Alternatifim Cafe

Muhabbet Bahçesi

Discussion started on Konu Dışı

Sen de topal aga ;-)
Allah'a emanet...
#1176 - Aralık 04 2011, 04:05:37
"İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Ki, yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir."

Kadınlar Dişiliği İle Öne Çıkan Bir Nesne Değil, Kişiliği İle Öne Çıkan Bir Özne Olmalıdır..
-yeak ya.
#1177 - Aralık 06 2011, 18:14:08
''  Kaybedecek neyin var,ihtimalinden başka...

O yönden de hakkım kalır...
#1178 - Aralık 07 2011, 00:02:35
"Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkûmdurlar. Böyle kimselerle memleketi zenginleştirmek mümkün değildir. Onun için önce din ve namus telâkkisini kaldırmalıyız. Partiyi, bunu kabul edenlerle kuvvetlendirmeli ve bunları çabuk zengin etmeliyiz. Bu suretle kalkınma kolay ve çabuk olur.."   Kamâl Atatürk

:öff
#1179 - Aralık 07 2011, 00:06:54
"Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkûmdurlar. Böyle kimselerle memleketi zenginleştirmek mümkün değildir. Onun için önce din ve namus telâkkisini kaldırmalıyız. Partiyi, bunu kabul edenlerle kuvvetlendirmeli ve bunları çabuk zengin etmeliyiz. Bu suretle kalkınma kolay ve çabuk olur.."   Kamâl Atatürk

Cümleten hayırlı geceler.
#1180 - Aralık 07 2011, 00:57:31

Sen bacaklarını önüne gelene açacaksın ve o.. olmayacaksın sonra iş beyinde bitiyor diyeceksin. Nereye gidiyor bu toplum? çok merak ediyorum..
#1181 - Aralık 07 2011, 21:54:29

Şimdi herkes kendi uğraşında :). Kimisi evlendi kimisi kendi dairesinde dönüyor. Ortalığı ***  götürüyor desem yeridir. Mesajları okumak bile utanç verici. öyle  sıradan bir site değildi alternatifim. halen eskilerin mesajlarını bıkmadan okurum. Benim için değerli olan mesajlar özellikle. Atışmalar yazışmalar kaliteliydi bir başka keyifle okunurdu mesajlar.. Şimdi ise lezbiyeni Geyi ulu orta yazılmıyacak her şey yazılıyor maşallah  :D Bu kadar çabuk sürede böle bir sitede bunların nasıl olduğunu bende anlamadım.

TopalSolucanİnternette :) Hey gidi günler hey. :)

Hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar.
#1182 - Aralık 18 2011, 22:47:46
« Son Düzenleme: Aralık 18 2011, 22:50:10 Gönderen: PaSHa »
Hayat benim dürüstlüğümü hakedecek ne yaptı ?

Herşey çok değişmiş cidden. Bu sitede sabahladığım günleri hatırlıyorumda, hey gidi günler hey...
#1183 - Aralık 30 2011, 00:10:12

sdce...

Selamunaleyküm..
#1184 - Ocak 01 2012, 23:31:18
« Son Düzenleme: Ocak 01 2012, 23:31:37 Gönderen: etc. »

Alter diye bir gerçek vardı dimi zamanında..Vay be!
#1185 - Ocak 19 2012, 22:56:33
Zifir.

İçimi kararttınız lan sayfanın sonuna gelemedim oturdum ağladım. Höf.
#1186 - Ocak 20 2012, 21:21:25

Selam! diyorum başka da bişey demiyorum.
#1187 - Ocak 21 2012, 21:09:00
" Onların, ateşin üzerinde durduruldukları zaman: 
' Ne olurdu dünyaya döndürülseydik, Rabb'imizin âyetlerini yalanlamasaydık da müminlerden olsaydık '
dediklerini bir görsen..! "

Sahip ne yaptın foruma. Gitmiş son bir kaç günlük mesajlar, özel mesajlar da dahil.
#1188 - Ocak 31 2012, 01:10:27

zaten ayda yılda bi mesaj gönderdiğimiz forumda son haftalarda atılan mesajlar da silinmiş, tam olmuş.

iyice mi soğuyalım, terkedip gidelim mi onu mu istiyosunuz anlamadım?
#1189 - Ocak 31 2012, 01:50:10
Gidişim biraz suskun ama ''Dönüşüm'' böcek olucak.

Gregor Samsa

Arkadaşlar kusura bakmayın sizden çok ben daha fazla üzgünüm bu durumdan dolayı :(
Teknik bir problemden dolayı yaklaşık bir hafta önce dönmemiz gerekti...
#1190 - Ocak 31 2012, 08:34:23
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır
Sizin katkılarınızla büyüyoruz: //www.alternatifim.com

Forum Kullanımıyla İlgili Genel Yardım, Forum Kuralları, İmza Kuralları, Rütbeler, Sıkça Sorulan Sorular
Özel mesajla yardım etmiyorum, sorununuzu forumda belirtebilirsiniz.

Bosver patron bir daha yazariz .p telden forum cok zor ama ya.
#1191 - Ocak 31 2012, 11:36:29
‘Olgunlaşmamış insanın özelliği, bir dava uğruna soylu bir biçimde ölmek istemesidir; olgun insanın özelliği ise, bir dava uğruna gösterişsiz bir biçimde yaşamak istemesidir’

J.D. Salinger

Bence bu forumun mobili olmalı. .p

m.alternatifim.forum.com

belki de vardır hiç denemedim ama. .p
#1192 - Ocak 31 2012, 14:46:27

lost terk.
#1193 - Ocak 31 2012, 17:13:12

etc. mobilden zaten girebiliyoruz işte daha ne olsun, ne muhalefet adamsın , herşeye bişey buluyosun yahu :Ç
#1194 - Ocak 31 2012, 18:06:49
‘Olgunlaşmamış insanın özelliği, bir dava uğruna soylu bir biçimde ölmek istemesidir; olgun insanın özelliği ise, bir dava uğruna gösterişsiz bir biçimde yaşamak istemesidir’

J.D. Salinger

Öyle değil. ben de giriyorum mobilden. Ancak daha kolay mobil site yapılabilir. Masaüstü görünümünde değil mobil görünümünde. Sadece bir alternatif sundum alternatif siteye. : ) Telefondan girerken sadece aşağı doğru kayan siteler oluyor ya hani bilmem anlatabildim mi? :p
#1195 - Ocak 31 2012, 18:14:51
« Son Düzenleme: Ocak 31 2012, 18:20:26 Gönderen: etc. »

Lost'u bilmem ben.
#1196 - Ocak 31 2012, 18:17:08

etc. bi de onla mı uğraşsın şimdi adam : )
#1197 - Ocak 31 2012, 18:51:40

J.D. Salinger

illa yapsın demedim ki. : ))
#1198 - Ocak 31 2012, 20:24:18

Çok konuşma senle muhabbet edilmiyo, uza hadi uzaa! :Ç
#1199 - Ocak 31 2012, 20:37:49

J.D. Salinger

Öyle değil. ben de giriyorum mobilden. Ancak daha kolay mobil site yapılabilir. Masaüstü görünümünde değil mobil görünümünde. Sadece bir alternatif sundum alternatif siteye. : ) Telefondan girerken sadece aşağı doğru kayan siteler oluyor ya hani bilmem anlatabildim mi? :p

Arkadaşlar tabi ki var böyle bir şey.
Normalde otomatik olarak algılaması lazım ama artık telefonlar akıllaştı üzerinde normal tarayıcı oluyor bu nedenle neredeyse bilgisayarla giriyorsunuz gibi oluyor (ekran çözünürlüğü hariç)

En aşağıda wap2 için link var ona tıklayabilirsiniz yada aşağıdaki adreslerden girebilmeniz mümkün.
//forum.alternatifim.com/index.php?wap2
//forum.alternatifim.com/index.php?imode
#1200 - Ocak 31 2012, 20:53:23
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır
Sizin katkılarınızla büyüyoruz: //www.alternatifim.com

Forum Kullanımıyla İlgili Genel Yardım, Forum Kuralları, İmza Kuralları, Rütbeler, Sıkça Sorulan Sorular
Özel mesajla yardım etmiyorum, sorununuzu forumda belirtebilirsiniz.

Üye:

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.