Alıntı yapılan: angel_girl16 - Temmuz 31 2006, 20:33:54Alıntı yapılan: asi_kral - Temmuz 31 2006, 19:57:56neeeeeeeee cımbom mu evt nolmuşşşşş he walla yaw cimbom saten belli yhaw en büüyün kim olduuu
Alıntı yapılan: asi_kral - Temmuz 31 2006, 19:57:56neeeeeeeee cımbom mu evt nolmuşşşşş
neeeeeeeee cımbom mu
beşiktaşdan başka bir takım mı vardıki oy veriyim
Alıntı yapılan: sewmistim_22788 - Temmuz 31 2006, 14:13:13uefa sampıonu oldunuz ama bıze 6 0 yenıldınız bea madem o kdr iisiniz neden yenemedınız o macta yenılmeı bırak ezıldınız olabilir bu futbol herşey olabilir ..size yenilebiliriz ama gittik uefa kupasını (arsenal i yenerek) süper kupayı(real madridi yenerek) aldık..gittik şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktık...siz bizi yendiniz o kadar .... ( şmdide sevinme uefa kupasını almış takımı yendik diye) sizde 0 puan alrak şampiyonlar liginde tarihe geçmiştiniz...(neyse yine fb-gs kargaşası çıktı) oraya yazıyonuz bisi kızdırcak sözler sonra fb düşmanısınız hemen tartışma açıyonuz diyosunuz..
uefa sampıonu oldunuz ama bıze 6 0 yenıldınız bea madem o kdr iisiniz neden yenemedınız o macta yenılmeı bırak ezıldınız
Alıntı yapılan: rapdiss - Temmuz 31 2006, 14:25:56Alıntı yapılan: sewmistim_22788 - Temmuz 31 2006, 14:13:13uefa sampıonu oldunuz ama bıze 6 0 yenıldınız bea madem o kdr iisiniz neden yenemedınız o macta yenılmeı bırak ezıldınız olabilir bu futbol herşey olabilir ..size yenilebiliriz ama gittik uefa kupasını (arsenal i yenerek) süper kupayı(real madridi yenerek) aldık..gittik şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktık...siz bizi yendiniz o kadar .... ( şmdide sevinme uefa kupasını almış takımı yendik diye) sizde 0 puan alrak şampiyonlar liginde tarihe geçmiştiniz...(neyse yine fb-gs kargaşası çıktı) oraya yazıyonuz bisi kızdırcak sözler sonra fb düşmanısınız hemen tartışma açıyonuz diyosunuz.. :oley :oley :oley :oley :oley :oleybu lafın altında kim ezilmez bravoooooo :oley
Alıntı yapılan: sewmistim_22788 - Temmuz 31 2006, 14:13:13uefa sampıonu oldunuz ama bıze 6 0 yenıldınız bea madem o kdr iisiniz neden yenemedınız o macta yenılmeı bırak ezıldınız kardeşim 6-0 yendiniz brawo AMAAAA tarih yazmak 6-0 yenmekle olsaydı GALATASARAY 7kişiyle 7-0 yenmezdi!!!!
en büyük cimbommmmmmmmmmmmmmm :oley :oley :oley :oley
bellı deılmı
Alıntı yapılan: asi_kral - Temmuz 30 2006, 14:40:27Alıntı yapılan: sewmistim_22788 - Temmuz 30 2006, 14:07:37ölumune FENERBAHCE :Çgs'lilern hatırlamasını ıstedım .......6kasım6 KASIMÇim sahaya çıkmanın 6-0 fark atmanınTaraftarı ağlatmanınGünahı varmıdır hocamKırmızı forma giyiyorsaİstereyek geliyorsa6 tane de yiyorsa Günahı yoktur oğulBurayı çok sevdiyseYine isterim dediyseKendi rızasıyla yediyseGünahı varmıdır hocamÖylece bakıyorsaŞutları dışarı atıyorsaAltıya razı oluyorsaGünahı yoktur oğulTopu ağlara gömmenin Fileleri delmeninTopu eline vermeninGünahı varmıdır HocamFatih Terim başındaysa98 yaşındaysaDaha yolun başındaysaGünahı Yoktur oğul6 Tane atmanın Yarı sahada yatmanınİönerdirip baktırmanınGünahı varmıdır HocamTaktiğini kavradıysaİleri geri oynadıysaHala ders almadıysaGünahı yoktur oğularkadasa katılıyorum illa bi yerden bişey çıkarıp laf sokucaksınız dimi.. 6-0 da 6-0 noldu attnızda sadece bisi yendiniz bi kerede awrupada bi başarı yakalayın onla öwünün...
Alıntı yapılan: sewmistim_22788 - Temmuz 30 2006, 14:07:37ölumune FENERBAHCE :Çgs'lilern hatırlamasını ıstedım .......6kasım6 KASIMÇim sahaya çıkmanın 6-0 fark atmanınTaraftarı ağlatmanınGünahı varmıdır hocamKırmızı forma giyiyorsaİstereyek geliyorsa6 tane de yiyorsa Günahı yoktur oğulBurayı çok sevdiyseYine isterim dediyseKendi rızasıyla yediyseGünahı varmıdır hocamÖylece bakıyorsaŞutları dışarı atıyorsaAltıya razı oluyorsaGünahı yoktur oğulTopu ağlara gömmenin Fileleri delmeninTopu eline vermeninGünahı varmıdır HocamFatih Terim başındaysa98 yaşındaysaDaha yolun başındaysaGünahı Yoktur oğul6 Tane atmanın Yarı sahada yatmanınİönerdirip baktırmanınGünahı varmıdır HocamTaktiğini kavradıysaİleri geri oynadıysaHala ders almadıysaGünahı yoktur oğularkadasa katılıyorum
ölumune FENERBAHCE :Çgs'lilern hatırlamasını ıstedım .......6kasım6 KASIMÇim sahaya çıkmanın 6-0 fark atmanınTaraftarı ağlatmanınGünahı varmıdır hocamKırmızı forma giyiyorsaİstereyek geliyorsa6 tane de yiyorsa Günahı yoktur oğulBurayı çok sevdiyseYine isterim dediyseKendi rızasıyla yediyseGünahı varmıdır hocamÖylece bakıyorsaŞutları dışarı atıyorsaAltıya razı oluyorsaGünahı yoktur oğulTopu ağlara gömmenin Fileleri delmeninTopu eline vermeninGünahı varmıdır HocamFatih Terim başındaysa98 yaşındaysaDaha yolun başındaysaGünahı Yoktur oğul6 Tane atmanın Yarı sahada yatmanınİönerdirip baktırmanınGünahı varmıdır HocamTaktiğini kavradıysaİleri geri oynadıysaHala ders almadıysaGünahı yoktur oğul
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.