walla ben hemen yeni bir pantolon alırdım, onu aldığım yerde de giyinirdim veya belime hırkamı bağlardım (böylece yırtık olduğu pek farkedilmez)
Ben her zaman hırka giyerim ve yırtılırsa pantolonum hırkamla kaparım
Alıntı yapılan: Ipexy - Nisan 28 2006, 17:08:41Ben her zaman hırka giyerim ve yırtılırsa pantolonum hırkamla kaparım Ağustos sıcağındada hırkayla geziyon yani.Sanırım üzerine dikmişin
Alıntı yapılan: MaX2SeL - Nisan 28 2006, 17:11:54Alıntı yapılan: Ipexy - Nisan 28 2006, 17:08:41Ben her zaman hırka giyerim ve yırtılırsa pantolonum hırkamla kaparım Ağustos sıcağındada hırkayla geziyon yani.Sanırım üzerine dikmişin Ya bırak kız öle seviyodur alla alla ben şahsen yolda giderken pantolonum yırtılsa ne yapardım ne yapardım evet hemen ilk gördüğüm kıyafetçiye dalardım.... :Ç
Alıntı yapılan: barbie_897 - Nisan 28 2006, 17:13:50Alıntı yapılan: MaX2SeL - Nisan 28 2006, 17:11:54Alıntı yapılan: Ipexy - Nisan 28 2006, 17:08:41Ben her zaman hırka giyerim ve yırtılırsa pantolonum hırkamla kaparım Ağustos sıcağındada hırkayla geziyon yani.Sanırım üzerine dikmişin Ya bırak kız öle seviyodur alla alla ben şahsen yolda giderken pantolonum yırtılsa ne yapardım ne yapardım evet hemen ilk gördüğüm kıyafetçiye dalardım.... :ÇBarbi süpersin ya bu çözümü kimse düşünemedi biliyomusun :Ç
Ayşe TeyZeyı cAArIrdIm O ÇöZuMu BuLuR NıHAha :Ç
Alıntı yapılan: belongtodeath - Nisan 28 2006, 17:49:17Ayşe TeyZeyı cAArIrdIm O ÇöZuMu BuLuR NıHAha :Ç
Alıntı yapılan: Ipexy - Nisan 28 2006, 16:54:39walla ben hemen yeni bir pantolon alırdım, onu aldığım yerde de giyinirdim veya belime hırkamı bağlardım (böylece yırtık olduğu pek farkedilmez)O anda hırkan olduğunu da nerden çıkardın ki
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.