Alternatifim Cafe

Kötücül müsünüz?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Hepimizin içinden arada bir kötü olmak gelir. Kimimiz için kolaydır kötülük etmek, kimimiz için zor. Esasında kötülüğe maruz kalmamış olanlarımızın başkalarına kötülük etmek aklından bile geçmeyebilir. Öte yandan her kötülüğe maruz kalan kötülük yapacak diye bir şey olduğunu da kimse iddia edemez… Çelişkili konu velhasıl… Sizin kötülükle aranız nasıl? Sizce bu test, bilimsel bir iddia taşıyacak kadar "kötücül" olabilir mi?

http://testyourself.tr.msn.com/kadin/kotuculmusunuz/Test.aspx

Kötücül değilsiniz
Kötülük sizin yanınızdan bile geçmiyor. Karamsar ve kötücül düşüncelerle alışverişinizi neredeyse sıfıra indirmişsiniz. İyi olmak için zorlandığınız da söylenemez. Nasılsanız öylesiniz. İçiniz dışınız bir. Dengeniz sağlam. Canınızın sağlığını da buna borçlusunuz. Açıkçası çok şanslısınız…
:ehem
#1 - Temmuz 24 2010, 15:18:05

Zoraki kötüsünüz
Kötü değilsiniz ama kendinizi kötü olmak için zorluyorsunuz. Çünkü ancak bu şekilde kötülüklerden korunabileceğinizi düşünüyorsunuz. İyi şeyler yaptığınızda ve kendinizi mutlu hissettiğinizde hep ezildiğinizi gördünüz. İyilik yanınıza kalmadı hiçbir zaman. Bu yüzden kendinizi zorluyorsunuz kötüler gibi davranmaya. Açık söyleyelim pek de becerikli değilsiniz bu konuda…

Ah bu ben.
#2 - Temmuz 24 2010, 15:21:31
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Sadece kötüsünüz
Kötücül değilsiniz, ama pek iyi de hissetmiyorsunuz. İçinizdeki öfke bazen başkalarına zarar vermenize neden oluyor. Aslında buna niyetlenmiyorsunuz. Ama sinirlerinize hakim de olamıyorsunuz. Sonra başlıyor bir vicdan muhasebesi, ne yaptım ben soruları… Biraz daha otokontrolle kendinizi daha iyi hissedecek gibi duruyorsunuz.

#3 - Temmuz 24 2010, 15:35:12
Ölme diye nefesini dinledim.Sen aldın ben verdim,ben verdim sen aldım.
Yoksa uyuduğumu sanacaktın. Uyanma diye ben öldüm.
Ölmezsem uyanacaktın.

Zoraki kötüsünüz
#4 - Temmuz 24 2010, 17:18:49
”Yaşıyorum, beni meşgul etmeyin. “ Bu bir cümledir. Fakat isterse dize de olabilir, özlü söz de. İnsan da böyledir. Ne isterse olabilir, hatta insan bile olabilir.

Zeitgeist

Zoraki kötüsünüz
Kötü değilsiniz ama kendinizi kötü olmak için zorluyorsunuz. Çünkü ancak bu şekilde kötülüklerden korunabileceğinizi düşünüyorsunuz. İyi şeyler yaptığınızda ve kendinizi mutlu hissettiğinizde hep ezildiğinizi gördünüz. İyilik yanınıza kalmadı hiçbir zaman. Bu yüzden kendinizi zorluyorsunuz kötüler gibi davranmaya. Açık söyleyelim pek de becerikli değilsiniz bu konuda…
#5 - Temmuz 24 2010, 18:38:05

Zoraki kötüsünüz
#6 - Temmuz 24 2010, 19:05:50
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Kötücül değilsiniz
Kötülük sizin yanınızdan bile geçmiyor. Karamsar ve kötücül düşüncelerle alışverişinizi neredeyse sıfıra indirmişsiniz. İyi olmak için zorlandığınız da söylenemez. Nasılsanız öylesiniz. İçiniz dışınız bir. Dengeniz sağlam. Canınızın sağlığını da buna borçlusunuz. Açıkçası çok şanslısınız…
#7 - Temmuz 26 2010, 15:41:35
Beni sana çağıran her ne ise sustur,
Yaşanınca tükenir bilirsin.

Sadece kötüsünüz
Kötücül değilsiniz, ama pek iyi de hissetmiyorsunuz. İçinizdeki öfke bazen başkalarına zarar vermenize neden oluyor. Aslında buna niyetlenmiyorsunuz. Ama sinirlerinize hakim de olamıyorsunuz. Sonra başlıyor bir vicdan muhasebesi, ne yaptım ben soruları… Biraz daha otokontrolle kendinizi daha iyi hissedecek gibi duruyorsunuz.

he mi lan
#8 - Temmuz 26 2010, 16:45:00
Montla Sıç!

Bamboleo

Kötücül değilsiniz

Bahelee.
#9 - Temmuz 26 2010, 16:51:18

Zoraki kötüsünüz

Zavallı ben...
#10 - Temmuz 27 2010, 02:05:12

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.