Alternatifim Cafe

Geçmişiniz aşk hayatınızı nasıl etkiliyor?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer, ama öyle geçmişler var ki değeni kül eder. Hepimizin geçmişinde iyisi kötüsüyle aşk var. Hele kadınlar… İstatistiklere göre en geç beş yaşlarında aşık olmaya başlıyorlar. Peki bütün o birikmişler aşkın şimdiki zamanını nasıl etkiliyor? Dikkat: Bu testten bilimsel bir beklentisi olanın, gelecekten aşk beklentisi olamaz… 

Başla.

Geçmişin iyiliği
Geçmişiniz aşk hayatınızı gayet olumlu yönde etkiliyor. Elbette denemelerinizin tamamı başarıya ulaşmamış, ama siz öğreneceğinizi öğrenmişsiniz. Her ilişkiniz, bir öncekinden daha uzun soluklu ve daha az yarayla sona eriyor. E tabii daha var belki de ruh eşinizi bulabileceğiniz zamana… Ama hiç kötü gitmiyorsunuz…

Yalanın böylesi anasını satiyim...
#1 - Temmuz 01 2010, 21:58:28
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Geçmişin iyiliği
Geçmişiniz aşk hayatınızı gayet olumlu yönde etkiliyor. Elbette denemelerinizin tamamı başarıya ulaşmamış, ama siz öğreneceğinizi öğrenmişsiniz. Her ilişkiniz, bir öncekinden daha uzun soluklu ve daha az yarayla sona eriyor. E tabii daha var belki de ruh eşinizi bulabileceğiniz zamana… Ama hiç kötü gitmiyorsunuz…
#2 - Temmuz 01 2010, 22:29:19

Seçici bellek kaybı
Siz işinize gelen tecrübelerinizi hatırlıyor, işinize gelmeyenleri unutuyorsunuz. O yüzden geçmiş aşk yaşantınız bir başarılar silsilesi gibi görünüyor size. Kötü tecrübeleri unuttukça da yeni başarısızlıklara yelken açıyorsunuz. Dürüst olun, elbette mükemmel değilsiniz. Sadece bir miktar unutkan sayılabilirsiniz…
  :p
#3 - Temmuz 02 2010, 00:10:28

Geçmişin iyiliği

Haklı öyleyim.
#4 - Temmuz 02 2010, 23:48:15

Köpek ürür,
Kervan yürür.

Geçmişin iyiliği
#5 - Temmuz 03 2010, 01:09:53
Kimseyi tanıyamıyorum. Daha doğrusu kendimi tanıyamıyorum . Ben kimimki sizleri tanıyayım.

Geçmişin iyiliği
#6 - Temmuz 03 2010, 20:45:28
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.