Arkadaşlar bence de soru sayılarına falan takılmayın. Önemli olan gerçekten verimli çalışmak önce konu eksiklerinizi kapatmaya çalışın zaten konuyu doğru düzgün bilmeden test çözmek de ne kadar doğru olur bilemiyorum. O yüzden mümkün olduğunca eksik olduğunuz konuları tespit edin, sonra o konuya çalışın ve sonra da o konuyla ilgili zorlanma derecenize göre test çözün. Yani eğer konu basit geldiyse az soru çözersiniz, zor geldiyse de çok soru çözün iyice pekiştirmek için. Bir de çözdüğünüz testlerdeki yapamadığınız hiçbir sorunun cevabını öğrenmeden geçmeyin dersaneye falan gidiyorsanız hocalarınıza sorun eğer arkadaşlarınız yapabiliyorsa onlara sorun ama bir şekilde öğrenin yapamadığınız soruların nasıl çözüldüğünü. 
ya aslında war ya çoq gzl bi konuya değindin.bazı arklarım günde bu kaadr az mı soru çözüosun?ben buu kaadr çözüorum fln diolar
sen bu sorularla bi yere giremezsin gibi laflar ediolar.ama ben bunları takmıorum çünkü önemli olan senin dedin gibi konuyu anlamak konuyu anlamazsan nasıl test çözüceksin.hocalarla konuştum onlarda aynı şeyi diolar.bende deneme sınawlarında yanlış yaptım soruları we hangi konularda yanlış yaptımı tespit edip onlar üzerinde durmaya çalışıorum 
Öncelikle tebrik ediyorum seni o arkadaşlarını sallamadığın için

Deneme sınavlarına değinmişsin bence çok iyi bir nokta bu. Artık ilk dönem bitti ve 2. döneme giriyoruz ve bence 1. dönemden daha çok deneme yapmalısınız kendinize. İlla okulun veya dersanenin sağlaması gerekmiyor denemeyi. Kendiniz de deneme alıp çözebilirsiniz zaman tutup. Senin dediğin yöntem süper denemede yanlış yaptığın soruların konularını tespit edip eksiğini kapatmaya çalışmak. Aynısını ben de yapardım hatta kendime bir tablo yapmıştım bunun için yaklaşık şöyle bişeydi:
1. deneme 2. deneme 3. deneme..........
geometri konuları
doğruda açılar + + +
üçgende açılar + - +
üçdende alan - - -
benzerlik + + +
vs.
.
.
.
Bu tablodan ne çıkartırsınız?
Ben şahsen öncelikle (-)nin az olduğu konulara bakarım mesela üçgende açılar, burda ben konuyu biliyorum ama demekki biraz eksiğim var denemelerden birinde yanlış yaptığıma göre. O zaman o konuyla ilgili soru çözerim. Ama üçgende alanda ciddi bir problemim var gibi görünüyor o halde konuyu baştan gözden geçirip soru çözerim.
Siz de böyle şeyler yaparak biraz olsun eğlenceli hale getirebilirsiniz çalışmayı.