Alternatifim Cafe

Servet değerinde "çöp"ler

Discussion started on Tuning

htt

#1 - Temmuz 13 2008, 19:00:59
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

Atmayın len  (6) bize verin :Ç
#2 - Temmuz 13 2008, 19:23:28

yazık valla yazık yani
bu arabaları bu hale getirenleri bulup ellerinden yeni arabaları almak lazım. onlara haram araba sürmek. ondan sonra neden gelişemiyoruz al işte elimizdekileri bunlar gibi yaparsak kimse gelişemez.
#3 - Temmuz 13 2008, 19:23:39

yazık valla yazık yani
bu arabaları bu hale getirenleri bulup ellerinden yeni arabaları almak lazım. onlara haram araba sürmek. ondan sonra neden gelişemiyoruz al işte elimizdekileri bunlar gibi yaparsak kimse gelişemez.

elin gavurunun memleketındekı araba çöplügü ıle bızım gelısmemız arasında nasıl bır etken vardır çözemedım 'bu araçlar Türkiyede olsa sahiplerı yalar onları yalar'
çogu amerikan eyaletlerınde bu araçların gelısmek ıcın önce doğru şeye bakmak lazım aslında gelişim görmekten başlar :Ç 
#4 - Temmuz 13 2008, 19:34:48
Kadınlar'a bayılıyorum harika varlıklardır,öyleki salak ve beyinsiz erkekleri ilk görüşte anlarlar,ama asla  zekisinden anlamazlar.

o konuda haklısın çoğu amerikan arabası ama ben ülkeleri çoğul kulandım. amerikayı çok gelişmiş bir ülke olarak görme. dışarıdan bakınca iyi ülke gibi görünüyor ama bizden fazla bir farkları yok. her neyse he türkiye he amerika he almanya sonuçta bu arabalar milli serveti yiyiyor. dediğinde haklısın ama ilk önce ülkemize bakmalıyız.
#5 - Temmuz 13 2008, 20:06:11

bizim burdada var onlardan ama bu kadar kaliteli değil.
Bunları niye böle başı boş bırakırlar anlamam acba çalıyolarda mı atıyolar. :Ç
#6 - Temmuz 13 2008, 20:13:15
Bu içindeki; olmayan beyninin değil aşk'sızlıktan guruldayan midenin sesi.
Sana hayvan dediğimde hayvanlar alınmıyor da sendeki bu tavır neyin nesi ?!

olabilir belkide o arabaların çoğunun içinde motoru yoktur alıp satıyor olabilirler. kaportayı bi köşeye sallıyor olabilirler....
#7 - Temmuz 13 2008, 21:07:02

yazık ya canım arabalr onları Türkiye ye getirsinler bizim ustalar onları fabrika çıkışı gibi yaparlar
#8 - Temmuz 22 2008, 20:29:11
Boğulmak değil korkum inan nefes alamamak
Rüyayı gerçek etmenin kolayı uyumak
Bir şeyi çok isteyip de hiçbir zaman alamamak
Hayat çocukken oynadığım kırık bir oyuncak

bu çöpLerden ben de istiyorum =)
#9 - Temmuz 22 2008, 20:34:52

Çöp olsun böyle olsun.. :P
#10 - Temmuz 22 2008, 20:49:19

Karar verdim çöpçü olucam :Ç
#11 - Temmuz 25 2008, 04:37:10
Ölümsüzlüğüyle çürümüş anıların öncüsüydü sadece kara karga,
milyonlarca insanın ölümünü gördü kara gözleriyle.
Sonra tuhaf uzak zamanlarda çırptı kara kanatlarını kara bir gökyüzünde kondu karaağacın dalına,
yumdu gözlerini ve kendi ölümünü bekledi sessizce..

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.