Alternatifim Cafe

Bu Otomobile Sadece 1 Kişi Binebilecek

Discussion started on Tuning

2,4 milyon avroya satılacak Bugatti Veyron 16.4 modelinden Türkiye'ye sadece 1 adet gönderilecek.

"Dünyanın en pahalı seri üretim spor otomobili" Bugatti Veyron 16.4 model serisi, Türkiye'de satışa sunuldu. Bugatti Veyron'un Türkiye'deki fiyatı 2,5-2,6 milyon avro civarında olacak.

Doğuş Otomotiv-Bugatti Genel Müdürü Gino Bottaro, aracın tanıtıldığı basın toplantısında, bu markayı temsil eden dünyada 20. ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, Bugatti'nin, 300 kilometrelik hıza 16,8 saniyede ulaştığını, bu sürenin, rakiplerin performansının yarısı olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE'YE SADECE 1 TANE GELECEK
Araç üretiminin dünyada 300 adetle sınırlandırıldığını ve sipariş üzerine kişiye özel olarak üretileceğini kaydeden Bottaro, dünyada vergisiz anahtar teslim satış fiyatı 1,1 milyon avro olan aracın Türkiye'deki satış fiyatının ise 2,4 milyon avro olacağını bildirdi.

Bottaro, "Türkiye'de gelecek seneki kotamız bir adet Bugatti Veyron" dedi.

Bottaro, önümüzdeki yıl dünyadaki satış fiyatı 1,2 milyon avroya çıkacak Bugatti Veyron'un Türkiye'deki fiyatının ise 2,5-2,6 milyon avro civarında olacağını ifade etti.

Bugatti Satış Pazarlama ve Satış Sonrası Direktörü Alasdair Stewart da, ilk otomobili 10 Mart 2006'da sahibine teslim ettiklerini, şimdiye kadar dünyada 175 Bugatti Veyron teslimatı gerçekleştirdiklerini, 75'inin de siparişinin alındığını, dolayısıyla 2006'dan bu yana 250 adet sipariş adedine ulaştıklarını söyledi.

SADECE 150 ADET ÜRETİLECEK
Son 3-4 yılda koleksiyonerlerin otomobil yarışlarında da varlık gösterdiklerini ifade eden Stewart, ayrıca Hong Kong, Moskova ve Çin gibi dünyanın birçok yükselen yeni piyasasında başarılı tanıtımlar gerçekleştirdiklerini, Pekin'de tanıtımdan 2 saat sonra ilk Veyron'u sattıklarını söyledi.

Verilen bilgiye göre, 2009 yılının mart ayından itibaren müşterilerine teslim edilmeye başlanacak Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport'tan sadece 150 adet üretilecek. İlk 50 adedi mevcut Bugatti müşterileri arasından sipariş verenlere öncelik tanınacak şekilde üretimi gerçekleştirilecek.
#1 - Eylül 16 2008, 14:54:26

Dionysus.

Harika lan.
Kendi için , kendisiyle yaşayanlara göre.
#3 - Eylül 16 2008, 15:09:30

vayyy süperrrr bişey!

tam benlik!

üff beee kim bunu alacak şanslı aceba...
#4 - Eylül 16 2008, 15:43:06
Senin aşk dediğin lanet olası bir kapıyı vurup çıkana kadarmış...Senin aşk dediğin hesapsızca kitapsızca ve de en önemlisi gurursuzca yarı yolda bırakmakmış...Şimdi hiç ardına bile bakma... uğurlar olsun,hiç düşünme! Ben yeri gelir kitapsızlarıda severim!!!

Kendimi iyi hissetmiyorum şahsen . :Ç
Bayılacağım.
Türkiye'de sadece 1 tane.  :haydut
#5 - Eylül 19 2008, 20:54:08

Motorunun gücüne lafım yok ama tip olarak hoş değil bence.
Hangi para babası oğluna aldı acaba ? (6)
#6 - Eylül 19 2008, 21:12:45

Motorunun gücüne lafım yok ama tip olarak hoş değil bence.
Hangi para babası oğluna aldı acaba ? (6)
Beğenen var beğenmeyen var..Herkesin zevki kendine  (6)
Daha gelmemiş gelicek..Henüz alan yok yani  ;)
#7 - Eylül 19 2008, 22:02:48

Hayır şekerim haberlerde gördüm geçen gün;1 kişi satın aldığı için getirmişler İstanbula.
Alanın ismi açıklanmicakmış ama .  ; )
#8 - Eylül 19 2008, 22:59:18

wow :hönkk
#9 - Eylül 20 2008, 04:49:13
υçмαyı iѕтємє, υçмαyı ∂єηє !
нα∂i кαρα qözℓєяiηi, вiя кєяє σℓѕυη ∂єηє !
ѕσηѕυzℓυктα ѕєяєѕєяρє υzαηмışıм вємвєуαz вυℓυтℓαяα
єℓℓєяiм, кσℓℓαяıм, iρєк∂єη кυмαş σℓмυşℓαя ѕανяυℓмυşℓαя σя∂αη σяαуα
∂υ∂αкℓαяıм∂α тєвєѕѕüм, ѕıяıтıуσяυм вєη нαуαтα (:
iηα∂ıηα υçυуσяυм υçѕυz вυ¢αкѕız, ѕσηѕυz ∂iуαяℓαяα !...

"աгﻨէէεռ ъկ_ցlﻪოօгօսร"

bu özelliği var diye bu arabaya o kadar para verilmez
#10 - Eylül 24 2008, 23:41:13

bu özelliği var diye bu arabaya o kadar para verilmez
Parayı ne yapacağını bilemeyerek şöminede yakmaktan iyidir.
#11 - Eylül 24 2008, 23:43:34
Bu teknik dilimde mürekkep kadar koyu.
Kayıp bir ortam doğru,uzan yatağıma ve soyun . . .  : Şş

İğrenç bir tasarım abicim, iğrenç. Bir yandan da 407 km/h diyolar.. İkilemde bırakıyorlar insanı.

Geçenlerde vidivodo video paylaşım sitesinde bugatti veyron'u test amaçlı kullanan bir lavuğu seyrettim. Sanki ben sürüyorum anasını :/ 220 km/h hızdan yukarsına çıkmaya korkan ben, ibrenin 350-360-370 şeklinde çıkmasını gördükçe ter atıyordum. Tamam 407 km/h falan ama her adam yapamaz o hızı, büzük ister. Güven, özveri, tecrübe ister.
#12 - Eylül 27 2008, 16:52:18
Gidişim biraz suskun ama ''Dönüşüm'' böcek olucak.

Gregor Samsa

Arabaya bak be  ctekis
#13 - Eylül 27 2008, 16:57:18

2010  القدر♥ موسى

Seviyorum

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.