Alternatifim Cafe

Ciddi misiniz?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Her dakika ciddi olmak gereksiz, bazen dalga geçmeyi de bilmek lazım. Gün içerisinde haddinden fazla ciddi işler yapıp ciddi kocaman adamlarla diyaloglara giriyoruz. Herşeyin de bir sınırı var ama değil mi? Peki bakalım rutin ciddiyetin dışında genel olarak hayatta ne kadar ciddisiniz? Bu testin bilimsel gerçeklere dayandığını düşünenleri ciddiyete davet ediyoruz.

http://testyourself.tr.msn.com/olcer/ciddi1/Test.aspx

Ciddi
Eh hemen herkes kadar gerektiği yerde, gerektiği anda ciddiyetinizi koruyorsunuz. İşinizi gücünüzü olduğu gibi, eğlenme ve dinlenme ihtiyaçlarınızı da ciddiye alıyorsunuz. Dolayısıyla ciddi bir içsel dengeye sahipsiniz. Beklenmedik şeyler yapan, sürprizlerle dolu biri olduğunuz söylenemez. Bir adım sonra ne yapacağınız ciddiyet derecenizden hemen anlaşılıyor. Kimseye bir zararınız yok, ama söylemesi bizden kimse için sürpriz parti düzenlemeye kalkışmayın.
#1 - Eylül 22 2010, 01:54:49

Aşırı ciddi çıktı ama ben öyle düşünmüyorum
#2 - Eylül 22 2010, 03:57:41
« Son Düzenleme: Eylül 22 2010, 03:58:06 Gönderen: CiRCaSSiaN »
Gözlerimizden deniz akıyor kapkara... (21 mayıs 1864)

Zeitgeist

Çok ciddi
Siz etraftayken büyük ya da küçük asla hata yapılmamalı, zira sebebi ne olursa olsun kendinizi tutamıyor biraz olsun ciddiyetinizden sıyrılıp oluşan hatanın doğal gidişatını araştırmıyor, bu arada durumu hafifletmiyorsunuz. Bu da en az hatayı yapan kadar sizi de töhmet altında bırakıyor. Sonra da o kadar çok sorumluluk altında kalıyorsunuz ki, kendinizi gereğinden fazla ciddiye alırken buluveriyorsunuz. Huzursuzluğunuzun sebebini ciddi ciddi araştırırsanız, herkes için iyi bir şey yapmış olursunuz.

Yuh ben mi? Alakası yok. (6)
#3 - Eylül 22 2010, 12:52:42

Aşırı ciddi
Haddinden fazla ciddi bir havanız var. Sizi gören kendisine kaçacak delik arıyor resmen. Tek kelime etmeden, herkesi hizaya getiriyorsunuz. Yüzünüze bakmak, örneğin bir hata yapıldığında, sonucun sizin açınızdan ne kadar ciddiye alınacağını anlamaya yeter. Bu denli ciddiyet işleri bazen rayından çıkartıp, sorunların büyümesine sebep oluyor. Her şeyi kontrol etmeye kalkışmasanız aslında ciddiyetin aşırı yükünden de kurtulmuş olursunuz.
#4 - Eylül 25 2010, 21:28:10
 Aşktan yana kapıyorum kalbimi ,
Sevmek bana göre değil!
Kalbimi kilitliyorum sandığıma , mantığıma merhaba.. :artis
Elif'im :bite

Ciddi
Eh hemen herkes kadar gerektiği yerde, gerektiği anda ciddiyetinizi koruyorsunuz. İşinizi gücünüzü olduğu gibi, eğlenme ve dinlenme ihtiyaçlarınızı da ciddiye alıyorsunuz. Dolayısıyla ciddi bir içsel dengeye sahipsiniz. Beklenmedik şeyler yapan, sürprizlerle dolu biri olduğunuz söylenemez. Bir adım sonra ne yapacağınız ciddiyet derecenizden hemen anlaşılıyor. Kimseye bir zararınız yok, ama söylemesi bizden kimse için sürpriz parti düzenlemeye kalkışmayın.
#5 - Eylül 25 2010, 22:12:48
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Gayri ciddi
Ciddiyet kim, siz kim?.. Hemen her konuyla dalga geçip eğlenceli hale getirmeyi seviyorsunuz. Bu ciddiyetsiz haliniz insanların sizi ciddiye almalarına, önemli meselelerde tecrübelerinize başvurulmasına engel oluyor. İnsanlar sizi akıl danışılacak değil, can sıkıntısı halinde sarılınacak biri olarak görüyorlar. Siz de zaten hayatı bu hafiflikte yaşamayı tercih ediyorsunuz.

oha :P
#6 - Eylül 25 2010, 22:19:07

Ciddi
#7 - Eylül 29 2010, 16:35:39
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

arsenik

Gayri ciddi
Ciddiyet kim, siz kim?.. Hemen her konuyla dalga geçip eğlenceli hale getirmeyi seviyorsunuz. Bu ciddiyetsiz haliniz insanların sizi ciddiye almalarına, önemli meselelerde tecrübelerinize başvurulmasına engel oluyor. İnsanlar sizi akıl danışılacak değil, can sıkıntısı halinde sarılınacak biri olarak görüyorlar. Siz de zaten hayatı bu hafiflikte yaşamayı tercih ediyorsunuz.

Haklı. *-*
#8 - Eylül 29 2010, 18:15:36

Ciddi

:dondurma
#9 - Eylül 29 2010, 19:10:44

şaka yapıyorum tabiki yaa. hemen de inandınız.
#10 - Eylül 30 2010, 01:56:21
Gidişim biraz suskun ama ''Dönüşüm'' böcek olucak.

Gregor Samsa

Aşırı ciddi
Haddinden fazla ciddi bir havanız var. Sizi gören kendisine kaçacak delik arıyor resmen. Tek kelime etmeden, herkesi hizaya getiriyorsunuz. Yüzünüze bakmak, örneğin bir hata yapıldığında, sonucun sizin açınızdan ne kadar ciddiye alınacağını anlamaya yeter. Bu denli ciddiyet işleri bazen rayından çıkartıp, sorunların büyümesine sebep oluyor. Her şeyi kontrol etmeye kalkışmasanız aslında ciddiyetin aşırı yükünden de kurtulmuş olursunuz.
:haydut
#11 - Ekim 02 2010, 12:12:07

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.