Alternatifim Cafe

Kabahatlerinizi nasıl ört bas edersiniz?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Hepimiz ister istemez küçüklü büyüklü kabahatler işleriz. Bazen tam olarak ne yaptığımızın farkına hemen varsak da çoğu zaman anlamakta geç kalırız. Peki siz kabahatlerinizi hangi özelliğinizle kapatırsınız? Bu test bilimsel açıdan kabahatlerle doludur.

http://testyourself.tr.msn.com/olcer/kabahat/Test.aspx

Sempatiyle
Söylememize gerek yok, yanıtı kendiniz verdiniz zaten, o kadar cana yakın ve sevimli bir kişiliğiniz var ki, insanlar size bir türlü kızamıyorlar. İster farkedin ister fark etmeyin etrafınızdakilerin çok da umrunda değil. Sizin kimseyi bilerek kırmayacağınızı biliyorlar. Sadece tanıyanlar değil tanımayanlarda da ilk karşılaşmada öyle bir etki bırakıyorsunuz ki, kendilerine engel olamıyor ve içgüdüsel olarak sıcak kanlı davranıveriyorlar size.
#1 - Eylül 02 2010, 15:42:48

Şımarıklıkla
Birazcık şımarık olduğunuzu söylersek kabahat işlemiş oluruz belki, fakat siz zaten şımarık bir karaktere sahip olmanın verdiği rahatlıkla ne size karşı işlenen kabahatleri ne de sizin işlediğiniz kabahatleri umursuyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizi yadırgamamayı öğrenmişler ve size alışmışlar. Tabii yeni tanıdığınız insanlar aynı şeyi düşünmeyebiliyorlar, ama siz zaten doğanız gereği onları da pek umursamıyorsunuz.

testlerden ilk kez biri doğruyu söyledi.saygı duyarım.şımarıklık kısmı değil açıklama doğru.
#2 - Eylül 03 2010, 00:35:07
Montla Sıç!

"Ben böyleyim" diyerek
Kabahatlere takılmıyorsunuz. Sadece "ben buyum kabahatlerimle ya da becerilermle beni böyle kabul edin" demekle yetiniyorsunuz. Yakın dostlarınız bunun farkında, zaten o yüzden size yakınlar. Diğerlerini ise siz umursamıyorsunuz . "Söylemimi beğenmedi mi, buyursun kapı orda, davranışım kırıcı mı oldu farkında bile değilim" der bir edayla tam da istediğiniz gibi bir "siz" olarak yaşamaya devam ediyorsunuz.
#3 - Eylül 03 2010, 00:47:04
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Gunes ve Ay

Şımarıklıkla
Birazcık şımarık olduğunuzu söylersek kabahat işlemiş oluruz belki, fakat siz zaten şımarık bir karaktere sahip olmanın verdiği rahatlıkla ne size karşı işlenen kabahatleri ne de sizin işlediğiniz kabahatleri umursuyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizi yadırgamamayı öğrenmişler ve size alışmışlar. Tabii yeni tanıdığınız insanlar aynı şeyi düşünmeyebiliyorlar, ama siz zaten doğanız gereği onları da pek umursamıyorsunuz.
testlerden ilk kez biri doğruyu söyledi.saygı duyarım.şımarıklık kısmı değil açıklama doğru.

ahaha aynen öyle.
#4 - Eylül 03 2010, 01:18:01
« Son Düzenleme: Eylül 03 2010, 01:18:22 Gönderen: Ŀarïєn »

Zeitgeist

Şımarıklıkla
#5 - Eylül 03 2010, 01:34:51

arsenik

Sempatiyle
Söylememize gerek yok, yanıtı kendiniz verdiniz zaten, o kadar cana yakın ve sevimli bir kişiliğiniz var ki, insanlar size bir türlü kızamıyorlar. İster farkedin ister fark etmeyin etrafınızdakilerin çok da umrunda değil. Sizin kimseyi bilerek kırmayacağınızı biliyorlar. Sadece tanıyanlar değil tanımayanlarda da ilk karşılaşmada öyle bir etki bırakıyorsunuz ki, kendilerine engel olamıyor ve içgüdüsel olarak sıcak kanlı davranıveriyorlar size.
Mucuk popom kalktı.
#6 - Eylül 03 2010, 01:55:56

Şımarıklıkla
Birazcık şımarık olduğunuzu söylersek kabahat işlemiş oluruz belki, fakat siz zaten şımarık bir karaktere sahip olmanın verdiği rahatlıkla ne size karşı işlenen kabahatleri ne de sizin işlediğiniz kabahatleri umursuyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizi yadırgamamay?? öğrenmişler ve size alışmışlar. Tabii yeni tanıdığınız insanlar aynı şeyi düşünmeyebiliyorlar, ama siz zaten doğanız gereği onları da pek umursamıyorsunuz.

#7 - Eylül 03 2010, 02:44:20
Yaşamak sansürler eşliğinde, çok sahte.

"Ben böyleyim" diyerek
Kabahatlere takılmıyorsunuz. Sadece "ben buyum kabahatlerimle ya da becerilermle beni böyle kabul edin" demekle yetiniyorsunuz. Yakın dostlarınız bunun farkında, zaten o yüzden size yakınlar. Diğerlerini ise siz umursamıyorsunuz . "Söylemimi beğenmedi mi, buyursun kapı orda, davranışım kırıcı mı oldu farkında bile değilim" der bir edayla tam da istediğiniz gibi bir "siz" olarak yaşamaya devam ediyorsunuz.
#8 - Eylül 05 2010, 02:22:05
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Sımarıklıkla.
#9 - Eylül 05 2010, 02:41:24
Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında. :)

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.