Komünizm herşeyden önce tüm insanların eşit olduğunu savunmaktadır.Bu saçmadır.İnsanlar sadece ve sadece adalet önünde eşittir,bunun dışında eşitlik söz konusu olamaz.Kimi akıllıdır,kimi daha az akıllıdır,kimi çalışkandır,kimi tembeldir vs..Herkes o veya bu sebepten dolayı farklı dünya görüşüne sahiptir,farklı eğitim görmüştür,farklı kültürden beslenmiştir.Bunun sonucu olarak karşımıza gerek iç dünyası olarak,gerek davranışları olarak gerekse de dünya görüşü olarak birbirinden farklı 6 milyar insan çıkmaktadır.Bunu da geçtim,insan yaratılışı itibariyle farklı meziyetlere farklı yeteneklere sahiptir.Sen çok akıllı birisi ile normal zekadaki birisini aynı kefeye koyamazsın.Buna benzer olarak bilenle bilmeyen de eşit olamaz,cahille alim eşit olamaz,zalimle masum eşit olamaz.İnsanları eşit göreceksen sadece adalet önünde eşit görebilirsin.Öbür türlü bu bir haksızlıktır,zulümdür.
Komunüzm insanlar arasındaki millet farkını görmezden gelir,bunu inkar eder.Her insan mensup olduğu kavmin veya milletin bir ürünüdür aslında.O milletin kültürü ile beslenir,mensup olduğu milletin iç dünyasına,vicdanına sahiptir.Sen bunu görmezden gelerek tüm insanları robot gibi tekdüze indirgeyemezsin arkadaşım!Kaldı ki bir insanın yetişmesindeki en büyük pay ailesidir.Aile dediğimiz kurum ise o milletin birçok özelliğini içinde barındırır.Böyle bir ortamda doğan,büyüyen bir insan ile farklı bir millete ait insanı bir tutmak saçmalığın daniskasıdır.Ylanız burada dikkat edilmesi gereken şey şudur;herhangi bir millet başka bir milletten mevcudiyeti itibariyle üstün değildir.Zaten üstün tutmanın adı da ırkçılıktır,kafatasçılıktır.
Komünizmde insanlar herşeyleri ile devletin malıdır.İşgücüyle,alınteriyle,emeğiyle birlikte herşey devlete aittir.Sen,ancak devletin verdiği kadarıyla yetinirsin.Kişisel malvarlığı diye birşey yoktur komünizmde.(Her ne hikmetse 80'li yıllarda Karadeniz kıyılarındaki Sovyet yöneticilerinin malikaneleri bunu çürütmektedir

Geçelim...

) Her insanın kendine ait bir malı,mülkü olmalıdır.Bu bir evrensel gerçekdir artık,bunu yok sayamazsın.Haksız kazanç varsa burada işin içine adalet girer fakat bu başka bir mevzudur...Sen kapitalistlerin haksız mal kazançlarını örnek göstererek insanların mal-mülk edinme haklarını elinden alamazsın.Mars'ta yaşamıyorsun sen,dünya gezegeninde ikamet etmektesin

Bu gibi temel hak ve hürriyetlere artık yaşadığımız çağda karşı çıkamazsın

Adama bir taraflarıyla gülerler
Bir başka konu ise materyalist dünya görüşüdür.Tüm varlığı maddeye indirgeyip insan ile hayvan arasındaki tek farkın ''akıl'' olduğunu veya insanların atasının ''maymun'' olduğunu söyleyerek atalarının ''hayvan'' olduğuna inanırsan büyük bir yanılgı içindesindir.İvan Pavlov gibi,insanoğlunun tüm hareketlerini,düşüncelerini,vicdanını,gönlünü kısacası ''iç dünyasını'' şartlı reflekslerle açıklayazsın.İnsanın tüm bu meziyetlerini sadece refleks diyerek kestirip atamazsın.Aynı şekilde,ruhu inkar ederek psikolojik gerçeklerle çelişemezsin.Bunları yok sayıp kendi hayal alemine ait bir ideolojiyi ''insancıl,ilerici,devrimci'' vs.. diyerek insanlara artık kakalayamazsın

Zaten günümüzde ne kadar komünist kaldı ki?
2. Dünya savaşında Stalin 20 milyon insanı işbirlikçi oldukları için mi aç bırakıp öldürttü? Milyonlarca insanı sapık komünist idealler uğruna mı yoksa ''işbirlikçi'' oldukları için mi katlettiniz,sürgün ettiniz? Bunların hesabını ''parabaları'' diyerek tek cümleyle veremezsin! Bu en basitinden komünist ideolojinin vahşet üstüne kurulduğunu gösterir! Bana liste yaptırtma,astığınız,kestiğiniz,katlettiğiniz,sürgüne yolladığınız insanların kaç milyon olduğunu biliyormusun acaba? Üstelik bütün bunları ''işbirlikçilere karşı'' yapıldığını hala söyleyebiliyorsun

Masum köylülerde para babası olduğu için katledildi dimi?

Geç bu ayakları dostum gerçekçi ol biraz,Rus afyonuna kendini bu kadar kaptırma.Fazla dellenipte kendine zarar verme,üzme beni