Alternatifim Cafe

Hangi Takımlısın?

Discussion started on Anketler

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY . . .
#1151 - Eylül 11 2006, 14:50:05
İmzanız kural dışı.

süper olmuş yaww galatasarayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
#1152 - Eylül 11 2006, 14:55:47
Kubar var duman var kumarbaz ayaklar,
Basar bu şehrin yollarında parçalanmış dudaklarla...

:nohashas EN BÜYÜK GALATASARAYYYY :nohashas
#1153 - Eylül 11 2006, 15:00:13
haY Bu ÖsS nin...bIktIm yAwss ::yea

FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE

İşte budur be baba helal sanaa FENERBAHCE ...
#1154 - Eylül 11 2006, 15:09:00
UseOfHope

en büyük GALATASARAYYYYYYY :okey
#1155 - Eylül 11 2006, 15:10:12

galatasarayyy
#1156 - Eylül 11 2006, 15:13:14

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE SALATASARAY . . .
galatasarayyy

TABİKİ FENERBAHCE DEDIK OYLE KALICAKK .. herkes GORUCEK BU SENE NEYIN NE OLDUGUNU ..
#1157 - Eylül 11 2006, 15:23:23
UseOfHope

galatasarayyy

TABİKİ FENERBAHCE DEDIK OYLE KALICAKK .. herkes GORUCEK BU SENE NEYIN NE OLDUGUNU ..

yaa kardeş her sene öyle diyosunuz ... geçen senede gördük .. şampiyon olcaktınız hani ... siz böyle Kezßanlar aldıkça hiç bişey olmaz ... :muhah

bu işler galatayı  deiştirip salata yaparak olmuyo .. ;)
#1158 - Eylül 11 2006, 15:29:42
« Son Düzenleme: Eylül 11 2006, 15:35:45 Gönderen: IstanbulStyle »
İmzanız kural dışı.

çok komiksiniz yaw geçen senede öyleydi nasıl şampiyon olduk son durak denizli (horoz üüüüühüüüü)  kioptum kioptum kioptum
#1159 - Eylül 11 2006, 15:31:56
« Son Düzenleme: Eylül 11 2006, 15:32:19 Gönderen: pysko_sinan »

Bize Daha Ne Kezmanlar Gelir .. Sen bırak Futbolcuları sene sonu gorusuruz sızınlee ...

Şimdi geçtiğiniz horozlar yarın sizi keselerse gorursunuzz .. bugun bızım elımızden sampıyonlugu alan takımlar yarın sızın karsınıza cıkmıycakmı sanıorsunuz .. neyseh sız once 4 beraberlıgın hesabını verın taraftarınıza .. daha adam gıbı galıbıyetınız yoq bee ..
#1160 - Eylül 11 2006, 15:35:44
UseOfHope

olabilir yaw he o kezman değil kezban ok bu sene şanpiyon galatasaray galatasaray gaatasaray
#1161 - Eylül 11 2006, 15:40:04

Bize Daha Ne Kezmanlar Gelir .. Sen bırak Futbolcuları sene sonu gorusuruz sızınlee ...

Şimdi geçtiğiniz horozlar yarın sizi keselerse gorursunuzz .. bugun bızım elımızden sampıyonlugu alan takımlar yarın sızın karsınıza cıkmıycakmı sanıorsunuz .. neyseh sız once 4 beraberlıgın hesabını verın taraftarınıza .. daha adam gıbı galıbıyetınız yoq bee ..

evet bencede size daha ne Kezßanlar gelir ..

yaa sen bırak bizim beraberlikleri .. asıl sezon sonunda bakıcan kimin şampiyon olduğunu .. eğer olursanız şampiyon o zmn konuşun bare .. ;)
#1162 - Eylül 11 2006, 15:46:05
İmzanız kural dışı.

Pen takım tutmuorum (6)
#1163 - Eylül 11 2006, 16:22:55
  Yaşamak ve iyiye dönüşmek için şimdi çok daha fazla olanaklarım var.Bunların , beni gerektiğinde daha becerikli bir katil yapacağından kuşkum yok.Bir tür din bu : Soluk almayı öğretiyor.Güneşe uzanıp uyumayı , müzik dinlemeyi ve bir kitabın nasıl okunacağını öğretiyor.Senin uygarlığın insana ne veriyor?

GALATASARAYYYYYYYYYYY
#1164 - Eylül 11 2006, 16:52:15

sonuna_dek_akman

avrupaıjn kartalı kım.... :öff

kartalı yolduk be :okey

trabzonspor tek sampıyonnn
#1165 - Eylül 11 2006, 17:55:23

duslerSokagi

FENERBAHÇE...... :.dost
#1166 - Eylül 11 2006, 19:10:51

GALATASARAY GALATASARAY GALATASARAY GALATASARAY GALATASARAY
#1167 - Eylül 11 2006, 20:26:23

:Ç gaatasarayyyyyyyyyyyyy :Ç
#1168 - Eylül 11 2006, 21:19:48

Lonelyboy

:urfa FENERBAHÇE :urfa
#1169 - Eylül 12 2006, 18:56:32

(a) GALATASARAY (a)
#1170 - Eylül 12 2006, 19:45:11

BEŞİKTAŞ:beşiktaşşşşşşş :)) :)) :))
#1171 - Eylül 12 2006, 21:36:57
Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı
 paşa gönlüm ister sewerim zorlama ister sewdiririm ugraşma hee diceksinki nereye kadar bu havalar;kim takar dewran dönene kadar..

qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !!
 ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..   http://www.resimekle.gen.tr/files/43mev9rly7ch9enalhbo.jpg

zafer bısım elımısdeeeee galatasaray tabıkıde
#1172 - Eylül 13 2006, 12:38:48
rock demek ben demek metalcıde olabılırım aslında amman benım ıste ası kıs

GALATASARAY
#1173 - Eylül 13 2006, 15:35:23
Toprağın Üstünde Yanyana duran çiçeklerde sarılmışız birbirimize cennet gibi  biryerlerde....
Kader varsa Benimki bu olsun
Aşk Masalsa Gerçek Olsun...

__________******************FENERBAHÇE************___________
#1174 - Eylül 13 2006, 16:45:50
FENERBAHÇEYE ANLAM KATAN ŞAMPİYONLUKLAR DEĞİL ŞAMPİYONLUKLARA ANLAM KATAN FENERBAHÇEDİR!!

sonuna kadar FENERBAHÇE
#1175 - Eylül 13 2006, 17:14:28

Üye:

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.