Alternatifim Cafe
Forum
This Board
This Topic
Ara
Advanced
Toggle navigation
Ana Sayfa
Kayıt Ol
Giriş Yap
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Alternatifim Cafe
Dünya Dönüyor
Haberler
Magazin
Beni gay'lerle o tanıştırdı
Ara
Discussion started on Magazin
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Mercey
Durumu: Çevrimdışı
mmx.
Moderatör
Eski dostu Seyyal Taner ile bir araya gelen Halil Ergün, “gay” iddialarına yanıt verdi.
Mehmet Dalmaz, yeni yaşını önceki akşam Dalmaz Center’da verdiği partiyle kutladı. Dalmaz’ın doğum gününde eski dostu Seyyal Taner ile bir araya gelen Halil Ergün, “gay” iddialarına yanıt verdi: “Gay değilim. Kim görmüş, kim çekmiş, bir kanıt sunsunlar. Marjinal barlara Seyyal’le gittim. Beni tüm gay’ler ile yine o tanıştırmıştır.”
Halil Ergün, Seyyal Taner, Selçuk Ural, Ali Rıza Binboğa gibi bir çok ünlü ismin katıldığı partide hem eğlence hem de olay vardı. şarkıların, dansın sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü gecede alkol tedavisi gören Özlem Savaş’ın Halil Ergün’ün kucağına yatmak istemesi ortalığı karıştırdı. Ergün tarafından azarlanan Savaş ağlamaya başladı, usta oyuncu ortamdan uzaklaşmak için Mehmet Dalmaz’ın ofisine kaçtı. Yaşananlara rağmen eğlence hız kesmedi. Dalmaz, aynı akşam 41. sanat yılını kutlayan Kadir ınanır’a da gönderme yaptı ve “Halil Ergün ve Ahu Tuğba ‘Bu gece burada Kadir’e gidenlerden daha fazla ünlü var’ dediler. Buna çok üzüldüm” dedi.
Kucağına yattığı için Halil Ergün tarafından azarlanan Özlem Savaş, gözyaşlarına boğuldu. Gecenin sonunda da kapı önüne oturup “Hiçbir yere gitmiyorum” diye bağırmaya başladı.
- Nisan 02 2010, 21:26:05
Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.
Mercey's Blog
~
Ütopik Feys
Ynt: Beni gay'lerle o tanıştırdı
Kara
- Nisan 03 2010, 09:36:17
Ynt: Beni gay'lerle o tanıştırdı
epica
Utanıyorum lan böyle bir ülkede yaşadığım için ;S
Empatiden yoksun, heteroseksüel olmayı üstün gören toplumun aciz insanları malsınız.
- Mart 24 2012, 00:09:12
«
Son Düzenleme: Mart 24 2012, 00:10:09 Gönderen: epica
»
‘Olgunlaşmamış insanın özelliği, bir dava uğruna soylu bir biçimde ölmek istemesidir; olgun insanın özelliği ise, bir dava uğruna gösterişsiz bir biçimde yaşamak istemesidir’
J.D. Salinger
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Alternatifim Cafe
Dünya Dönüyor
Haberler
Magazin
Üye:
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.