Alternatifim Cafe

Aşkınızın ömrü ne kadar?

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

Henüz başlangıcında ya da ortalarında olabilirsiniz. Kim bilir, belki de her şey bir ömrü sorgulamayı aklınıza getirmeyecek kadar iyi gidiyordur… Ama ilişkilerin, daha da önemlisi duyguların da tek başımıza belirleyemeyeceğimiz ömürleri var. Eninde sonunda bir şeyler sorgulanmaya başlanır, çünkü başlangıçtaki hevesler giderek kırılır, dökülür. Geriye hem tarafların içsel uyumu, hem birbirleriyle aralarındaki denge kalır… Bu testte yaşadığınız ilişkide içsel uyumunuzu ne kadar koruduğunuzu ve onunla ne denli dengeli bir ilişki kurduğunuzu anlamaya çalışacağız. Çünkü hiçbir bilimsel niteliği olmayan kanaatimize göre ilişkiler ancak uyum ve dengeyle yaşamaya devam eder…

http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/askomur/Test.aspx

#1 - Temmuz 24 2009, 18:33:58

Dört günlük bir şey
İlişkiniz deneme aşamasından bir türlü çıkamıyor. İlk kıvılcımı çakan aşk, önemini yitirmeye başlamış. Aranızda kurulması gereken denge, bir türlü sağlam bir zemine oturamamış. Onu başkalarıyla karşılaştırıyor, onun da aynı şeyi yaptığını biliyorsunuz. Birbirinizde sürekli açık arıyor, bu arada etrafa başka ihtimaller için bakmaya devam ediyorsunuz. Aklınızdan onu aldatmak geçmiyor, ama bu işin fazla sürmeyeceğini de biliyorsunuz. Ufacık çelişkilerin bu kadar büyük tartışmalar yaratmasına inanamıyorsunuz. Aslında bunun sebebi, üzerine denge kuracağınız gerçek bir çelişkiniz bile olmaması. Hadi itiraf edin, sıkılıyorsunuz… Derinleşmemiş duygular su yüzeyindeki yağ gibi sürekli dilde… Ama bu ilişkinizin uzun ömürlü olacağı anlamına gelmiyor.

Allah beni kahretsin. :/
#2 - Temmuz 26 2009, 18:52:38

Gittiği kadar
Bir sebeple ilişkiniz yıpranmış. Bu daha çok sizin genel olarak ilişki denilen hale bakışınızla da ilgili. İlişki halini de sevgilinizi de bir çeşit sınır olarak görüyorsunuz kendinize. Bu sınırı aşacak gücü bulana kadar devam edecek, sonra bırakacaksınız. Tercihiniz onun sizi bırakması, böylece ona bir açıklama yapmak durumunda da kalmayacaksınız. Açıkçası bir miktar yorulmuş gibisiniz, en çok da her gün gözünüzde daha da büyüyen talepler yüzünden. Ona yorgunluğunuzu ve gerekçelerini anlatacak takatiniz bile kalmamış. Biraz yalnız kalmaya, ondan uzaklaşmaya ihtiyacınız var. Aksi halde ilişkiniz ancak bir yere kadar sürdürülebilir sizin için… Büyükçe bir kriz ayrılık için iyi bir sebep olabilir…
#3 - Temmuz 28 2009, 21:51:49
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
-B.

Dört günlük bir şey
İlişkiniz deneme aşamasından bir türlü çıkamıyor. İlk kıvılcımı çakan aşk, önemini yitirmeye başlamış. Aranızda kurulması gereken denge, bir türlü sağlam bir zemine oturamamış. Onu başkalarıyla karşılaştırıyor, onun da aynı şeyi yaptığını biliyorsunuz. Birbirinizde sürekli açık arıyor, bu arada etrafa başka ihtimaller için bakmaya devam ediyorsunuz. Aklınızdan onu aldatmak geçmiyor, ama bu işin fazla sürmeyeceğini de biliyorsunuz. Ufacık çelişkilerin bu kadar büyük tartışmalar yaratmasına inanamıyorsunuz. Aslında bunun sebebi, üzerine denge kuracağınız gerçek bir çelişkiniz bile olmaması. Hadi itiraf edin, sıkılıyorsunuz… Derinleşmemiş duygular su yüzeyindeki yağ gibi sürekli dilde… Ama bu ilişkinizin uzun ömürlü olacağı anlamına gelmiyor.

bu anket yanlış be:)
üç yıldır beraberiz ne dört günüden bahsedion yaaaa
#4 - Temmuz 29 2009, 11:21:41
Yüzü dost,özü düşmandan usandım.Dili mümin,kalbi şeytandan usandım. Dostum herkesin kahrı çekilirde ben davasız müslümandan usandım..

Sonsuza kadar
Onunla tam olarak uyumlu olmayan, ancak fevkalade dengeli bir ilişki kurmayı başarmışsınız. Tam bir uyum sıkıcı ve yorucu olabilir. Arada bir kavga-gürültü olmadan nasıl geçer ki hayat! Ama bu kavgalar tarafların içsel uyumlarını zedeleyecek türden de değil sizin ilişkinizde. Anlaşamadığınız durumlar oluyor. Yapıyorsunuz pazarlığı, kuruyorsunuz dengenizi. Sonra her şey devam ediyor, hem ilişkiniz de tazeleniyor. Elbette ona âşıksınız ve ilişkinin can suyu da bu aşk. Ama bunun her şey demek olmadığını ikiniz de biliyor ve o yüzden birbirinize özen gösteriyorsunuz. Size saygı duyduğunu bilmek, ona verdiğiniz değeri artırıyor. Böyle devam ederse, başka birine ihtiyaç duymaksızın sonsuza kadar mutlu olabilirsiniz onunla.

#5 - Ağustos 04 2009, 22:53:00
Şimdi sen gittin ya,şairin dediği gibi herkesi sana benzetiyorum.
''Buda mı p*ç acaba'' diyorum..             -Küçük İskender

Sonsuza kadar
Onunla tam olarak uyumlu olmayan, ancak fevkalade dengeli bir ilişki kurmayı başarmışsınız. Tam bir uyum sıkıcı ve yorucu olabilir. Arada bir kavga-gürültü olmadan nasıl geçer ki hayat! Ama bu kavgalar tarafların içsel uyumlarını zedeleyecek türden de değil sizin ilişkinizde. Anlaşamadığınız durumlar oluyor. Yapıyorsunuz pazarlığı, kuruyorsunuz dengenizi. Sonra her şey devam ediyor, hem ilişkiniz de tazeleniyor. Elbette ona âşıksınız ve ilişkinin can suyu da bu aşk. Ama bunun her şey demek olmadığını ikiniz de biliyor ve o yüzden birbirinize özen gösteriyorsunuz. Size saygı duyduğunu bilmek, ona verdiğiniz değeri artırıyor. Böyle devam ederse, başka birine ihtiyaç duymaksızın sonsuza kadar mutlu olabilirsiniz onunla.
#6 - Mayıs 31 2010, 19:23:55

2010  القدر♥ موسى

Seviyorum

Hevai

Gittiği kadar
Bir sebeple ilişkiniz yıpranmış. Bu daha çok sizin genel olarak ilişki denilen hale bakışınızla da ilgili. İlişki halini de sevgilinizi de bir çeşit sınır olarak görüyorsunuz kendinize. Bu sınırı aşacak gücü bulana kadar devam edecek, sonra bırakacaksınız. Tercihiniz onun sizi bırakması, böylece ona bir açıklama yapmak durumunda da kalmayacaksınız. Açıkçası bir miktar yorulmuş gibisiniz, en çok da her gün gözünüzde daha da büyüyen talepler yüzünden. Ona yorgunluğunuzu ve gerekçelerini anlatacak takatiniz bile kalmamış. Biraz yalnız kalmaya, ondan uzaklaşmaya ihtiyacınız var. Aksi halde ilişkiniz ancak bir yere kadar sürdürülebilir sizin için… Büyükçe bir kriz ayrılık için iyi bir sebep olabilir…

Bak ne güzel demiş test. O da bunu okusa keşke. Biraz dinlensem,kendimle başbaşa kalsam ya.
#7 - Mayıs 31 2010, 20:17:22

Zeitgeist

Dört günlükmüş, sie lan. 2.5 sene olacak nerdeyse. (6)
#8 - Mayıs 31 2010, 21:10:14

Sonsuza kadar

Evet.
#9 - Haziran 01 2010, 12:29:43
Hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın.

sonsuza kadar diyor lan.
yalan bu. :ğ
#10 - Haziran 01 2010, 14:17:16
Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağında. :)

Daha iyisini bulana kadar!..
#11 - Haziran 19 2010, 17:28:15

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.