Alternatifim Cafe

Aston Martin One 77

Discussion started on Tuning

Sadece iki TÜRK bu arabaya sahip olacak.

2 Türk sınırlı sayıda üretilen Aston Martin marka araca talip oldu.Bu Türkler'den birinin Ali Ağaoğlu olduğu ortaya çıktı. Ağaoğlu, otomobili denediğini kabul etti.

Takvim, 6 Eylül tarihinde 2 Türk işadamının sınırlı sayıda üretilen Aston Martin One 77 marka otomobile talip olduğunu yazmıştı. David Beckham ve Roman Abromovich gibi isimlerin satın aldığı ve fiyatı yaklaşık 2 milyon 300 bin dolar olan aracı gözüne kestiren ilk Türk belli oldu.

YARDIMSEVER KİŞİLİĞİYLE TANINIYOR
Bugüne kadar yaptığı yardımlarla adından söz ettirenAli Ağaoğlu, en son Var mısın Yok musun yarışmasında Kasımpaşa Çocuk Yuvası için bağışta bulunmuştu.

Koleksiyonu çok geniş
Bu Türk işadamı; Ferrari'den Mercedes'e kadar birçok lüks otomobile sahip olan ve geniş bir araba koleksiyonu bulunan işadamı Ali Ağaoğlu'ndan başkası değildi. Başarılı işadamı, Aston Martin'in sınırlı sayıda üretilen bu son model otomobiliyle İngiltere'de test sürüşü yaptığını söyledi.

Bugatti'ye da talip!
"Aston Martin'i beğendim" diyen Ağaoğlu, 1 milyon 500 bin dolarlık Bugatti Veyron'la da test sürüşü yaptığını dile getirdi. Aston Martin One 77 ve Bugatti Veyron arasında kalan Ali Ağaoğlu, hangi aracı alacağına önümüzdeki günlerde karar verecek.

Fiyatı 1 milyon 500 bin dolar
Ali Ağaoğlu'nun almayı düşündüğü Bugatti Veyron'un fiyatı 1 milyon 500 bin dolar!

Dünyanın en pahalı otomobili 2 milyon 300 bin dolarlık Aston Martin One-77

2 Türk işadamı 2 milyon 300 bin dolarlık dünyanın pahalı otomobilinden almak için sipariş verdi.

Yeni Aston Martin için Abramovich ve Beckham da sırada...

#1 - Eylül 29 2008, 15:29:20

Çok kötü bir aşk bu ya..
Buna ve Porsche Carrera GT 8 marka otomobile beslediğim aşkı herhangi kıza beslemedim lan şimdiye kadar. Nasıl bir teknoloji harikasıdır anlamadım gitti.
İstiyorum...
#2 - Eylül 30 2008, 12:09:16
Gidişim biraz suskun ama ''Dönüşüm'' böcek olucak.

Gregor Samsa

Buna araba denmez bu başka bir şey :p
#3 - Eylül 30 2008, 12:11:39
Elimi sıkmasın alçaklar, artıklar, kaypaklar
Sözümü bölmesin çakallar, çatlaklar, çiyanlar
Gözünü bağlamış yasaklar, yalanlar, kaçaklar
Kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar
Bizi haydutlar

Var mı lan dahası ? .. Delirdim yea sütun gibi...

#4 - Eylül 30 2008, 12:12:47

Gregor Samsa

Sadece 77 adet üretilecek

Aston Martin One-77 hakkında ipuçları..

Aston Martin'in gönderdiği basın bülteninde, Ağustos 2008’de bir adet teaser niteliğinde fotoğraf ile duyurduğu çok özel modeli One-77 hakkında biraz daha bilgi verdi.

7.3 litre hacminde V12 motor ile donatılacak araç 700 beygir gücünde olacak. Firma aracın maksimum hızının 320 km/s’nin üzerinde olacağını ifade ediyor. 2 kapılı ve 2 koltuklu One-77’ın şasesi karbon-fiber monokok olacak ve araçta aktif aerodinamik teknoloji kullanılacak.

2009’un son çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek araç, isminden de anlaşılacağı gibi sadece 77 adet üretilecek. Günümüzde yaşanan ekonomik krizde, bakalım MI6 James Bond’a bu nadir araçtan bir tane tahsis edebilecek mi..

#5 - Kasım 16 2008, 14:19:52

İsyanlardayım.
#6 - Kasım 16 2008, 17:35:31

Var mı lan dahası ? .. Delirdim yea sütun gibi...

Allah belasını versin bi kez daha gördüm içim gittiiii.. içim!
Bu 09-10-11-12 teknolojisi olamaz yahu, olamaz!...

Dağları delerim lan yoluna... Senin için yapmıyacağım tek şey o işte. Bi onu yapmam ama kız olsam bu iddiamı çürütebilirdim, bilmiyorum.-şaka lan, hayvan sulanma-

İnsanı intihara sürüklersin. Sarhoş eder kapılarında yatırırsın be insafsız!
Aşka geldim mnkym...
#7 - Aralık 16 2008, 05:10:53

Gregor Samsa

Hani araba nerde? (6)
#8 - Aralık 16 2008, 10:12:05

Yeni!
Birini bana verseler ya. Ama siyah olacak.  :P
#9 - Ocak 24 2009, 17:29:03
« Son Düzenleme: Ocak 24 2009, 17:33:21 Gönderen: Lyssa Hypnos »

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.