Elin ecnebisinin selamını getirme. Bak ırkçılık yaptırıyorsun bana forumda. Banlayacaklar. İkarus'u görünce zaten banlayacaklar aslında niye kastım ki.
kendin kendine anlamış olman güzel nesi ecnebi lan lan bizden biri o. ayıp ettin şindi:(
Hasss iktir be hacım. tahmin ettiğim varlık mı? ay em so soso sori
üçümüz birden söri şimdi. oldu mu. cık cık. neyse hadi öptüm. daha gelmeyiz davosa. di mi sinbad?
sinbad'ını da al git. zaten pılımı pırtımı toplayamadan gönderecekler forumdan. Gerçi foruma artık banlayacak elemanda girmiyordur şu hale bak. Sadece sinbad ile sana değil herkese bayy. ayıkss?
Yaklaşık 5 yıldır burdayım ve bu başlık mütemadiyyen karşıma çıkıyor. Çok nadiren tıklayıp bakmışımdır.Neyse işte. Bu da bu başlıktaki ilk mesajım olsun.
coh ayip bi de söylüyorsun ilk diye, o kadar senedir ne diyi yazmiyorsan :p
Muhabbetler sarmadı hiç.
haci benle tanismamissin heralde ozamanlar halbuki herkes tanirdi beni, buralarin demirbaslarindandim.. ahh ah ne gunlerdi demicem tabi de fena degildi facebuk ayirdi bizi soracima facedekileri de twitter ayirdi instagram geldi geldi de geldi bunun arkasi gelmedi tabi iste herkes de ebesini gordu
seninle tanistigim gune lanet ediyorum. Lanetttlemek lazim ya seni simdilik o kalsin ebeni gör Fan Clup Birliğini ac tekrar bu toPİC'e gel.
bişiy diycem ya. ben bu özge kaulitz i nası değiştiricem ?(çok üstüme gelmeyin hepimiz hatalar yaptık )
Sizi söyle alalim -> //forum.alternatifim.com/b184/t74237_kullanici-adi-nick-degistirme-istegiyle-ilgili/
çok teşekkürler
Bir selam da benden sana olsun o zaman inde... Bibirimizin degerini bilelim
B Stylee sevildiğim birine abi diyorum ben. O kızı en iyi ben anlarım akjhskjhsk
Sizi seven adamlara yapmayın şunu ya (cevabı anca bulduğum doğrudur)
Oooo epica.
(çakmak sesi ve akabinde çay kaşığının, çay karıştırma sesi)+bak koçum..-buyur abi!+buralar eskiden hep dutluktu, buralara kurt inerdi..-ee abi sonra ne oldu?+dutlar gitti kurtlar kaldı.
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.