Alternatifim Cafe
Forum
This Board
This Topic
Ara
Advanced
Toggle navigation
Ana Sayfa
Kayıt Ol
Giriş Yap
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Alternatifim Cafe
Her Telden
Kişisel
Bayan
Jean bu bahar da vazgeçilmezlerden
Ara
Discussion started on Bayan
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Mercey
Durumu: Çevrimdışı
mmx.
Moderatör
Günlük giyimin ve hatta çoğu zaman parti kıyafetlerinin demirbaşları jean’lerdir. 2010 bahar sezonunda da jean’lerimizi üzerimizden çıkaramayacağız…
Mesele kot olunca en çok neyini sevdiğime bir türlü karar veremiyorum. Rahat ve şık olduğu için üzerimden çıkarmadığım kot pantolonları mı, bahar sezonlarında neredeyse her gün giydiğim kot ceketleri mi yoksa yeni sezonda bol bol göreceğimiz kot yelekleri mi? Sanırım hepsini aynı derecede seviyorum.
Sizin de jean’leri ne kadar çok sevdiğinizi biliyorum. Emin olun bu sezon, kot açısından sizi oldukça tatmin edecek. Deyim yerindeyse bu sezon tepeden tırnağa jean’e bulanacağız.
Kot pantolonlarımızla hasret gideriyoruz...
Jean deyince aklımıza ilk olarak kot pantolonlar geliyor doğal olarak. Dünya üzerindeki insanların en çok giydiği giysilerin başında geliyor bu pantolonlar. Üstelik bu sezon daha bir detaylı ve baştan çıkarıcı. Özellikle eskitilmiş ve rengi soldurulmuş pantolonlar oldukça revaçta. Bunun dışında açık ve koyu kot kumaşından üretilmiş pantolonlara da rastlamak mümkün.
Kesim olarak baktığımızda boyfriend jean’ler hakimiyetlerini sürdürüyorlar. Her sezonun vazgeçilmezi boot-cut’lar ise yine gözde. Skinny ve legging’ler tamamen yok olmasa da bu sezon onların yerini dar kesimli jean’ler alıyor.
Kot ceketlerimizi dolaplarımızdan çıkarma zamanı...
Eminim hepinizin dolabının bir köşesinde en az bir tane kot ceket vardır. Geçen yaz ve kış onlara pek rağbet etmemiş olabiliriz ama şimdi onları ortaya çıkartıp barış imzalama zamanı. Zira bu sezon kot ceketler üniformamız gibi olacak.
Kot yeleklerle tanışın!
Gömlekve tişörtlerimizin üzerine yelek giymeyi çok sevdik; kot giymeyi de çok seviyoruz. O zaman bu ikisini birleştirmememizin hiçbir nedeni yok. Modacılar da böyle düşünmüş olacak ki, bahar podyumlarında birçok kot yelek gördük, açıkçası çok da beğendik.
Salopet ve tulumlar geri geldi!
Günümüzde oldukça formal davetlerde bile jean’e rastlamak mümkün. Ve güzel bir kemerle süslediğiniz denim tulumunuz inanın çok şık görünecek. Bunun yanı sıra bir de yıllar önce severek giydiğimiz salopetler de geri geldi. Podyumlarda bahçıvan pantolonları görünce uzun zamandır görmediğim bir dostumu görmüş gibi sevindim. Bu pantolonları sokaklarda da görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Bunların yanı sıra her sezonunun vazgeçilmezi kot şortları da unutmamak gerek. Özellikle ultra mini şortlar ve bermuda pantolonlar yazın en favori giysileri olmaya aday.
Acne
Chloe
D&G
Mavi Jean
Ralph Lauren
Twnty8Twelve
Unique
- Şubat 25 2010, 19:16:32
Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.
Mercey's Blog
~
Ütopik Feys
Ynt: Jean bu bahar da vazgeçilmezlerden
derjavin
Bu bahar değil, dört mevsim vazgeçilmez.
Gerçi bunlar egzantrik biraz. Bir-iki tanesi dışında diğerleri fasa fiso.
- Kasım 22 2010, 17:22:10
Ynt: Jean bu bahar da vazgeçilmezlerden
Zeitgeist
Buz rengi jean im var yerim onu. Bi tane de dar paça alıcam.
- Kasım 22 2010, 17:25:35
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Alternatifim Cafe
Her Telden
Kişisel
Bayan
Üye:
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.