....ALLAHINDAN BULSUNLAR

teşşekkürler ben de kendi yazdıımı sevdim ne yalan sööliim. ve evet sen de cok haklısın.. susmak büyük hata..lütfen herkes bu konuya yorum yapsın...
#9 - Ağustos 26 2006, 23:36:35
« Son Düzenleme: Ağustos 27 2006, 14:33:44 Gönderen: şehri*mihri »

tatlicadi

ağlıyorum nerdeyse bee
ne biçim şeyler bunlar
#10 - Ağustos 28 2006, 03:41:47

İnsanın içi par.alanıyo..En kötüsü de bir şey yapamamak.
Sadece üzülmek böyle naçare.
#11 - Ağustos 28 2006, 11:05:41
Uçacakmışım gibi hissediyorum, ama ne zaman denesem hiçbir şey olmuyor..

insanlık insanlıktan çıktı.... :ban hepimiz kardeşiz heepimiiiizzzz kardeş değil miyiz kardeş kardeşe böyle yapar mı? yazık dünyaya yazıkk tüm israile ve destekleyenlere cezalarını göreceklerdir inşallah amin!amerikanın allah belasını versin!!!!
#12 - Ağustos 29 2006, 19:06:20
İnSaN VaR OlDuKçA EvRENdEkİ DüZeN DeĞiŞmEz

hepsiNe    :ban :ban :ban

:ban :ban :ban :ban :ban

:ban :ban :ban

:ban

:ban :ban
 :ban :ban
 :ban :ban :ban
#13 - Ağustos 30 2006, 11:15:19

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.