Alternatifim Cafe

Kaçıncı sevgilinizle evleneceksiniz?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Artık eskisi gibi değil. Kimse gözünü açıp gördüğüyle dünya evine girmiyor. İşler biraz daha özgürce ama dolambaçlı yollardan yürütülüyor. Kimine göre bu zahmetli bir durum. Kimine göre ise daha iyisi can sağlığı… Bakalım siz kaçıncı sevgilinizle evleneceksiniz… 

Başla.

Bu işin hakkı üç
Biraz dolaşacak gibi duruyorsunuz sanki. Aslında elinizden gelse hiç evlenmeyecek ve daldan dala uçacaksınız. Ama ne yaparsınız, öyle olmuyor pek hayat. Bir noktada vaz geçeceksiniz farklı lezzetler etrafında dolaşmaktan. Zira geçgin zamanlarınızda yalnız kalma korkusu saracak içinizi…
#1 - Haziran 18 2010, 19:35:19
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Son sevgili
Siz deneme yanılma yoluyla öğrenenlerdensiniz. Çok sık sevgili değiştirecek, ama hiçbiriyle evlenmeye cesaret edemeyeceksiniz. Derken karşınıza öyle biri çıkacak ki, o olmadan yaşayamayacağınızı düşüneceksiniz. Bu, ne bir kafes ne de bir tuzak. Ruh eşinizi bulduğunuzda evlenecek, ama onu son sevgiliniz olarak saklayacaksınız.
#2 - Haziran 18 2010, 19:46:16
Yaşamak sansürler eşliğinde, çok sahte.

Bu işin hakkı üç'müş.
#3 - Haziran 18 2010, 20:39:41

Hevai

Son sevgili
Siz deneme yanılma yoluyla öğrenenlerdensiniz. Çok sık sevgili değiştirecek, ama hiçbiriyle evlenmeye cesaret edemeyeceksiniz. Derken karşınıza öyle biri çıkacak ki, o olmadan yaşayamayacağınızı düşüneceksiniz. Bu, ne bir kafes ne de bir tuzak. Ruh eşinizi bulduğunuzda evlenecek, ama onu son sevgiliniz olarak saklayacaksınız
#4 - Haziran 18 2010, 21:55:30

Zeitgeist

Bu isin hakkı üç
Biraz dolaşacak gibi duruyorsunuz sanki. Aslında elinizden gelse hiç evlenmeyecek ve daldan dala uçacaksınız. Ama ne yaparsınız, öyle olmuyor pek hayat. Bir noktada vaz geçeceksiniz farklı lezzetler etrafında dolaşmaktan. Zira geçgin zamanlarınızda yalnız kalma korkusu saracak içinizi…
#5 - Haziran 18 2010, 22:24:26

İlk sevgili

Sevgili diye bildiğiniz ilk kişiyle evleneceksiniz. Gönlünüzü daldan dala kondurmak size göre değil. Elbette öncesinde bir takım ihtimalleri gözden geçireceksiniz ve hafif flörtleriniz olacak. Ama evlenemeyeceğiniz kişiyi sevgiliniz de yapmayacaksınız. Sevgili diye gördüğünüz kişiyle dünyalarınızı birleştirmek için ise gerekirse bütün dünyayı karşınıza alacaksınız.

:Ç
#6 - Haziran 18 2010, 22:36:47
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Bu isin hakkı üç
#7 - Haziran 18 2010, 22:59:37

Köpek ürür,
Kervan yürür.

İkinci sevgili
Evlenmeyi istiyorsunuz, ama gönlün daldan dala kondurulacağı durumları da merak ediyorsunuz. Sırf bu yüzden gönlünüzün ilk düştüğü kişiyle evlenmeyeceksiniz. Şansınızı başka birisiyle daha deneyecek, ama çok da fazla oyalanmayacaksınız. Hayat kısa, yolları karıştırmanın bir lüzumu yok deyip kestirmeye geri döneceksiniz.
   :kop
#8 - Haziran 19 2010, 00:06:38

Son sevgili
Siz deneme yanılma yoluyla öğrenenlerdensiniz. Çok sık sevgili değiştirecek, ama hiçbiriyle evlenmeye cesaret edemeyeceksiniz. Derken karşınıza öyle biri çıkacak ki, o olmadan yaşayamayacağınızı düşüneceksiniz. Bu, ne bir kafes ne de bir tuzak. Ruh eşinizi bulduğunuzda evlenecek, ama onu son sevgiliniz olarak saklayacaksınız
#9 - Haziran 20 2010, 16:37:15
believe that dreams come true every day.
- because they do.. =)

İkinci sevgili
Evlenmeyi istiyorsunuz, ama gönlün daldan dala kondurulacağı durumları da merak ediyorsunuz. Sırf bu yüzden gönlünüzün ilk düştüğü kişiyle evlenmeyeceksiniz. Şansınızı başka birisiyle daha deneyecek, ama çok da fazla oyalanmayacaksınız. Hayat kısa, yolları karıştırmanın bir lüzumu yok deyip kestirmeye geri döneceksiniz.

Yani Burcu'yla. :f
#10 - Haziran 20 2010, 18:21:53

Bu işin hakkı üç.
#11 - Haziran 20 2010, 18:37:42
Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında. :)

#12 - Haziran 20 2010, 19:12:10

2010  القدر♥ موسى

Seviyorum

İkinci sevgili
#13 - Haziran 21 2010, 12:17:43
Beni sana çağıran her ne ise sustur,
Yaşanınca tükenir bilirsin.

delikadir

Kesinlikle ikinci sevgili. :w
#14 - Haziran 24 2010, 12:24:39

Bu isin hakkı üç
#15 - Haziran 24 2010, 15:26:48
Kimseyi tanıyamıyorum. Daha doğrusu kendimi tanıyamıyorum . Ben kimimki sizleri tanıyayım.

İlk sevgili
Sevgili diye bildiğiniz ilk kişiyle evleneceksiniz. Gönlünüzü daldan dala kondurmak size göre değil. Elbette öncesinde bir takım ihtimalleri gözden geçireceksiniz ve hafif flörtleriniz olacak. Ama evlenemeyeceğiniz kişiyi sevgiliniz de yapmayacaksınız. Sevgili diye gördüğünüz kişiyle dünyalarınızı birleştirmek için ise gerekirse bütün dünyayı karşınıza alacaksınız.
#16 - Haziran 24 2010, 18:32:55
Gölgeye çarpan kan gibiyim

Aynaya diyorum bu yalan mı

Kendime diyorum: "Uyan artık"!

Üç müş.
#17 - Haziran 24 2010, 20:18:43
İçimde şefini kaybeden bir orkestranın hüznü var
dışımda Charlie Chaplin gülüşü.

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.