Alternatifim Cafe

Patron olabilir misiniz?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Herkes patron olmanın kolay olduğunu düşünür, fakat getirdiği sorumlulukları görmezden gelir. Kolay değil bir sürü insanla uğraşmak, hepsini aynı anda mutlu etmek zorundasınız. Aksi takdirde işlerinizden verim alamaz, üstüne üstlük “kötü insan” olarak anılırsınız. Bunun dışında uğraşılması gereken diğer ayrıntıları saymıyoruz bile. Testimiz nasıl bir patron olacağınızı değil, aslında patron olup olamayacağınızı bilimsel olmayan bir yolla sorgulamaya çalışacak.

http://testyourself.tr.msn.com/olcer/Patron/Test.aspx

Zaten patron
Siz zaten patron sayılırsınız, bağlı olduğunuz kişi sizin bilgi ve becerilerinizden çok fazla faydalanıyor. Hemen her toplantıda yanında oluyorsunuz, iş görüşmeleri sonrasında ne düşündüğünüzü merak ediyor ve fikirlerinize saygı gösteriyor. Kısacası farkettirmese bile siz onun sağ kolu olmuşsunuz.
#1 - Eylül 03 2010, 18:10:23

Sabır
Acele etmeyin, ilk önce yaptığınız işi sevin, sevmiyorsanız sevebileceğiniz işlerde bir müddet çalışıp kendinizi sınayın. Gerçekten yapmak istediğiniz işi bulduktan sonra alanınızda en iyisi olabilmek için uzun araştırmlar yapmalısınız. Zamanla oluşacak tecrübeleriniz sonrasında patron olmanız çok daha kolay olacaktır.
#2 - Eylül 03 2010, 18:15:44
‎ "Bir adam tanıdım, kafasız bir kadına yaşamının yirmi yılını verdi. Her şeyi feda etti ona; dostlarını, emeğini, dürüstlüğünü bile.. Ama bir akşam, kadını hiç sevmemiş olduğunu anladı. Canı sıkılıyordu, hepsi bu. İnsanların çoğu gibi canı sıkılıyordu."

Zaten patron
Siz zaten patron sayılırsınız, bağlı olduğunuz kişi sizin bilgi ve becerilerinizden çok fazla faydalanıyor. Hemen her toplantıda yanında oluyorsunuz, iş görüşmeleri sonrasında ne düşündüğünüzü merak ediyor ve fikirlerinize saygı gösteriyor. Kısacası farkettirmese bile siz onun sağ kolu olmuşsunuz.
#3 - Eylül 03 2010, 18:20:16
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Zeitgeist

Zaten patron
Ya bırak. Benden asla patron olmaz, ben insanlara emir vermeye kıyamam. (6)
#4 - Eylül 03 2010, 18:36:46

Patron
Patron olmanın gerektirdiği bütün bireysel özelliklere sahipsiniz. Problem çözme yeteneğiniz ve insanlarla olan iletişim kabiliyetiniz buna izin veriyor. Sahip olduğunuz bilgi ve yetenek sayesinde ileride kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.
#5 - Eylül 16 2010, 11:47:49
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Zaten patron
#6 - Eylül 16 2010, 12:04:47
Gölgeye çarpan kan gibiyim

Aynaya diyorum bu yalan mı

Kendime diyorum: "Uyan artık"!

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.