Alternatifim Cafe

Yoksa sizi büyüledi mi?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Gördünüz, aşık oldunuz, her şey yolunda gidiyor. Ama içinizde bir şüphe. Kıvranıp duruyorsunuz. Aslında hiçbir şey yolunda değil. Ama siz onun büyüsü altındasınız. Bir gün büyü bozulacak, her şey başka türlü görünecek gözünüze sanki. Yoksa, mümkün mü bu kadar mükemmel olması bir ilişkinin. Korkmayın, testimizi çözün. Sorduğumuz sorudan da anlaşılacağı üzere, testimizin hiçbir bilimsel ciddiyeti yok…

http://testyourself.tr.msn.com/olcer/buyu/Test.aspx

Sizi aşk büyüledi
Sizi büyüleyen o değil aşk. Çok özlemişsiniz aşık olmayı, çok istekliymişsiniz. Aşk gözlerinizi tam manasıyla kör etmiş. Zararı yok herkesin başına gelir. Aşık olma isteği, yerini yorgunluğa bıraktığında büyü bozulur, siz de gerçeklere dönersiniz. O güne kadar aldırmayın, bildiğiniz ya da belki de bilmediğiniz güzellikteki bu yolda yürümeye devam edersiniz. Belki de aşkın büyüsü geçtiğinde, ilişkinin gerçekliği sizi umduğunuzdan daha fazla ısıtır.
#1 - Haziran 19 2010, 00:41:57

Siz, kendinizi büyülüyorsunuz
O kadar hazırsınız ki büyülenmeye, çok uğraşmaya gerek yok sizinle. İsteklerinize birazcık "evet" diyen herkes karşısında, her an büyülenebilirsiniz zaten. Her şeyi güzelliyorsunuz. En küçük bir sevinci, kocaman mutluluklara dönüştürüyorsunuz. Dünyada ondan ve sizden başka hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz. Büyülenmek için bütün enerjinizi harcıyorsunuz. Öyle ki büyünün kaynağının kendiniz olduğunu bile göremiyorsunuz.
#2 - Haziran 19 2010, 01:33:40
Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında. :)

arsenik

O kadar hazırsınız ki büyülenmeye, çok uğraşmaya gerek yok sizinle. İsteklerinize birazcık "evet" diyen herkes karşısında, her an büyülenebilirsiniz zaten. Her şeyi güzelliyorsunuz. En küçük bir sevinci, kocaman mutluluklara dönüştürüyorsunuz. Dünyada ondan ve sizden başka hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz. Büyülenmek için bütün enerjinizi harcıyorsunuz. Öyle ki büyünün kaynağının kendiniz olduğunu bile göremiyorsunuz.
dsfdfsdf ağzını yiyim.
#3 - Haziran 19 2010, 01:45:24

Evet, sizi büyüledi

Haklısınız, büyülenmişsiniz. Büyünün etkisi ne kadar sürer bilemeyiz. Doğrusu bunu o da bilmiyor. Anlaşılan karşılıklı bir göz aldanması içindesiniz. Ama umudunuzu kesmeyin. Her büyüde bir parça gerçeklik yok değil midir zaten? Bakarsınız gerçeklerin yerini, şu anda yaşadığınız anın hakikati almış. Büyü, müyü… Yaşarsınız sonsuza kadar mutlu…

(6) (6)
#4 - Haziran 20 2010, 20:58:40
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Zeitgeist

#5 - Haziran 20 2010, 22:10:52

Sizi aşk büyüledi
Sizi büyüleyen o değil aşk. Çok özlemişsiniz aşık olmayı, çok istekliymişsiniz. Aşk gözlerinizi tam manasıyla kör etmiş. Zararı yok herkesin başına gelir. Aşık olma isteği, yerini yorgunluğa bıraktığında büyü bozulur, siz de gerçeklere dönersiniz. O güne kadar aldırmayın, bildiğiniz ya da belki de bilmediğiniz güzellikteki bu yolda yürümeye devam edersiniz. Belki de aşkın büyüsü geçtiğinde, ilişkinin gerçekliği sizi umduğunuzdan daha fazla ısıtır.
#6 - Haziran 20 2010, 22:31:48

2010  القدر♥ موسى

Seviyorum

Hevai

#7 - Haziran 21 2010, 01:51:02

#8 - Haziran 21 2010, 02:49:06
Kimseyi tanıyamıyorum. Daha doğrusu kendimi tanıyamıyorum . Ben kimimki sizleri tanıyayım.

Hayır, büyü müyü yok
Şüphe etmeyi bırakın artık. Nihayet aradığınız insanı bulmuşsunuz. Anlaşılan o da aynı fikirde. Gayet iyi bir ilişkiye ilk admlarınızı atmışsınız. Olur olmaz kuşkularla bu anı mahvetmeye kalkışmayın. Korkmayın. Zaten siz değil miydiniz "Ben aslında böyle bir aşk istiyorum, hak ediyorum" diyen? Boşverin şimdi endişeleri, ilişkinizin büyüye benzer atmosferini yoğunlaştırmaya bakın…
ADSDHJUTRDCVBAS
#9 - Haziran 21 2010, 14:14:23

Köpek ürür,
Kervan yürür.

Proculianus

Ah ne münasebet!
Hayır, büyü müyü yok.
Ben de öyle tahmin etmiştim zaten.
#10 - Haziran 22 2010, 01:51:04

#11 - Haziran 24 2010, 17:06:43
Beni sana çağıran her ne ise sustur,
Yaşanınca tükenir bilirsin.

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.