Alternatifim Cafe

Neye heveslisiniz?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Aslında hepimizin her fırsatta dile getirdiği ya da sadece bizde saklı kalan heveslerimiz var. Mesela kimimiz bir televizyon yıldızı, kimimiz ünlü bir iş adamı olmaya hevesleniriz. Peki sizin hevesiniz neye?

http://testyourself.tr.msn.com/olcer/heves/Test.aspx

Politikacı
Kendinizde dünyayı olmasa bile yaşadığınız çevreyi değiştirecek güç olduğunu biliyorsunuz. Ama bu işleri artık kimseye ciddiye almadığı için sesinizi çıkartmıyorsunuz pek. İnsanlara dünyanın, bir ülkenin, olmadı bir şehrin, o da olmadı bir mahallenin nasıl idare edebileceğini, hem adaletin hem hizmetin aynı bakış açısında barınabileceğini göstermek isterdiniz. Eğer kendinizi yeterince ciddiye alırsanız, hala yapabilirsiniz.
#1 - Eylül 08 2010, 23:12:33

Zengin adam/kadın
Siz parayı seviyorsunuz. Para için uğraşmayı, onu biriktirmeyi, onunla oynamayı da... Onunla yapılabilecekleri yapamamak hayatınızı eksik bırakıyor. En azından bir süre için zengin biri olmak istiyorsunuz. Bu gayret sizde varken bunu yapmamanız için hiçbir sebep olduğunu düşünmüyoruz. Yapmanız gereken tek şey akıllı bir başlangıç.
#2 - Eylül 08 2010, 23:15:46
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Zeitgeist

Ünlü sporcu
Hareketli bir çocukluğunuz, hırslı bir ilk gençliğiniz oldu. Bedensel başarı sizin için hep çok önemliydi. Vakit bulamadınız belki de imkanlar kısıtlıydı yapamadınız. Ama ünlü bir sporcu olmak, bedensel mükemmelliyeti tatmak isterdiniz. Vakit geçmiş sayılmaz. Hala yapılabilecek bir şeyler bulacağınızdan adımız kadar eminiz.

Alakası bile yok. (6) Sporcu olmak ve ben? Hayatımda ne voleybol ne basketbol oynadım. :D
#3 - Eylül 08 2010, 23:27:31

Ünlü sporcu
Hareketli bir çocukluğunuz, hırslı bir ilk gençliğiniz oldu. Bedensel başarı sizin için hep çok önemliydi. Vakit bulamadınız belki de imkanlar kısıtlıydı yapamadınız. Ama ünlü bir sporcu olmak, bedensel mükemmelliyeti tatmak isterdiniz. Vakit geçmiş sayılmaz. Hala yapılabilecek bir şeyler bulacağınızdan adımız kadar eminiz.

Ne alakası var?..
#4 - Eylül 08 2010, 23:51:33

Fade

Yıldız
Işıklar, kameralar ve yüzünüze patlayan flaşlar, imzanız için birbiriyle kapışan insanlar... Bu renkli hayat ilginizi oldukça çekiyor. Etrafta yakışıklı adamlar ve güzel kadınlar dolaşsın istiyorsunuz. Ama en güzeli/yakışıklısı da siz olun. Yıldız olmanın sadece salınmaktan ibaret olmadığını bir tek o yakıcı spotların altında olanlar biliyor. Dileriz fırsat bulur siz de öğrenirsiniz bir gün.

(H) Durun çekmeyin!
#5 - Eylül 09 2010, 00:14:59

Ünlü sporcu
#6 - Eylül 09 2010, 21:49:31
Yaşamak sansürler eşliğinde, çok sahte.

Hevai

Politikacı
Kendinizde dünyayı olmasa bile yaşadığınız çevreyi değiştirecek güç olduğunu biliyorsunuz. Ama bu işleri artık kimseye ciddiye almadığı için sesinizi çıkartmıyorsunuz pek. İnsanlara dünyanın, bir ülkenin, olmadı bir şehrin, o da olmadı bir mahallenin nasıl idare edebileceğini, hem adaletin hem hizmetin aynı bakış açısında barınabileceğini göstermek isterdiniz. Eğer kendinizi yeterince ciddiye alırsanız, hala yapabilirsiniz.
#7 - Eylül 09 2010, 22:33:11

Yıldız :DD

Biliyorum. :ehem
#8 - Eylül 09 2010, 23:21:40
Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında. :)

Politikacı

Tam adamıyım  :ehem
#9 - Eylül 14 2010, 11:44:29

Asal sayıdır yalnız insan bir'den ve kendisinden başka kimselere bölünmez..

Zengin adam/kadın
Siz parayı seviyorsunuz. Para için uğraşmayı, onu biriktirmeyi, onunla oynamayı da... Onunla yapılabilecekleri yapamamak hayatınızı eksik bırakıyor. En azından bir süre için zengin biri olmak istiyorsunuz. Bu gayret sizde varken bunu yapmamanız için hiçbir sebep olduğunu düşünmüyoruz. Yapmanız gereken tek şey akıllı bir başlangıç
#10 - Eylül 14 2010, 12:05:05
Gölgeye çarpan kan gibiyim

Aynaya diyorum bu yalan mı

Kendime diyorum: "Uyan artık"!

Politikacı
#11 - Eylül 22 2010, 16:29:46
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.