Alternatifim Cafe

Ne Oluyor Böyle?!

Discussion started on Konu Dışı

Ya arkadaşlar nereye gidiyoruz,ne oluyor böyle?! :( Geçen gün benim abimi(kuzen abm) arkadaşıyla birlikte bağdat caddesinde dolaşırken sıkıştırmışlar ve bıçak çekmişler.Abime ve arkadaşına telefonlarını vermesini söylemişler tabi abim ve arkadaşı onların kafaların iyi olduğnu hiç düşnmedn bıçağı onlra saplayabileceğni anlayınca telefonalarını vermişler,bıçak çekenler gitmiş ama tabi onların telefonları da...  :vur  Tamam cana geleceğine mala gelsin giden ha500 ytl lik telefon olmuş ha 500 trilyonluk telefn olmş hiç önemli değil onlara bişey olmadı ya...Ama olabilirdi de ya direnselerdi,neler olabileceğini düşnmek bile istemiyorum ...  :agla  :vur  Onların başına birşey gelmedi ama aynı kişiler yarın öbür gün bir telefon için birilerini öldürebilirler,inanmayacaksınız ama tutuklanmadılar ve bulnmadılar bile...Ya size sorum şu neler oluyor böyle??Siz hiç yaşadınız mı böyle bişey ve bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum,,ondan paylaşmak istedim... :öff
#1 - Haziran 28 2006, 12:26:27

ne olcak herkesd deliriyo
benim değil ama annemin başına gelmişti kapkaç yerde sürüklemişler falan
tabiki böyle bi durumda cana geleceğine mala gelsin de önüne geçmeleri lazım artık bu olayların
#2 - Haziran 28 2006, 12:40:01
cem bey biz öyle çok telefonla konuşmak istiyoruz ki şöyle bi konuşsak da telefon kulağımıza yapışsa :Ç

Benm öz abimin arkilerine sık sık yapıyolar bunu... geçen abimin kankasını gözü mordu, sıkıştıranlar yumruk atmış bide :vur
#3 - Haziran 28 2006, 12:49:13

tavada

olayın üstünden 1 ay geçti yolda yürürken önümde kavga eden tinerciler vardı ben yol değiştirdim kavga eden tinercilerden biri bunu gördü ve arkamdan gelip omzuma dokunda ne o korktunmu dedi bende cvp vermeyince burnuma yapıştırdı yumruğu burnum kırılmıştı :agla :agla
#4 - Haziran 28 2006, 12:52:16

Ms.ExtacY

Ortaokulda deraneye gitmeye başladğmdan beri nerdyse her sne böle mal tnercilerle karşılaşrm..Çok sver keratalar bni..
Tavsiem wing_tsun a gdin..DÖvüş tekniği valla işe yarıo ben söliim...En azndan elnden bıçağı atabliosn.Ve adamın kfa dumanlı olduğu içn bşe ypamadn gdio..
Bşka çare yok valla..Hiç kaptrmadm cebimi asla da kaptrmam..!! [:D]
#5 - Haziran 28 2006, 12:56:05

Arkadaşlar geçmiş olsn hepinize  :agla  off off  :öff  :hönk
#6 - Haziran 28 2006, 13:00:35

Ortaokulda deraneye gitmeye başladğmdan beri nerdyse her sne böle mal tnercilerle karşılaşrm..Çok sver keratalar bni..
Tavsiem wing_tsun a gdin..DÖvüş tekniği valla işe yarıo ben söliim...En azndan elnden bıçağı atabliosn.Ve adamın kfa dumanlı olduğu içn bşe ypamadn gdio..

sen bi gel sefaköy'e uğra bakalım (6) (6)

bu arada geçmiş olsun **Qu€€n** , üzücü bir durum
#7 - Haziran 28 2006, 13:02:10

teşekkür ederm herkese geçmş olsn arkadaşlar  :agla   :vur
#8 - Haziran 28 2006, 13:04:57

Ms.ExtacY

Yok almiym.. [:D]

Aslnda 1 hfta kalmıştm bşe olmamaıştı.. (6),

Ama gezmedm tbi o ayrı..
#9 - Haziran 28 2006, 13:12:37

siz bi Şirinevler'i gezin isterseniz?  :urfa
#10 - Haziran 28 2006, 13:15:22

Ms.ExtacY

Her gün Şirinevler/Yenibosna o trflardaym.. [:D]
#11 - Haziran 28 2006, 13:16:39

Her gün Şirinevler/Yenibosna o trflardaym.. [:D]
hımm bilmiodum  :Ç Allah kolaylık versn  :öff
#12 - Haziran 28 2006, 13:18:06

Ms.ExtacY

En kötüsü Bağcılar ya..Orya maalsf hergün gdiorm..

(ne maalesfi sve sve gdiorm.. (6) Tinercisiyle bile kanka oldm oranın.. :Ç )

Kötü ama çok..
#13 - Haziran 28 2006, 13:19:50

bnde buna benzer olay yaşadım ablamla maltepe sahilinde yürüyorduk sora bali çeke çeke yanımıza gldi dediki
-lan paranız vrmı verin lannnn dedi
ve onun bunu demesiyle bnim çığlık atıp kaçmam bir oldu :agla tabi ablam bn kaçınca oda peşimden gldi sora o çocuk mu adam mı her nese oda arkamızdan küfür etti iyiki oda peşimizden gelmedi sora bida maltepe sahilinde yürümedik
ama çook korkunçtu hele adamın tipi :agla :agla :spy
#14 - Haziran 28 2006, 21:13:37
aLdIm vErDiM
                               bEn sEnİ yEnDiM
                                      kAçTıM sAtTıM
                                             bEş pArAyA sAtTıM

ya ecem büyük geçmiş olsun suvimi o ?

evet ya sık sık tv de gastede görüyoz tinerciler çok kötü ya istanbulun bu şeyi var işte
heran tehlikeyle burun burunasın :(
#15 - Haziran 28 2006, 21:57:57
:bite
60 Ziyaretçi, 27 Üye ( 10 Gizli)

tavada

yaa bana geçmiş olsun dien yok ecem in cep tel'i gitmiş benim burnum kırıldı maşallah ne geçmiş olsun var
ne bişey :agla
#16 - Haziran 28 2006, 22:00:58

yaa bana geçmiş olsun dien yok ecem in cep tel'i gitmiş benim burnum kırıldı maşallah ne geçmiş olsun var
geçmiş olsun :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek
#17 - Haziran 28 2006, 22:43:45
cem bey biz öyle çok telefonla konuşmak istiyoruz ki şöyle bi konuşsak da telefon kulağımıza yapışsa :Ç

arkadaşlar umarım kimsenin başına gelmez böyle bir olay gelenlerin de geçmiş olsun
milllet çıldırmış durumdaa ya gerçekten polis de görevini nasıl yapıor anlamıorum
aslında polislere hiç bi sözüm yok ancak en azından aranabilirdi aranmamsı bile çok saçma...
bu olayların önüne bir an önce geçilmezse çok kötü günler görücez...
sana ayrıca geçmiş olsun ecemcim...
#18 - Haziran 29 2006, 01:27:49
:öff

Gunes ve Ay

Yeni!
.
#19 - Haziran 29 2006, 15:45:14
« Son Düzenleme: Temmuz 22 2008, 16:32:20 Gönderen: Đєath ĐєaĿєЯ »

sen bi de tuzlaya gel,, teksas gibi walla :muhah
gece bi uyanıyorum polis "dur yoksa wururum "diye bağırıyo hırsızın peşinden,, 2dk sonra da silah sesleri duyuyorum :nohashas   
geçmiş olsun başka ne diyeyim, inş böyle şeyler hiçbirimizin başına gelmez...
#20 - Haziran 29 2006, 21:06:07
All the pictures have all been washed in black, tattooed everything...

ewrem

bzm beşevlerde de çoaldı çok kötüü yaa dolaşılamıoo hakkaten tek başınaa :öff :öff :öff
#21 - Haziran 29 2006, 21:07:26

SnoWays

geçmiş olsun :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek :cicek
saol  :agla :kisss :kisss
#22 - Haziran 29 2006, 23:03:06

bizim karşıda internet kafe vardı arkadaki parmaklıkları kesip içeri girmişler yatabi herşeyi alıp gitmişler
#23 - Haziran 29 2006, 23:21:13

delikadir

geçmiş olsun  :.dost kimsenin başına vermesin allah

her zaman savunduğum tek şey var böle bi durumda en az 10 yıl hapis vercen diğer durumlarsa ise bu mitinglerdeki bölücü falan eylemlerde vur bir iki tane gör bak yapabiliyolar mı şerefsizler
#24 - Temmuz 04 2006, 21:56:09

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.