Alternatifim Cafe

Hangi Sıla şarkısı tercümanınız olsun?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Bu kız güzel şarkı söylüyor. Gelip geçici bir hevese benzemiyor. Şarkılarında hem en ince yerlerimizde küçük oyuklar açıyor, hem o oyukları tamir ediyor. Yalnz değilmişiz gibi oluyor böyle olunca… Hangi şarkısıyla size tercüman oluyor? Bilmek istiyorsanız buyrun testimize… 

Başla.

-dan sonra
Arada bir ters tarafınızdan kalkıyorsunuz. Bütün o kötü anılar peşinize takılıyor sanki… Hangi biriyle başınızın dertte olduğunu anlayana kadar da zaman geçiyor, akşama eriyor… Allah'tan uyku diye bir şey var… Muhasebenizi yapıp uykuya dalıyorsunuz. Ertesi gün toparlanıyorsunuz sanki… Gene de diyorsunuz ki benim hayatımda "Kendine güvenen öyle gelsin… Kendime yararım bundan sonra…"
#1 - Haziran 08 2010, 22:41:19
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

-dan sonra
Arada bir ters tarafınızdan kalkıyorsunuz. Bütün o kötü anılar peşinize takılıyor sanki… Hangi biriyle başınızın dertte olduğunu anlayana kadar da zaman geçiyor, akşama eriyor… Allah'tan uyku diye bir şey var… Muhasebenizi yapıp uykuya dalıyorsunuz. Ertesi gün toparlanıyorsunuz sanki… Gene de diyorsunuz ki benim hayatımda "Kendine güvenen öyle gelsin… Kendime yararım bundan sonra…"

Dogru.
#2 - Haziran 08 2010, 23:12:20

2010  القدر♥ موسى

Seviyorum

Hevai

Bitse de gitsek
Sıkıldınız, ama çok sıkıldınız… Daha da sıkılacağa benziyorsunuz… Bu durumdan kurtulmanın tek bir yolu var… Dalganızı geçeceksiniz… Sözleşmeleri kendi içinizde bitireceksiniz. Beden oyalanıp dururken olduğu yerde, el işteyken işte böyle, göz dolanıp duracak başka dünyalar ekseninde
#3 - Haziran 08 2010, 23:29:26

Egeli lodos
İsyankar olsaydınız nasıl bir şey olurdunuz acaba? En boyun eğmiş haliniz bu mudur yoksa? Ayaz içinize işlemiş ve tabiatıyla yakmış, üşütmemiş… Sıcak ama gözü yaşlı esiyorsunuz. Eskimiş bir şeyleri hatırlatıyorsunuz. Bir yanınız vicdana benziyor… İnsanlara suçlarını, söz verip de tutmayışlarını resmediyorsunuz. Bu yüzden baş ağrıtıyorsunuz

bi dövmediği kaldı testin. :Ç
#4 - Haziran 09 2010, 02:04:26
Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında. :)

Bitse de gitsek
Sıkıldınız, ama çok sıkıldınız… Daha da sıkılacağa benziyorsunuz… Bu durumdan kurtulmanın tek bir yolu var… Dalganızı geçeceksiniz… Sözleşmeleri kendi içinizde bitireceksiniz. Beden oyalanıp dururken olduğu yerde, el işteyken işte böyle, göz dolanıp duracak başka dünyalar ekseninde
#5 - Haziran 09 2010, 20:59:39

Bitse de gitsek
Sıkıldınız, ama çok sıkıldınız… Daha da sıkılacağa benziyorsunuz… Bu durumdan kurtulmanın tek bir yolu var… Dalganızı geçeceksiniz… Sözleşmeleri kendi içinizde bitireceksiniz. Beden oyalanıp dururken olduğu yerde, el işteyken işte böyle, göz dolanıp duracak başka dünyalar ekseninde.
#6 - Haziran 11 2010, 15:03:04
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Bitse de gitsek
#7 - Haziran 11 2010, 15:42:56
*Ah bu iyiler!
İnsanlar doğruyu söylemezler hiçbir zaman; bu türlü iyi olmak, ruhun bir hastalığıdır.

-dan sonra
#8 - Haziran 12 2010, 19:46:38

Köpek ürür,
Kervan yürür.

-dan sonra
#9 - Haziran 12 2010, 20:19:42
Gölgeye çarpan kan gibiyim

Aynaya diyorum bu yalan mı

Kendime diyorum: "Uyan artık"!

Fade

Bitse de gitsek. Valla ya.
#10 - Haziran 12 2010, 23:33:02

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.