Alternatifim Cafe

'Hayat Ben Sana Ne Yaptım' Derken...

Discussion started on Konu Dışı

Yeni!
evet şimdi son günlerde başıma gelen şok üzerine şok yaşadığım günleri anlatcam..anlatcam ki rahatlıyım azcıkk..ve tabiki sonrasınıda...........
ilk şokumm çıktığım çocukla başladı...en başta ççok iyidi çok farklı tanıttı kendini..yavaş yavaş ona alışmaya başladımm..ama yaptığı ve duyduğum bazı şeyler beni ööle şoke etti ki..inanılmazdı gerçekten...bana deil ama kankama söölediği şeyler(ucu banada dokunuo tabe) insanın aklına gelmeyen bi erkeğe yakışmayan iğrenç ötesi sözlerdi..ondan hiç ama hiç ne ben ne kankam nede dediğine göre onun kankası beklemişti ondan bööle şeyler.. X( neyse bunu atlatamadan üzerine bi kazık daha yedim...ööle bi kazıktı beni kesseler canımı alsalar bu kadar acıtmazdıı...o kadar çok ağladım kii 4 saat boyynca gözümün yaşının dinmediğini hatırlarımm...çünkü bu çok farklı asla yaşamam dediğim bi şeydi...'DOST KAZIĞI'
evet 11 senelik dostum onun için herşeyi feda ettiğim bir zamanlar sırf o istio die sefgilimden ayrıldığım ailemle sırf onun yüzünden kavga ettiğim ve belkide bana okuldan uyarı kağıdının gelmesine sebeb olan dostum bana ööle bi kazık attı kii...resmen aldattı benii..bana ölüm dahi bukadar koymazdıı...ya ben zaten dünyada sadece dostluk var die bilirken o da yalan çıktı ya..artık kimseye inanmıom ya..ben sırf bu yüzden kendimi öldürmeyi düşündüm ya...çünkü benim için dostum bi yana dünya bi yanaydı..gözlewrim sayesinde o kadar çok yandı ruhum o kadar çok daraldı kii... X( neyse içim buna yanarken bi haber daha geldi ve bu iyce yıktı beni.....çok sevdiğim bi kuzenim varr...beyninde kis olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini öğrendimm ve maalesefki kendisiyle ne kadar konuşmama rağmen bana şunları sööledi 'zaten ölmek istiyodum ayağıma geldi.beni kimse o hastaheneye yatıramaz'  X( bu son haberr resmen yıktııı beni hem dost hem çıktığım çocuğun kazığını çook ii unutturdu bana...ben 2. şokta daha beter ne olabilir ki die düşünürken  beterin beteri oldu.  X(
ve dün gece napcağımı bilemez halde evin içinde dolaştım kimi anlatıp kime derdini yanasınn.gecenin bu vaktinde artık dostun bile yokkenn kime ağlayasınn..dünya gerçekten çook boş geldi o an...dostun ve en önemlisi canından çok sevdiğin kuzenin ölüme yaklaşmışkenn artık dost deil arkadaşın bile yokken rahatlıkla araayabileceğin bi insan yokken hayat nie dolu gelsin ki sana....
neysee kendimi gecenin bi yarısı mutfakta buzdolabını açıp ilaç kutusunu karştırıken buldumm...hem ağlıyo hem şunu diyodum HAYAT BEN SANA NAPTIM...kendime zor da olsa geldimm..nie bilmiom ama o an ilaç kutusunu fırlatıp odama koştumm..defterime bişi yazmıştımm yine psikolojimin berbat ötesi olduğu bi günn..biyerden duymuştum HAYAT SENİ HER KOŞULDA YAŞADIM YAŞIYORUM YAŞAYACAĞIMDA PES ETMEK YOKK.....kendime söz verdim gene ve hayata inat yaşaycam dedimm..onunla konuştuğumda rahatladığım bi insan var hepiniz tanırsınız ondan çok şey öğrendim ama en önemlisi SALLLAAAAAAAAAAMAYII HAYATA BOŞVERMEYİ....belkide inanın gece  bunları düşünmeseydim birilerinden ölüm haberimi duyardınızz...
neyse bugun herşeye rağmen ayağa kakltım sözlerimi tutacaktımm...çarşıya çıktım kendime daha da gelmek için...ve iananın kendime ööle bi geldim ki...gezdim dolaştımm insanlara baktımm..ne kadar kötü olsalarda sevdim onlarıı...yiğenime hediyeler aldım.kuzenimle buluştumm.ve belkide herşeye yeniden başlamak için aşıık oldumm  :ask aşk herşeyin başlangıcı çünkü hayatında.....(kimbilir belkide yeniden hayata tutunmam için allah gönderdi onu bana :))  )
işte benden bööle umarım çook sıkmadım sizi ama anlatmaya ööle çok ihtiyaç duydum kii.....
herşey için sizde çook saolun

#1 - Ağustos 25 2006, 16:46:19
« Son Düzenleme: Eylül 13 2006, 20:42:13 Gönderen: Zeynep Büşra »
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

C_R_A_Z_Y

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE WERSİN...
#2 - Ağustos 25 2006, 16:49:04

yediğin kazıklar çok kötüymüş... ama en son cümle çok güzel... seni anlıyorum buna benzer şeyler banada olmuştu... psikolojin iyice bozulmuş cidden... yeniden aşık olmana sevindim... umarım bidaha böyle kötü şeyler yaşamazsın...
#3 - Ağustos 25 2006, 16:51:56

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE WERSİN...
çook ama çok saol  :cicek  :cicek seninde gönlüne göre versin
#4 - Ağustos 25 2006, 16:52:04
ZAMANIN BİYERİNDE
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

barbie9138

canım benim ya  hiçbir zaman pes etme başına neler gelsede . onlara inat gülümse :))
#5 - Ağustos 25 2006, 16:52:49

yediğin kazıklar çok kötüymüş... ama en son cümle çok güzel... seni anlıyorum buna benzer şeyler banada olmuştu... psikolojin iyice bozulmuş cidden... yeniden aşık olmana sevindim... umarım bidaha böyle kötü şeyler yaşamazsın...

çok saol gerçektennn.dediğin gibi psikoji kalmadı bende ama benimde dediğim gibi ne olursa olsun hayata inat yaşaycmm
tekrar saolll  :))
#6 - Ağustos 25 2006, 16:54:11
ZAMANIN BİYERİNDE

canım benim ya  hiçbir zaman pes etme başına neler gelsede . onlara inat gülümse :))
canım çook saol zaten bundan sonra hep hayata inat gülümseyecm daha doğrusu gülmeye çalışcam.ne olursa olsunn..
tekrara saol  :cicek  :cicek
#7 - Ağustos 25 2006, 16:56:27
ZAMANIN BİYERİNDE

roman gibi ya
ama bende kazık yedim 1,5 ay ağladım dengemi bozdum yapmicam şeyleri yaptım ama sonra bende sallamayı öğrendim
inşallah artık mutlu olursun herşey istediğin gibi olur
inşallah kuzeninde en yakın zamanda iyileşir :cicek :cicek
#8 - Ağustos 25 2006, 17:06:39
cem bey biz öyle çok telefonla konuşmak istiyoruz ki şöyle bi konuşsak da telefon kulağımıza yapışsa :Ç

Yeni!
.
#9 - Ağustos 25 2006, 17:06:54
« Son Düzenleme: Ağustos 01 2009, 23:50:08 Gönderen: Elqajiye »
“Burada her çeşit suale cevap verilir. Her müşkil halledilir. Ama hiç kimseye sual sorulmaz.”

roman gibi ya
ama bende kazık yedim 1,5 ay ağladım dengemi bozdum yapmicam şeyleri yaptım ama sonra bende sallamayı öğrendim
inşallah artık mutlu olursun herşey istediğin gibi olur
inşallah kuzeninde en yakın zamanda iyileşir :cicek :cicek

çook saol arkadaşım ya çoook saol  :))
#10 - Ağustos 25 2006, 17:10:59
ZAMANIN BİYERİNDE

cihan gerçekten senden bööle bi yazı beklemiodumm inan bugun ilk defa gözlerimden yaş döküldü..ama bu sefer mutluluktan sevgiden döküldü inan...herşey için çok ama çook saolll...  :cicek  :cicek  :cicek
KADER YAZARSA BİZDE BOZACAĞIZ evet dostum bundan sonra hep bööle olacak sözzzzz veriorummm
ilk şoku yaşadığım dönemde yanımdaydın hep....bunun içinde ayrıca saoll  :cicek  :cicek
iyiki varsın iyiki varsınızzzz.........  :))
#11 - Ağustos 25 2006, 17:15:12
ZAMANIN BİYERİNDE

Yeni!
.
#12 - Ağustos 25 2006, 17:22:33
« Son Düzenleme: Ağustos 01 2009, 23:50:34 Gönderen: Elqajiye »
“Burada her çeşit suale cevap verilir. Her müşkil halledilir. Ama hiç kimseye sual sorulmaz.”

inan Dostum Bu kahpe alemin dikenLi Kancık pusulu yollarında Dostlarımın kellesini kesmeye Değil Baş Tacı etmek için Gelmiştim ama Yaranamadım.Çok Kalpp kırdım Çok incittim Düşene el uzatmadım  Bende Ezdim bende vurdum ama milyonlarca kez pişmanım keşke hiç yapmasaydım...

şimdi Mutlulugun Kollarında cirit atıyorsunya bi nevi olsun Bu kadar kötü olaydan sonra iyi oldugunu öğrenmek Dünyalara Bedel dostum...Hosca dua ile mutlulukla Kal Dostum

bende baş tacı etmeye gelmiştim ama sende ii bilion kii bende hiç ama hiçç yaranamdımm....
ayrıca lütfenn kendini bööle kötüleme...hem sonuçta pişmansınn yaa allah görür bunu merak etme...
ve yüce allahım sana da banada ve tabiki tüm hakedenlerde mutluluğu verir..ve sen şuna inanki sen hakettiğin içinde verecektir eninde sonunda  :))
herşey için tekrar saoll....seninde herşey ama herşey gönlünce olsunn..sende olanları unutt ve tekrar mutlu yaşamaya bak dediğim gibi mutlulukları hakedion çünkü.....bütün dularımm seninle ve hakedenlerle...
#13 - Ağustos 25 2006, 17:31:35
ZAMANIN BİYERİNDE

arkadaşının ve sevgilinin ne yaptığını merak ettim doğrusu boşver herşeye rağmen hayat yaşamaya değer
#14 - Ağustos 25 2006, 17:42:10
...

C_R_A_Z_Y

SANA SON Bİ TAVSİYE..BU HAYATTA KİMSEYE KENDİNDEN FAZLA DEGER WERME.DEĞMEZ..
#15 - Ağustos 25 2006, 18:01:56

bircanim  benim yasadiklarin hic bisekilde seni yildirmasinnn
ayrica adamin birisi iyi azar isitcek haberi yokk
ben ona abi dedim bagrima bastim yaptiklari cidden yenir yutulur seyler deilmiss
yegenine allah tan sifa diliyorum
sen guclu kissin
her konuda sana guvenim sonsuzz
hic bise senin gozyaslarina degmes
bosuna aglamaaa
 :kisss
#16 - Ağustos 25 2006, 18:03:17
maRaz-ı mevT

bravo sana cnm  :oley yaa keşke bende öle yapabilsm X( seni seviorz :ask  :))
#17 - Ağustos 25 2006, 18:12:04
...ѕαηкι υмяυη∂α вєℓкι∂є σηυηℓα
ѕєνιşιуσя çıℓgıη¢α
уιηє ∂є кαℓвιм нєρ σηυηℓα
ѕєη вєηιм мαѕυм вιяι¢ιк вєвєğιм...

hiç bişey için üzülmeye değme hayat hep böyle şeylerle dolu artık dost bildiklerimiz bile bizi arkamızdan vurabiliyo..cnm sen hiçbişey için canını sıkma herşeyi geride bırak yılma..tekrar aşık olman çok güzel bişey umarım herşey dilediğin gibi olur...kuzenine gelince Allah'tan acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda o da iyileşir seninde herkesinde yüzü güler...bide o ilaç kutularını karıştırman hiç sana yakıştıramadım evet belki üzülmüşsündür hatta yıkılmışsın belli ama bunlar ölmek için sebep değil sen mutlu olmayı hakediyosun bunları değil...üzme kendini...daime gülümse...umarım seni rahatlatabiliyoruzdur... :kisss :kisss
#18 - Ağustos 25 2006, 18:12:28
Yalnızlık Derin Bir Sancı Şimdilerde Yüreğimde..

sevgili kankim senin herzaman yanında olduumu sölemeyi unutmuşun herhal nese ben yinede sölim bilmeyen arkadaşlar olabilir.sabahtan akşama kadar senin dırdırınu çekiom be X(banada yasık dimi.nese şaka biyana 10 dk önce beraberdik ama ben yinede karalım bişiler buraya ben hersaman söliom sana gerçekleri ama sen illaki yaşıcanki gerçek olduunu anlayasın ben senin yaşadılarının daha fazlasını yaşadım ama emin ol insanın yaşamaktan başka çaresi olmuo.mecbursun yani kendin için olmasa bile ailen için.ayrca cihan yine duygulandırdın beni sölediin hersöz deişik bi etki bırakıo bana nese azına sağlık.herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. :)) ama tavsiye hayat deneyimi olan insanları dikkate alın emin olunki size faydası olacak okadar çok şeler söliceklerdirki :bye
#19 - Ağustos 25 2006, 19:54:25

Ben Hayat'a Hayat da Bana ßir$ey Yapmadi Gecinip Gidiyoz WaLLA :) uhuhuhe  :muhah
#20 - Ağustos 25 2006, 19:55:28
Hakkımda bilmen gerekeni ;  Hakkın olduğunda söylerim ...

El çükü ile gerdege girene damat degil godoş derler ... ; )

arkadaşlarr cidden çok ama çooook saolun....bugunlerde hepinizin desteğini bilmek o kadar güzelki....inanın iyiki tanımışım diebiliom..ve hepinizi bende çok ama çook sefiyomm...   :cicek  :cicek  :cicek  :cicek  :cicek
mervem  sen sakın kendini yorma..varsın ne yaptıysa yapsınnn...konuşmaya bile gerek yokk...ve  herşey için sende saoll....  :cicek  :cicek  :cicek  :cicek
irem kankam bu gidişle daha çook dırdırımı çekeceğe benzionn şimdiden allah yardım etsin sana.....  :cicek  :cicek  :cicek  :cicek
ve gıcık umarım yüce allahım bööle şeyleri ne sana nede bi başkasına yaşatır.....  :cicek  :cicek  :cicek  :cicek
hepinize tekrardan çok ama çok teşekkürler......  :))
#21 - Ağustos 25 2006, 22:17:19
ZAMANIN BİYERİNDE

hiç bişey için üzülmeye değme hayat hep böyle şeylerle dolu artık dost bildiklerimiz bile bizi arkamızdan vurabiliyo..cnm sen hiçbişey için canını sıkma herşeyi geride bırak yılma..tekrar aşık olman çok güzel bişey umarım herşey dilediğin gibi olur...kuzenine gelince Allah'tan acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda o da iyileşir seninde herkesinde yüzü güler...bide o ilaç kutularını karıştırman hiç sana yakıştıramadım evet belki üzülmüşsündür hatta yıkılmışsın belli ama bunlar ölmek için sebep değil sen mutlu olmayı hakediyosun bunları değil...üzme kendini...daime gülümse...umarım seni rahatlatabiliyoruzdur... :kisss :kisss

canımm sende çok saoll....ayrıca merak etme bundan sonra hep gülümsemeye çalışcam...kuzenim bi iyileşsinn mutsuzluk bana çok uzak olcak inan...  :))
ayrıca şunu bilki msjlarınızı görünce birilerinin arkamda olduğunu hissedince ööle rahatlıyom ki....iyiki varsınız gerçekten  :kisss  :kisss  :kisss
#22 - Ağustos 25 2006, 22:22:02
ZAMANIN BİYERİNDE

bircanım yşadıkların gerçekten çok zor ama seninde dediğin gibi beterin beteri var her zaman kötü olanı düşüneceksin ve yaşadığın olaylar sayesinde hayattan bir ders daha alacaksın
hayat her zaman kötülük yapmaz bize her şeye rağmen yaşamak sevmek hayata terslenmek kadar güzel bişey yok
düşünsene haytta herşey senin istediğin gibi oluyor ne istesen ne desen gerçekleşiyor böle bi yaşamdan zevk alabilir misin
bazen acı çekmekte iyidir şu an bulundığın hayatın değerini anlamak şükretmek için sanmaki tek sen acı çekiyorsun tek sen kazık yiyorsun şu dünyada senin çektiğin acıları bütün insanlar çekmiştir belki daha iyi belki daha kötü ama çekmiştir ve çekecekte
senin yapacağın hayata direnmen ondan daha güçlü olduğunu göstermen ve dört elle hayata sarılıp herşeye rağmen yaşamak güzel diye hayata bağlanman
ölmek kolay sen zor ama mantıklı olanı seç ve yaşa bu dünyadan daha çok ders alman lazım öle kolay pes etmek yok ve unutmaki
HEPİMİZ BATAKLIKTA YAŞIYORUZ BAZILARIMIZ YILDIZLARI GÖRÜYOR...
sende yıldızları ve gülüşünün ışığını hiç bi zaman kaybetme canım :kisss
#23 - Ağustos 26 2006, 10:51:00
« Son Düzenleme: Ağustos 26 2006, 10:57:52 Gönderen: smarts »
BÜTÜN BÜYÜK OLAN ŞEYLER ACI ÜZERİNE KURULMUŞTUR
[/shadow

C_R_A_Z_Y aklıma şu söz geldi son tavsiyende..DEĞER VERDİĞİN İNSAN SANA DEĞER VERMYORSA BIRAK KENDİ DEĞERİYLE KALSIN...cidden bu hayatta uygulanması gereken anlamlı sözlerden biri  :cicek  :cicek
ve özgee inan dediklerinde oldukça haklısın...ama işte insan bunalıma girince ölümü tek çare olarak düşünüooo..ama sonradan o anda kurtulabilmişsseen anlıyosunn...bundan sonra herşey nolursa olsun farklı olacak daha doğrusu olması için ben elimden geleni yapcam...ççok ama çooooook saol canımm..sende hiçbi zman mutluluğunu kaybetme  :kisss  :kisss
#24 - Ağustos 26 2006, 18:58:11
ZAMANIN BİYERİNDE

bak benden sana bi tavsiye.Hayat kimse icin kolay diil.Şu yaşına kadar cektiklerin sana ağır gelmiş ama ilerleyen zamanlarda daha cok zorluklar seni beklio.Umudunu hic bir zaman yitirme.Öle şelere şahit olcanki hayatta şükür etcen 

Takma kafana bişiyi.İnsanları cok önemseme önemli olan sensin  :okey
#25 - Ağustos 26 2006, 20:44:27

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.