Kim demiş ki sakal, erkeğe yakışmaz diye!
In Touch dergisi bu haftaki sayısında, Hollywood'u saran sakal modasının yakın takipçisi ünlü ve 'sakallı' isimleri yazdı!Jon HammTüm dünyayı kasıp kavuran 'Man Man' isimli dizinin yakışıklı oyuncusu Jon Hamm, çekimler dışında daha rahat olduğu için, sakallı dolaşmayı tercih ediyor.
Robert DowneyŞu sıralar 'Sherlock Holmes' filmiyle kendinden söz ettiren Robert Downey, sakallı olarak da seksi olunabileceğini gösteren nadir isimler arasında yer alıyor!
George ClooneyHollywood'un en seksi erkeklerinden biri olan George Clooney (48) de arada sırada sakal bırakmayı seven ünlülerden. Bazıları onun sakalı nedeniyle yaşından daha büyük gösterdiğini söylüyor ama o sakalıyla da yakışıklı olunabileceğinin en ünlü kanıtı.
Ben AffleckLos Angeles'ta ocak ayı başında çekilen bu fotoğrafta, Ben Affleck seksi ve sportif gözüküyor.
Brad PittHollywood'u saran sakal modasının, en ilginç takipçisi Brad Pitt... Ünlü aktör, bu sakalıyla epey dikkat çekmişti...
Hollywood'da kirli sakallı dolaşmayı tercih eden isimler de bulunuyor. Bunlardan biri de Gerard Butler! Aynı Butler gibi, Ryan Philippe ve James Franco da kirli sakalla arz-ı endam eden isimler arasında yer alıyor. Kadın hayranları, bu üç ünlü erkeğin, sakallı hallerini çok daha seksi bulduklarını söylüyor.