tabe haklısın nazan..deliye her gün bayram da... yarını unutmamak lazım gerçekten..Türk gençliğinin bayramı kutlu olsun !!!
Alıntı yapılan: BaHa_8 - Mayıs 18 2006, 22:32:16tabe haklısın nazan..deliye her gün bayram da... yarını unutmamak lazım gerçekten..Türk gençliğinin bayramı kutlu olsun !!!sn bana simdi delimi demek istiosun.. :hih snde bizdensin bahajimm merak etme..
nolur küsmeyin yaf !! şaka bi yana daa nazandan bi icraat göremedik..bilemiorum yani..
Bende müslüman ülke olan TÜRKİYE sevdalısıyım hepimiz gibi rica etsem beni bu halimle kabul eder misin?
sn ztn bizdensin.. hosgelmesnde olur..
Alıntı yapılan: Fenerli-Cadi - Mayıs 18 2006, 22:44:00sn ztn bizdensin.. hosgelmesnde olur.. doğru nan walla şimdi sana sarılıp öpmek geçti içimden ama ya olmazki
wallla burası en çok ilgi görmesi gereken fun club 23 kişiyle olmaz :öff ben önceden nası dikkat etmedim buraya yafs :öff
Alıntı yapılan: prenses_91 - Mayıs 18 2006, 22:46:53Alıntı yapılan: Fenerli-Cadi - Mayıs 18 2006, 22:44:00sn ztn bizdensin.. hosgelmesnde olur.. doğru nan walla şimdi sana sarılıp öpmek geçti içimden ama ya olmazki pc ye saril bnmisim farz et.. Alıntı yapılan: prenses_91 - Mayıs 18 2006, 22:48:53wallla burası en çok ilgi görmesi gereken fun club 23 kişiyle olmaz :öff ben önceden nası dikkat etmedim buraya yafs :öffbak bak mod oldugu nasilda belli konuya caktirmadan geri dönüo..
aa sn ne bicim arkadasin be hic insan arkadasinin 2 line göz koyarmi
bnde üye olmak istiyorum
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.