görüntüler harbiden irenç ama arkadaşlar dövme aslında böle yapılmıo ki burda adamın resmen derisi yüsüldü normalde böle olsa onca insan yaptırır mı hiç normalde sadece deri altına enjektörle mürekkep weriolar hepsi bu tabe o da acıo ama böle deil yani çok abartı bu
DÖVME YAPIMI BÖLEMİ OLUYO YA
Alıntı yapılan: niyan - Haziran 23 2006, 18:24:41görüntüler harbiden irenç ama arkadaşlar dövme aslında böle yapılmıo ki burda adamın resmen derisi yüsüldü normalde böle olsa onca insan yaptırır mı hiç normalde sadece deri altına enjektörle mürekkep weriolar hepsi bu tabe o da acıo ama böle deil yani çok abartı bu sana katılıyorum zaten bende yazdım bunlar manyamıs bıraz doveme fazlada kotu brısey degıl
Alıntı yapılan: cannrock - Haziran 24 2006, 14:22:18Alıntı yapılan: niyan - Haziran 23 2006, 18:24:41görüntüler harbiden irenç ama arkadaşlar dövme aslında böle yapılmıo ki burda adamın resmen derisi yüsüldü normalde böle olsa onca insan yaptırır mı hiç normalde sadece deri altına enjektörle mürekkep weriolar hepsi bu tabe o da acıo ama böle deil yani çok abartı bu sana katılıyorum zaten bende yazdım bunlar manyamıs bıraz doveme fazlada kotu brısey degıl seçtiin modele göre deişio döwme yapımı bu adam kabartmalı istemiş onun için böle yapıo...ama tek kelimeyle iğrenççç
acı verici bişey olsa gerek... :öff :öff :öff :öff :öff
ßizim Peder bey kIzmakda hakLi o zaman ueuheue iiki yaptirmami$im
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.