Alternatifim Cafe

Hangi “kötü adam”sınız?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Konumuz filmlerdeki karakter oyuncuları ya da “kötü adamlar”. İzlediğimiz hikayenin bir film olduğunu unutup, kızdığımız insanlar... Karakter oyuncusunun trajedisi, işini ne kadar iyi yaparsa izleyicinin olumsuz tepkisini o kadar çekmesi olsa gerek. Çünkü yaşananların senaryodan ibaret olduğunu bilsek de, kötü karaktere kıl olmaktan kendimizi alamayız. “Kötü adam”ların aslında iyi karakter oyuncuları olduğunu unuturuz. Siz hangisisiniz? 

Başla.

Turgut Özatay
Aslında size “kötü adam” demek pek doğru değil. Bir miktar sakarlık ve komiklikle, mizacınızdaki sertliği yumuşatmış durumdasınız. Fazla göz önünde olmaktan yana değilsiniz. Gücünüz daha çok kendinize yetiyor. Kalabalık ortamlarda kendinizi rahat hissetmiyor ya da rahatlayabilmek için sert, içindekini yansıtmayan bir maske takıveriyorsunuz.
#1 - Ağustos 10 2010, 22:28:30
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Hevai

Erol Taş
Boğazınıza düşkün olduğunuz belli, ayrıca et sever oduğunuz anlaşılıyor. Yalnız başınıza bile olsanız kocaman bir sofra kuruyor ve her lokmadan ayrı bir haz alıyorsunuz. Sizi kötü yapan elbette bu değil, hatta bu en sevimli yanlarınızdan biri. Sert bir mizaca sahip olduğunuz kadar keyfiniz yerindeyse etrafınızdaki insanlarla, yalnızca arada bir de kendinizle dalga geçebilen bir yapıya sahipsiniz.

Of,korktum kendimden. (6)
#2 - Ağustos 11 2010, 22:06:54

ben zaten kotuyum birine benzememe gerek yok (:
#3 - Ağustos 11 2010, 22:29:36

Turgut Özatay
Aslında size “kötü adam” demek pek doğru değil. Bir miktar sakarlık ve komiklikle, mizacınızdaki sertliği yumuşatmış durumdasınız. Fazla göz önünde olmaktan yana değilsiniz. Gücünüz daha çok kendinize yetiyor. Kalabalık ortamlarda kendinizi rahat hissetmiyor ya da rahatlayabilmek için sert, içindekini yansıtmayan bir maske takıveriyorsunuz.
#4 - Ağustos 11 2010, 23:08:53
Gölgeye çarpan kan gibiyim

Aynaya diyorum bu yalan mı

Kendime diyorum: "Uyan artık"!

Turgut Özatay
#5 - Ağustos 13 2010, 02:53:06

Bilal İnci
Mimiklerinizi gayet başarılı kullanıyor, etrafınızdaki insanlara sadece bir bakışla isteğinizi anlatabiliyorsunuz. Hırslı olmakla birlikte, istikrar duygusundan uzaksınız. Bu da etrafınızdakilerin size temkinli yaklaşmalarına neden oluyor. Ne istediğinizi bilmediğiniz zamanlarda, kendinize ve yakınlarınıza zarar verdiğiniz vaki. Ama durumun farkındasınız ve söz konusu badireyi atlatmaya çalışıyorsunuz.
#6 - Ağustos 13 2010, 02:59:37
Yaşamak sansürler eşliğinde, çok sahte.

bilal inci
#7 - Ağustos 13 2010, 13:51:20
Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında. :)

Hüseyin Peyda
Her zaman güçlü ve sert bir mizaca sahip olduğunuz düşünülebilir, sanırız bunda günlük yoğunluğun getirdiği yorgunluğun büyük payı var. Genel olarak bir aile babası tavrınız da mevcut. Disiplinli birisiniz. Belki de duruşunuzdaki, edanızdaki sertliğin müsebbibi de bu. Bu nedenle insanları korkutuyorsunuz. Öte yandan saygı uyandıran bir kişiliğiniz var.
#8 - Ağustos 13 2010, 23:54:38
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Turgut Özatay
Aslında size “kötü adam” demek pek doğru değil. Bir miktar sakarlık ve komiklikle, mizacınızdaki sertliği yumuşatmış durumdasınız. Fazla göz önünde olmaktan yana değilsiniz. Gücünüz daha çok kendinize yetiyor. Kalabalık ortamlarda kendinizi rahat hissetmiyor ya da rahatlayabilmek için sert, içindekini yansıtmayan bir maske takıveriyorsunuz
#9 - Ağustos 14 2010, 19:32:59

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.