Alternatifim Cafe

Vur Yahudi Vur!

Discussion started on Konu Dışı

barbie9138

Yeni!
bir yerde gördüm ve sizinle paylaşmak istedim

Her gün 3-5 Filistinli şehid ediliyor..
Her biri ayrı âlem olan İslam Ülkeleri ne yapıyor?...
Müslümanları deşarj etmek gayesiyle 3-5 miting..
Çokça duyduğumuz gibi
“kınıyoruz!”

“akıttıkları kanda boğulacaklar!”, “lanetliyoruz!”
vs. vs....
Bu laflar ilânihâye sürer gider, ama icraat yok..
Ortak bir politika yok.. Müeyyide yok.. Misilleme yok..
Anlayacağınız ortada müslüman yok!..

VE BİZ
Her gün karakutuda seyrediyoruz seni
Filistinli Kardeşim!..
Her gün kemiklerin kırılışını, çocukların ezilişini, silahların üzerinize ölüm kusan
namlularını seyrediyoruz!..
Filistinli bacılarım!
Sizleri de seyrediyoruz,
İsrailli medenilerin(!) yumruk ve dipçikleriyle
yere yıkılışınızı, tekmelerle çizmelerin altında sürüklenişinizi...
Ve herşeye rağmen kalkışınızı ve yumruğun, dipçiğin, kurşunun üzerine tekrar yürüyüşünüzü
ve tekrar yıkılışınızı seyrediyoruz.....
Biliyor musunuz geceleri de uyuyoruz;
hemde mışıl mışıl..
Ne dediniz?..

Müslüman müslümanın kardeşi miydi?...
Vur Yahudi vur!..
Müslüman kalplerin gözünü açıncaya kadar..
Vur Yahudi vur!..
Müslüman vicdanları ağartıncaya kadar..
Vur Yahudi vur!..
Müslümanı müslümanın kardeşi yapıncaya kadar..
Vur Yahudi vur!..
Müslüman Kur’anı anlayıncaya kadar..
Vur Yahudi vur!..
Müslüman ışığı görünceye, Hakk’a teslim oluncaya kadar..
Vur Yahudi vur!..
İlâhî Adalet tecelli edinceye kadar@..
VUR Kİ, SONUN OLSUN...

- “Yumhil vela yuhmil”
Yani;
Allah mühlet verir, ihmal etmez.(m)

Not: Hala mı yahudi mallarını alacağız. Hala mı yahudileri besleyenlere prim vereceğiz. Hala mı yahudileri destekleyen medyayı besleyeceğiz. Uyanma vakti hala mı gelmedi ????

#1 - Ağustos 20 2006, 23:03:08
« Son Düzenleme: Eylül 14 2006, 00:25:13 Gönderen: Zeynep Büşra »

VE BİZ
Her gün karakutuda seyrediyoruz seni
Filistinli Kardeşim!..
Her gün kemiklerin kırılışını, çocukların ezilişini, silahların üzerinize ölüm kusan
namlularını seyrediyoruz!..
Filistinli bacılarım!
Sizleri de seyrediyoruz,
İsrailli medenilerin(!) yumruk ve dipçikleriyle
yere yıkılışınızı, tekmelerle çizmelerin altında sürüklenişinizi...
Ve herşeye rağmen kalkışınızı ve yumruğun, dipçiğin, kurşunun üzerine tekrar yürüyüşünüzü
ve tekrar yıkılışınızı seyrediyoruz.....
Biliyor musunuz geceleri de uyuyoruz;
hemde mışıl mışıl..
Ne dediniz?..

evet aynen :(

tşkler kardeşim :okey :cicek vuracaklar ama bir yere kadar o zman gelecek dur denicek amerika dahil hepsine
#2 - Ağustos 20 2006, 23:16:29
:bite
60 Ziyaretçi, 27 Üye ( 10 Gizli)

ya varya nazi filan karşıtıyız diyoruz hadi masumların ölmesinede karşıyız dioruz doruda ama hitler zamanında su yahudulerin kökünü keşke tamamen kasıyabilseydi ondan sora naziler yok olsaydı

ALLAH BELALARINI VERSİN !!!!

ve aldıımız her coca-cola company ürünlerin(coca-cola,fanta,sprite vs)
her nestle ürünlerininn her pepsi ürünlerinn bütçelerinn bi kısmını israile ayırııdıını bilerek !!

sözde müslüman müslümanın kardeşidir onlara sıkılan kursunların parasını ödeyerek mi kardeşlik oluo!!!
#3 - Ağustos 20 2006, 23:19:27
işgaldeki hali unutma.ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz,,sen yine anandan çıkardın ama baban kimdi bilemzdin ŞEREFSİZ.......anti-soad

katılıyorum sana çok haklısın :okey
#4 - Ağustos 20 2006, 23:22:18
:bite
60 Ziyaretçi, 27 Üye ( 10 Gizli)

tşk.:)
#5 - Ağustos 20 2006, 23:32:54
işgaldeki hali unutma.ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz,,sen yine anandan çıkardın ama baban kimdi bilemzdin ŞEREFSİZ.......anti-soad

barbie9138

beğendiğinize ve ilginize sevindim.
hala o markaları raflarda gördükçe ve hala onları alanları gördükçe içim titriyor. boğuluyorum sanki. ne zaman bitecek bu katilliğimiz
#6 - Ağustos 20 2006, 23:33:07
« Son Düzenleme: Ağustos 20 2006, 23:33:43 Gönderen: duygusal_melek »

Ya zaten coca-cola pepsi faln gibi ürünlerin bütçelerini tamamen oraya ayırdığını düşünerek hata yapıyoruz çünkü olayın aslı bu ürünlerin bütçelerinin büyük bi kısmı amerikaya gidiyo ve amerika da burdaki üretimden aldığı verginin neredeyse tamamını savaşa yatırıyo.yani bu kurumların yapabilicee bişi yok bnce üstelik buna rağmen açılan anket ve topiclerde herkes coca colayı dierlerine deişmiceeni sölüo... neyse çok konuştum galiba ama bn derim ki bi de bu açıdan düşünün
#7 - Ağustos 20 2006, 23:33:27
BaSKeTBaLL FaN CluB _-_TıKLa_-_   BaSKeTBaLL FaN CluB

BaSKeTBaLL FaN CluB_-_TıKLa_-_  BaSKeTBaLL FaN CluB
Her $eyi ßiLmek zorunda değiLsin , Haddini ßiL yeter !..
SaNkİ SeNi BeNİm iÇin YapMIŞlar Sanki Benim İçiN YaraTmIşLArr...

güzel olmuş gercekten  :okey duyarlılınız icin tskler
#8 - Ağustos 20 2006, 23:37:18

C_R_A_Z_Y

güzel olmuş gercekten  :okey duyarlılınız icin tskler
:okey
#9 - Ağustos 21 2006, 10:26:21

Ya zaten coca-cola pepsi faln gibi ürünlerin bütçelerini tamamen oraya ayırdığını düşünerek hata yapıyoruz çünkü olayın aslı bu ürünlerin bütçelerinin büyük bi kısmı amerikaya gidiyo ve amerika da burdaki üretimden aldığı verginin neredeyse tamamını savaşa yatırıyo.yani bu kurumların yapabilicee bişi yok bnce üstelik buna rağmen açılan anket ve topiclerde herkes coca colayı dierlerine deişmiceeni sölüo... neyse çok konuştum galiba ama bn derim ki bi de bu açıdan düşünün

arkadaşım ben zaten bütçelerinn bi kısmını dedim  :okey   ondan sonra zaten şuan orda olanların hepsi amerika kontrolü altında olan şeler ordaki savaşın bitmesi amerkikanın tek sözüne bakar...ürünlere gelince  girişini yasaklayan  bazı ülkeler var yok deil ama onnarında abd  gösündeki yeri deişir bilirsinis _ TüRKİYE yasaklayamas doru çnkü bis demielimde başımısdakiler TÜRKİYE yi abd ye sunmuş vaziyettler_bide söle düşüünüorum abd israili yem olarak kullanıpta ortadoğuda bi savaş başlatıp savaşın direk sorumlusu olarakl deilde sooradan katılmış gbi gösükerek bu savaşa ortak olabilir ki en önemli askeri dergilerinde ortadoğu için uyarladıkları senaryoları gösteren bi harita yayınlamışlar ve TÜRKİYEde nn yarısıda kürdistan olarak görünüyo___anketlere gelince tabiki önemi var biliorum ama bni hiç bağlamıo vicdanları rahatsa n diebiliriski_ama bisim gbiler olunca ki çok var biliorum TÜRKİYE misin sırtı yere gelmes    ;)
#10 - Ağustos 21 2006, 12:06:52

dostum ya inan okurken çok acayip oldum yazılanların her satırı o kadar doğru o kadar  anlamlı o kadar çok şeyi ifade edio ki....ama lanet olsun ki hala bazıları hiçbişi anlamıo...kendi bildiklerini okuor..
ama inanıyorum yüce allahım o vuranların yakıp yıkanların cezasını elbet verecek ve tabiki destek olanların....
saol.....
#11 - Ağustos 21 2006, 16:10:09
SANA UZAK KENTLERDEN BİRİNDE
ZAMANIN BİYERİNDE
SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİ
ONCA ZAMANIN ÜSTÜNDE ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİ
İNSAN HER GÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİİİ  http://s3.bitefight.net/c.php?uid=105261 (sadece tıklayınn....)

barbie9138

beğendiğine ve ilgine sevindim. azda olsa artık bilinçli insanlar çoğalıyor. inşallah bu hızla artar
#12 - Ağustos 21 2006, 17:40:21

arkadaşım ben zaten bütçelerinn bi kısmını dedim  :okey   ondan sonra zaten şuan orda olanların hepsi amerika kontrolü altında olan şeler ordaki savaşın bitmesi amerkikanın tek sözüne bakar...ürünlere gelince  girişini yasaklayan  bazı ülkeler var yok deil ama onnarında abd  gösündeki yeri deişir bilirsinis _ TüRKİYE yasaklayamas doru çnkü bis demielimde başımısdakiler TÜRKİYE yi abd ye sunmuş vaziyettler_bide söle düşüünüorum abd israili yem olarak kullanıpta ortadoğuda bi savaş başlatıp savaşın direk sorumlusu olarakl deilde sooradan katılmış gbi gösükerek bu savaşa ortak olabilir ki en önemli askeri dergilerinde ortadoğu için uyarladıkları senaryoları gösteren bi harita yayınlamışlar ve TÜRKİYEde nn yarısıda kürdistan olarak görünüyo___anketlere gelince tabiki önemi var biliorum ama bni hiç bağlamıo vicdanları rahatsa n diebiliriski_ama bisim gbiler olunca ki çok var biliorum TÜRKİYE misin sırtı yere gelmes    ;)
aslında gerçekten haklısın ben bu açıdan düşünmemiştim hepimiz biraz daha duyarlı olursak her şey daha gzl olabilir belki de...
#13 - Ağustos 21 2006, 20:51:28
BaSKeTBaLL FaN CluB _-_TıKLa_-_   BaSKeTBaLL FaN CluB

BaSKeTBaLL FaN CluB_-_TıKLa_-_  BaSKeTBaLL FaN CluB
Her $eyi ßiLmek zorunda değiLsin , Haddini ßiL yeter !..
SaNkİ SeNi BeNİm iÇin YapMIŞlar Sanki Benim İçiN YaraTmIşLArr...

ya bugün çok konuştum sustursun biri bni :)

bnm n kadar bunnarı insan varsa  bna sölediikleri aman ülkei bismi kurtarcas alalım kola nolcak hem ondaki asit baska seyde yok (cok yararlı ya)
bu düşünce n yasıkki çounlukta var bu böle gidio

baştakiler çoban onnar kuzu( ONNAR )
#14 - Ağustos 21 2006, 21:06:16

superr olmusss saoll :okey
#15 - Ağustos 21 2006, 21:15:34
www.askimchat.net

/server irc.askimchat.net    dostlugun ve arkadasligin tek adresi

TuRKuaZz

Birileri adam olsaydı da zamanında Osmanlı'yı arkadan vurmasaydı,
Birileri adam olsaydı da zamanında PKK'yı kamplarında yetiştirmeselerdi,
Birileri adam olsaydı da zamanında topraklarını satmasalarda....

Kendini düşünmeyen bir milleti ben hiç düşünmem adam olsalardı zmnında, adları Müslüman ama Müslüman kardeşliğe gelince yok. Hadi bizi geçelim, adamlar daha birbirlerine sahip çıkmıyor.(Araplar)

Bir de hep Irak, Lübnan ya da Filistin; bir günde çıkıp Doğu Türkistan ya da Çeçenya demezler. Kendi kendime bunlar acaba Müslümanlar'a sahip mi çıkmaya çalışıyor yoksa Arap Milliyetçiliği mi yapıyor? :icon Ama Müslümanlar'a sahip çıkan adam Doğu Türkistan ya da Çeçenya'da der ama bunla demiyor.  :alala (Bir de bunu komüler der; yani Lübnan, Irak Filistin diye ama Rus ve Çin işgali altındaki Doğu Türkistan ya da Çeçenya 'dan bahsetmezler.)

Neyse ben fazla çenemi açmayım, ALLAH Müslümanlar'ın yar ve yardımcı olsun....
#16 - Ağustos 23 2006, 10:30:41
« Son Düzenleme: Ağustos 23 2006, 10:32:26 Gönderen: TuRKuaZz »

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.