Nurettin Hasman'dan eski sevgilisine sitem: "Ona yazıklar olsun"
GAZETE HABERTÜRK-HT MAGAZİN-ÜNAL DEMİRKAYA'NIN HABERİDün, yazdığım ‘Taşpınar’dan aldatmaca’ başlıklı haber üzerine Nurettin Hasman beni aradı ve “Senden özür diliyorum (Daha önce beni arayarak ‘Eda, Bora Kozanoğlu ile arkadaş. Sevgili olsa benim haberim olur’ diyerek bana sitem etmişti).
Haklıymışsın. Bu haberi nereden duydun bilmiyorum ama hepsi doğru.
Eda, bana Bora’yla ilişkisinin benden ayrıldıktan sonra başladığını söylemişti. Ama yalan söylediğini ben de anladım. Sahiden çok yalancıymış.
Ona yazıklar olsun! Benim için Eda Taşpınar diye biri artık yok! Bundan sonra lütfen, bizim yan yana resimlerimizi bile kullanmayın. Ben de bundan sonra onun girdiği mekânlara adım atmayacağım” dedi. Ben Nurettin Hasman’ın bu sözleri kızgınlıktan ziyade, üzgün olduğunu için ifade ettiğini biliyorum.
Eda’ya çok emek harcadı. Yiğidi öldür hakkını yeme! Eda Taşpınar Hasman’la aşk yaşamasaydı, onu kimse tanımayacaktı. Tabii Eda’nın ailesi de İstanbul cemiyetinin tanınmışlarından. Yine de Nurettin Hasman ile aşk yaşayana kadar onu tanımıyorduk. Bu arada Taşpınar ve sevgilisi Bora Kozanoğlu,
dünkü haberimden sonra evleneceklerini söylüyorlarmış.