Alternatifim Cafe

Lamborghini LP 710

Discussion started on Tuning

Şimdiye kadar üretilen en hızlı Lamborghini'nin altında EDO'nun imzası var.

Sadece 5 adet üretilen Lamborghini LP 710, EDO’nun açıkladığı verilere göre 360 km/s’lik son sürati ile bilinen en hızlı Lamborghini…
En hızlı Ferrari, Murciélago LP 640 baz alınarak üretilmiş. Edo’nun tuningçileri bu süper spor otomobili gövde, motor, egzoz, iç tasarım, lastikler ve jantlarında yaptıkları modifikasyonlarla dünyanın en hızlı Ferrari’si haline getirmişler ve bunun için tam olarak üç ay harcamışlar.

Sürpriz bir şekilde firma aracın güç ünitesinden çok tasarımıyla ilgilenmiş görünüyor. Bu yüzden aracın gücü, toku vb. bir çok teknik detay açıklanmamış anlaşılan! Tasarım ekibinin başındaki Christian Audigier, LP 710 için mat siyah gövde rengini seçmiş. Audigier koltuklarda, kapı panellerinde ve orta konsolda kendi imzasını çok estetik bir biçimde kulanmış. Bu çalışmada dünyanın tanınan yeteneklerinden Marcus Pfeil de Audigier ile birlikte çalışmış.

Sınırlı sayıda üretilen Lamborghini LP 710, onu satın alacak müşterilerin tasarıma katkıda bulunmalarını ve aynı zamanda kendi notlarını verme imkânı da tanıyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey Almanya’da Papenburg pistine veya İtalya’daki Nardo pistine gidip bu süper otomobili denemek, tabii satın alacak paranız varsa!..

#1 - Aralık 24 2008, 14:39:15

hemen gidip denemeliyim (6)

- gidelim mahmut.
#2 - Aralık 24 2008, 14:49:06
"Aşığım sana"cümlesinin sonunda ki 'a' harfi sessizce terk etti seni.. Bunun farkına var sevgili; sen hala " aşığım san" beni...

oldum olası Lamborghini sevmiyorum
#3 - Aralık 24 2008, 15:21:34

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.