Alternatifim Cafe
Forum
This Board
This Topic
Ara
Advanced
Toggle navigation
Ana Sayfa
Kayıt Ol
Giriş Yap
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Alternatifim Cafe
Her Telden
Resimler
Tuning
Chrysler 200C
Ara
Chrysler 200C
Discussion started on Tuning
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Chrysler 200C
Diyez
Durumu: Çevrimdışı
Chrysler krize 200C ile direnecek
Chrysler yepyeni orta sınıf sedan konsepti 200C'yi Detroit Fuarı'nda tanıtıyor.
Chrysler’in krize nasıl direneceğini gösteren bir konsept… Sebring’i düşündüğümüzde 200C’nin çok daha akıllıca bir adım olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz, tabii üretim versiyonu da böyle olursa…
Arkadan çekiş sistemi, düşük tavan çizgisi ve yüksek bel çizgisinin yanı sıra modern tasarım öğeleri ile Chrysler 300’nin izlerini taşıyan bu konsept model, sedan karakterinin altında oldukça sportif bir görünüm sunuyor. Chrysler’in ifadesi ile 200C “Hem spor hem de lüks araç seven müşterileri kendisine çekebilecek bir ürün.”
Chrysler'in tasarım ekibi kabin içerisinde son derece futuristik bir tasarıma imza atmışlar. Kumanda düğmeleri, ön konsolun sıra dışı tasarımı ve orta konsol üretim versiyonunda kullanılmak için fazla cesur. Aracın tüm fonksiyonlarına dokunmatik ekranlı panaromik mültimedya fonksiyonu ile kolayca ulaşılabiliyor. Yolcu koltuklarında ise başta tablet PC olmak üzere birçok teknolojik öğe hizmet vermek üzere hazır bekliyor.
Arkadan çekiş sistemine sahip Chrysler 300 platformunun kısaltılmış bir versiyonu üzerinde inşa edilen 200C, Chrysler'in ENVI elektrikli güç ünitesiyle yol alıyor. Ancak araçta küçük bir benzinli sistem de görev yapıyor ve araç bu iki güç ünitesinin birleşimi ile 640 km kadar yol alabiliyor. Chrysler’in açıkladığı rakamlara göre 200 C, sadece elektrik bataryaları ile 64 km yol alabiliyor.
- Ocak 14 2009, 13:44:22
Ynt: Chrysler 200C
Asi Ruh
Durumu: Çevrimdışı
Bu ne ya, göstergeler dijital mi ?
- Ocak 14 2009, 18:18:24
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Alternatifim Cafe
Her Telden
Resimler
Tuning
Chrysler 200C
Üye:
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.