Alternatifim Cafe

Nasıl bir kapısınız?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Hani hep derler ya, “Maşallah kapı gibi adam”... Hepimizin duyduğu bir benzetmedir. Ya direkt bize söyleniyordur ya da biz birisi için söylüyoruzdur. Genellikle iri yarı dimdik duran, karşılıklı tartışmaya girilmesi zor ve yürekli kişiler için kullanılır. Bazen de yaşı geçmiş olsa da, hala sağlıklı olan büyüklerimiz için kullanılır. Biz de merak ettik acaba sizin için “kapı gibi” tabiri kullanıldığında, akla ne gelirdi? Böyle bir testin bilimin kapısından girebileceğini düşünenler, çözmeyip işlerine baksınlar... 

Başla.

Otomatik kapı
Size dokunabilmek pek de kolay sayılmaz. Çünkü daha en ufak bir hamlede geri çekiliyor ya da hamlenin ne olduğunu fark edip, cevabınızı belki de olması gerekenden biraz erken veriyorsunuz. Fakat dikkatli olun bu halde bir sevgili bulmanız zor olabilir, zira bazen hamlelere gerksiz erken cevap veriyorsunuz.
#1 - Ağustos 07 2010, 19:55:31
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Otomatik kapı
#2 - Ağustos 07 2010, 20:20:47
”Yaşıyorum, beni meşgul etmeyin. “ Bu bir cümledir. Fakat isterse dize de olabilir, özlü söz de. İnsan da böyledir. Ne isterse olabilir, hatta insan bile olabilir.

Zeitgeist

Akordeon kapı
Aman dikkat yayılmayı seven bir haliniz var. Bu halinizden sıkılanlar arada bir sizi derleyip toparlıyorlar, ama bu sizden sıkılmayacakları anlamına gelmiyor. Sürekli derlenip toparlanması gereken birisi olmanız bir süre sonra insanların tepki göstermelerine neden oluyor. Öte yandan yalnız kaldığınız pek söylenemez. Çünkü, ilginç kişiliğiniz sayesinde ne zaman isteseniz sizi derleyip toparlayacak birilerine rast geliyorsunuz.
#3 - Ağustos 07 2010, 20:41:49

Otomatik kapı
Size dokunabilmek pek de kolay sayılmaz. Çünkü daha en ufak bir hamlede geri çekiliyor ya da hamlenin ne olduğunu fark edip, cevabınızı belki de olması gerekenden biraz erken veriyorsunuz. Fakat dikkatli olun bu halde bir sevgili bulmanız zor olabilir, zira bazen hamlelere gerksiz erken cevap veriyorsunuz.
   (6)
#4 - Ağustos 09 2010, 03:30:32

Akordeon kapı
Aman dikkat yayılmayı seven bir haliniz var. Bu halinizden sıkılanlar arada bir sizi derleyip toparlıyorlar, ama bu sizden sıkılmayacakları anlamına gelmiyor. Sürekli derlenip toparlanması gereken birisi olmanız bir süre sonra insanların tepki göstermelerine neden oluyor. Öte yandan yalnız kaldığınız pek söylenemez. Çünkü, ilginç kişiliğiniz sayesinde ne zaman isteseniz sizi derleyip toparlayacak birilerine rast geliyorsunuz.

#5 - Ağustos 09 2010, 16:45:00
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Hevai

Akordeon kapı
#6 - Ağustos 09 2010, 16:58:50

Otomatik kapı
  (6)
#7 - Ağustos 09 2010, 17:10:41
Yaşamak sansürler eşliğinde, çok sahte.

Otomatik kapı
Size dokunabilmek pek de kolay sayılmaz. Çünkü daha en ufak bir hamlede geri çekiliyor ya da hamlenin ne olduğunu fark edip, cevabınızı belki de olması gerekenden biraz erken veriyorsunuz. Fakat dikkatli olun bu halde bir sevgili bulmanız zor olabilir, zira bazen hamlelere gereksiz erken cevap veriyorsunuz.
#8 - Ağustos 11 2010, 23:14:18
Gölgeye çarpan kan gibiyim

Aynaya diyorum bu yalan mı

Kendime diyorum: "Uyan artık"!

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.