Alternatifim Cafe

Fast and the Furious : Tokyo Drift - Tokyo Yarışı

Discussion started on Tuning

|!i| Fast and the Furious : Tokyo Drift - Tokyo Yarışı |!i|

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vizyona Giriş Tarihi
28.07.2006

Türü
Aksiyon

Ülke
ABD

Süresi ve Yapım Yılı
104 dakika - 2006

Yönetmeni
Justin Lin

Oyuncular
Lucas Black
Brandon Brendel
Zachery Ty Bryan
Daniel Booko

Senaryo
Chris Morgan

Müzik
Brian Tyler

Görüntü Yönetmeni
Stephen F. Windon

..:: Drift Video iNdir ::..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konusu

Yabancı topraklarda ölümüne yarışlar

“Hızlı ve Öfkeli” serisinin ilk filmi, Amerikan yarış arabalarının yer altı dünyasını ve Melekler Şehri olarak bilinen Los Angeles’ın tehlikeli sokak yarışlarını ekrana getirmiş; ikinci bölüm ise Miami’de faaliyet gösteren kara para aklama şebekelerinin, borçtan kurtuluşun ve servet sahibi insanlara hizmet veren gösterişli yarışçıların öyküsünü perdeye taşımıştı. Serinin üçüncü bölümünde bu kez en yeni ve en hızlı arabalar, dünyanın en tehlikeli yarış pistinde kafa kafaya yarışa tutuşuyorlar…

Japonya’dan yükselen en son trend olan drift yarışlarının heyecanına ev sahipliği yapan Tokyo’nun yasaklı, cazibeli ve hiperkinetik yeraltı dünyasına hoşgeldiniz! “Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı”, araba yarışlarını Amerika dışına çıkararak, izleyiciyi Tokyo’da düzenlenen ölümüne yarışlar dünyasına davet ediyor…

Mutsuz bir ev ortamı ve yapaylığın hüküm sürdüğü bir çevrede kendisini yabancı gibi hissederek yaşayan genç Sean Boswell için sokak yarışlarına katılmak, yaşadığı hayatın mutsuzluklarından kaçış gibidir. Ama sokak yarışlarına duyduğu ilgi, onu yerel yetkililerin gözünde istenmeyen insan yapmıştır. Katıldığı yarışlarda kazalar birbirini izleyince oğlunun hapse gireceğinden endişe eden annesi, çareyi onu Tokyo’daki asker babasının yanına göndermekte bulur.

Tokyo’da yaşamaya başlayan Sean, hiç bilmediği yabancı geleneklerin içinde resmen bir ‘yabancı’ olmuştur şimdi. Twinkie adında Amerikalı bir gençle arkadaş olduktan sonra, Tokyo’nun drift yarışları dünyasıyla tanışır. Zikzaklı ve keskin dönemeçli kulvarlarda hız yapma ve süzülmenin soluk kesici dengesini gerektiren drift yarışlarına ilgi duyan Sean’ın başı bir kez daha belaya girer. Amerika’da alıştığı basit sokak yarışlarının yerini, onun isyankar ruhuna daha da uyan ve araba lastiklerini yakacak kadar yüksek tempolu yepyeni bir yarış formatı almıştır.

Katıldığı ilk drift yarışında “Drift Kralı” D.K.’ya karşı mücadele eder. Ancak Japon mafyası Yakuza’yla bağlantıları olan D.K.’ya karşı kaybetmesinin bedeli ağır olur. Borcunu ödemek için artık Han adlı eski bir şampiyonun gözetiminde çalışmak zorundadır. Sean’ı çevreye uyumsuz grubuyla tanıştıran Han, ona drift yarışlarının gerçek prensiplerini öğretmeye başlar. Ancak Sean’ın, D.K.’nın kız arkadaşı Neela’ya aşık olmasıyla herşey kontrolden çıkmaya başlayacaktır…

Yönetmenliğini Justin Lin’in gerçekleştirdiği “Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı”nda Lucas Black, Shad ‘Bow Wow’ Gregory Moss, Nathalie Kelley, Sung Kang, Brian Tee, Jason Tobin, Zachery Ty Bryan, Keiko Kitagawa, Nikki Griffin, Leonardo Nam ve Sonny Chiba rol alıyor. Senaryosunu Chris Morgan’ın yazdığı filmin müziklerini Brian Taylor bestelemiş.

#1 - Ağustos 04 2006, 22:08:57
« Son Düzenleme: Ağustos 04 2006, 22:13:34 Gönderen: Yer6_MaFYaSl »

══════════════════════════
- SerCs - MerFe - DiLa - CanaN - ViceZa - Mc DeviL - TuuCeM - zenciri - Ebru - Mc NighT - FataLFeaR -   ███████████████████████████

FiLm saHNesiNdeN resimLer

,

FilM arKAsı ResimLer

FiLMdeKi OtomobiLLer

WaLLpaper Ler

#2 - Ağustos 04 2006, 22:10:43
« Son Düzenleme: Ağustos 04 2006, 22:36:34 Gönderen: Yer6_MaFYaSl »

- SerCs - MerFe - DiLa - CanaN - ViceZa - Mc DeviL - TuuCeM - zenciri - Ebru - Mc NighT - FataLFeaR -   ███████████████████████████

filmi izledim :okey

güzel film ya... baştan sona sürükledi yine....

düz surat zaten uyuzun teki.... ama güzel bi filmdi  yine söimm...
#3 - Ağustos 04 2006, 22:12:41
"Aşığım sana"cümlesinin sonunda ki 'a' harfi sessizce terk etti seni.. Bunun farkına var sevgili; sen hala " aşığım san" beni...

Bence fiLm Harika idi
2. fiLminde Ki biLgisayar sahNeleri beni deLirtmisti
bu fiLmde YanLışım yhok Sa çogu sahne
el emegi direksiyon nuru Husta sürücü tecrübeLeri d:DD

bi kaç sahne arkası resmi Var
her arabadan 2 tane var
ve  savastan cıKmış arabaLar d:DD

her sahnesi harika
HER KARESİ muhTEşEm !!

sinama çıKısında fiLmin etkisine kaPıLıp dirif yapan kişiLer bile gördüm d:DD
ipNenin biri Ford Focus Uu yoLda dans ettire ettire gitti d:DD
foKus biraz aĞLadı tabi d:DD

bittim fiLMe ne diyims
dunyanın en iyi otomobiL fiLMi !!

#4 - Ağustos 04 2006, 22:20:13

yaniii... çok sürükleyiciydi....

bende beğendim ... güzel işte ya ... :muhah
#5 - Ağustos 04 2006, 22:23:11
"Aşığım sana"cümlesinin sonunda ki 'a' harfi sessizce terk etti seni.. Bunun farkına var sevgili; sen hala " aşığım san" beni...

ben daha izlemedim yaww    :öff  ama en kısa zamanda izliycem
1-2 manyaqtı buda baya güzel bi filme benzio
1 ve 2 de olduğu gibi yine dehşet arabalar ve ablalar kullanılmış  (6)
#6 - Ağustos 06 2006, 00:22:31
karanlıklar içinde gün doğar ya aniden işte öyle son bulur belki yarım kalan hikayemiz..............

BU FİLMİ BEĞENMEYEN ÖLSÜN BEE :yeah :yeah :yeah :yeah :yeah

harika bi film olmuş gene..........ilk vizyona girdiği giün gittim ben beklemekten çatlamıştım zaten (6) (6) (6) EN İYİ TUNİNG VE TUNER FİLMİ :yeah :yeah :yeah :yeah tokyo drift soundtrackleri züperrrrrr ...............SEAN KARAKTERİNİ CANLANDIRAN LUCAS BLACK E HASTA OLDUM BEEE................HAN A İSE YAZIK OLDU KAZADA KAYBETTİK KENDİSİNİ BEN SEVMİŞTİM O ADAMI (a) (a) (a) AMA KANCASINA KAZIK ATTI PARA ÇARPTI...............KANCASIDA ŞEYDİ YA TAKAŞİYDİ İSMİ.............. :4 NEELA İSE HOŞ BİR MELEZ KIZIMIZ DİMİ..... (6) (6) PAYLAŞAMADILAR KIZI................ ;) ;)
#7 - Ağustos 07 2006, 13:56:18
MC DEVİL KANCA CREW
DARK_ALFA_EXODUS_SERCS_YER6 MAFYASI_VİCEZA_YAĞIZZ_TRAİTOR_DİSHİ KARTAL_POİSOFSOUL_BAD CHİLD

Niye SölüyoN HaN ın öLdügünü d:DD
 hiç sefmem fiLm hakKında önemLi biLgiLer ferenLeri d:DD d:Pp d:DD

gerçi ben resimLeri koydum abngır bangırs d:Pp

#8 - Ağustos 07 2006, 14:08:21

Niye SölüyoN HaN ın öLdügünü d:DD
 hiç sefmem fiLm hakKında önemLi biLgiLer ferenLeri d:DD d:Pp d:DD

gerçi ben resimLeri koydum abngır bangırs d:Pp

tatlım bu zamana kadar seretmeyen zaten ölsün :4 bide buraya filmin kendisini koysak tam olcak :muhah paylaşım çok güselll kanca ya eeee kimin kancası tuner e-pack in kancası :4 :4 :4 :)) harika olmuş elline sağlık kanca :urfa :urfa
#9 - Ağustos 07 2006, 14:11:35
MC DEVİL KANCA CREW
DARK_ALFA_EXODUS_SERCS_YER6 MAFYASI_VİCEZA_YAĞIZZ_TRAİTOR_DİSHİ KARTAL_POİSOFSOUL_BAD CHİLD

Onuda koyarıms d:DD
fiLm i parça parça yoyyım istersens d:DDD
www.Metacafe.coM da vars d:Pp
gerçi arada bir keLLeLer ve güzel bayanLar ın göLgesi gözukuyo ama neyse d:DD
sinamadan gizLi çekim yanü d:Pp
#10 - Ağustos 07 2006, 21:22:52

Hey Gaiji (6)

resimler için teşekkürler burçak ;)
#11 - Ağustos 18 2006, 10:29:05

arSıv OlMuŞ mAsallah :Ç

ElInE sAglık BurÇ*** ..
#12 - Ağustos 19 2006, 17:32:58
''Cehennem, başkalarıdır. ''

Teriyaki Boyz - Tokyo drift fast anD Furious Sound TRack ı da budur d:)) arşivi geNişLetmek Lazıms d:))
#13 - Ağustos 21 2006, 15:44:55

bu şarkıyı dinleyip beni hatırlayın emi,,,,,,,,, (6) (6) (6)
#14 - Ağustos 21 2006, 17:03:39
MC DEVİL KANCA CREW

bence tokyo drift o kadar güzel deildi yarisdan ve arabalar haric,,, the fast  and the furious bir ile iki daha güzel ve heycanliydi...ama film müzigi süper , the baracudas -six days de cok güzel...
#15 - Ağustos 23 2006, 16:37:04
~!тяєαт мє ℓιкє тнє ρяιη¢єѕѕ тнαт ι αм!~

Cherish your life

hzlı ofkeli 1-2 superdi ama bunu daha izleyemedimm inaşşalah en kısa surede izliycem ;)
#16 - Ağustos 26 2006, 17:00:46
Feri Kaçmış İki Göz Birbirine Sarılmış İki Titrek Dudaktan İbaret Suratım .. !

Herkesle gorusmek usere gidiyorum arada bir girerim artkk :'(  
>>SagopaKajmer<<
>>Fan Clup<<

dostum izle biran önce ::yea ::yea ::yea
#17 - Eylül 05 2006, 17:01:07
MC DEVİL KANCA CREW

vayy benim filmim burdaymış yaa :D
#18 - Eylül 05 2006, 17:14:45

blocked

#19 - Eylül 06 2006, 22:34:40

blocked

tokyo drift şarkıları upload by blocked

http://rapidshare.de/files/32190844/tokyo_drift__ark_lar__.rar
#20 - Eylül 06 2006, 22:54:31

süpersin adamıM d:DD
iLle diyon Ki
gel burçak indir şu fiLm i adsL kota nı aş d:DD

taşıyıcı 1 2
60 saniye
hızlı ve öfkeli serisi
italYan işi (itanyan Job)... ve sayre v sayre

içinde otomobiL Olan her fiLMi seferim d:DD
#21 - Eylül 06 2006, 23:18:55

blocked

bu italian job un bende ps1 oyunu vardı oynuodum süperdi
#22 - Eylül 07 2006, 03:49:22

MiNi CooPer fanLarındanım d:))
acayip seviyorum Mini CooPer Ları

meseLa mini CooPer İn tasarımcısı türkiyeden göç eden bir eLeman Mış d:))
Ve efsanevi Monte carLo birincisi bu mini cooPer d:))

hatta Monte CarLOda ki derecelerinden sonra araç uzerınde degiŞiKLiKLer yapıLmış sis farı falan monta ediLmiş Normal modelLerine
su an mini cooPer BMW ye ait d:))

Mini cooPer a hastayım..

italayan Job dada mini iLe Kaçıyosun faLan d:DD
bende onu PC de OYnadıM süperdi d:))

itanjan Job un 2 side çekİldi ve gene MiniLer Konusuyo d:))
izLeyin mutLaka d:))
#23 - Eylül 07 2006, 10:35:28

Filmin girişindeki sountrack Six Day (The Remix) adlı parça çok sağlam.

Teriyaki boyz'un şarkısı gibi hit bence.
#24 - Eylül 07 2006, 10:47:43

blocked

tokyo mokyo fln diyen dimi bi kız var i wantto tokio fln dio hatta başıda dink dink dink die bişiyle başlıo  :nohashas :D ben onu evde bangır bangır açıom
#25 - Eylül 07 2006, 17:22:00
« Son Düzenleme: Eylül 07 2006, 17:23:30 Gönderen: blocked »

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.