Alternatifim Cafe

Madalyonun Diger Yüzü Paslanıyor...(Herkes İzlesin Lütfen)

Discussion started on Komik ve/veya İlginç Linkler

dark

http://www.ekincaglar.com/coin/flash-tr.html

başka bişey söylemeye gerek yok galiba  :'(
#1 - Ocak 09 2006, 23:02:31
« Son Düzenleme: Mayıs 12 2006, 16:32:56 Gönderen: alex »

X( bisey demeye gerek yok gercekten hersey acik
#2 - Ocak 09 2006, 23:04:48
hayallerime yuzmeyi ogrettim
suya dustuklerinde yuzecekler :)

sea_deniz

çk çk çk tşklr arkadaşım....böle bişeyi bizlerle paylaşman çk güsel..insanın ağzı açık kalıor resmen...görüyorsunuz diil mi biz hayatın sefasını sürerken onlr nelerle uğraşıor?buna kaderin cilvesi mi desek ne desek bilmiorum ama  hala farkında diilis!!!!!!!!en iyisi halimize şükredelim.....elimizdekilerle yetinmesini bilelim...
#3 - Ocak 09 2006, 23:08:13

çk çk çk tşklr arkadaşım....böle bişeyi bizlerle paylaşman çk güsel..insanın ağzı açık kalıor resmen...görüyorsunuz diil mi biz hayatın sefasını sürerken onlr nelerle uğraşıor?buna kaderin cilvesi mi desek ne desek bilmiorum ama  hala farkında diilis!!!!!!!!en iyisi halimize şükredelim.....elimizdekilerle yetinmesini bilelim...
+1

keşke herkes eşit şartlarda yaşayabiliyor olsaydı
#4 - Ocak 09 2006, 23:29:59

sea_deniz

+1

+10 keşke öle olsaydı
ama hayat o kadar adil diil arkadaşım....
#5 - Ocak 09 2006, 23:32:01

+1

+10 keşke öle olsaydı
ama hayat o kadar adil diil arkadaşım....

hayat adil olsaydi o insanla royle olmazdi ve her 3 saniyede bir couk olmezdi
#6 - Ocak 09 2006, 23:35:00

sea_deniz

+10
evet kesinlikle çk haklısın ..ama işte bazen hayatı kurallarına göre oynamak lasım..
#7 - Ocak 10 2006, 00:12:20

+10
evet kesinlikle çk haklısın ..ama işte bazen hayatı kurallarına göre oynamak lasım..

bizim bolumuz boyle onlarin bolumu o kadar zor ki ama oynayanlar oynayabilyor tabi onuda oynayamayanlarda olup gidiyor
#8 - Ocak 10 2006, 00:14:16

gerçekten içler acısı
aslında insan biraz da utanıyor ben bu kdr ii durumuma ragmen isyan ettiğim oluyo peki onlar?
#9 - Ocak 18 2006, 19:10:16

bunları gördükten sonra halimize ne kadar şükretsek azdır  :'( çok gerçekçiydi saol
#10 - Ocak 19 2006, 10:09:06

Ms.ExtacY

Çocuklar resmen iskelete dönmş ama dier tarafta amerikalılar obez ve hala yemeye dvm edyolar.Bu ülkeleri sömürp bütn bu insanlarn aç kalmasna nedn olan yine zengn ülkeler..
Snra da insan haklrı eşitlk dye de en çok konuşan yine onlar.. :vur
Denilcek çok fzla bşe yok resimler çok ii anlatmş..Saol bizmle patlaştıın içn..
#11 - Ocak 19 2006, 10:23:03

dark

alakanıza teşekkürler arkadaşlar.bu çok önemliydi.fakat daha izlemeyen çok kişi var.lütfen bakmayan herkes bi izleyebilirmi.böyle bi gerçeği kimsenin gözardı etmesini istemiyorum.
#12 - Ocak 22 2006, 17:21:34

Evet gercekden Söylenecek Söz Yok  Tok Olan Ac olanın Halinden Anlamaz...
#13 - Ocak 22 2006, 18:12:42
Çömezler tanımaz eskiler iyi bilir ne taklit eder nede Taklit edilir. Sakın laf sokmaya çalışma anında bozu verir ;)

yaa insan bunları görünce içi gidiyor keşke onlarda bizim gibi olsa yatacak bir yerleri yiyecek birlokma ekmekleri  :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'(
#14 - Ocak 30 2006, 02:38:56

insan bunları izlerken nası bi dünyada yaşadığını daha iyi anlıyo ve haline şükrediyo gelir adaletsizliği yani yaşam adaletsizliği olduğunu görüyorum ama bişey yapamıyorum umarım yapabilecek güçtekiler ellerinden geleni yaparlar..
#15 - Ocak 30 2006, 22:59:20
Piyasadaki tek adam gibi adam, maymun Çarli'ydi...

yakeşke herkes eşit olsa ama işte hayat birini yüceltiyo diğerini alçaltıyo
#16 - Ocak 31 2006, 00:05:38
HERGÜN YAŞAM GÜCÜNÜ ALIRKEN SENDEN
 OLURYA ECEL  GELİR GÖÇERİM BU ALEMDEN
    UFAK BİR FISILTIYLA YETERKİ SESLEN NAMERTİR
       SESİNİ ÖBÜR DÜNYADAN DUYUP TA GELMEYEN
                      <<<<<SeRsErİ>>>>>                                 (6) (6) (6)

+1

ama hayat asla adil olmuo işte birileri bi yanda zevkten kuduruo diğer tarafta başkaları açlıktan ölüo
çok saols arkadaşım böle duyarlı olduğun ve bizlede bunu paylaştığın için  :'(
#18 - Ocak 31 2006, 00:19:49
karanlıklar içinde gün doğar ya aniden işte öyle son bulur belki yarım kalan hikayemiz..............

ipexy_13

link gercektende kotuydu... icim bi tuhaf oldu onlarI izlerken...
#19 - Ocak 31 2006, 19:38:01

dark

asıl ben tşk ederim böyle bi konuya vakit ayırdığınız için çünkü çok önemliydi.
#20 - Ocak 31 2006, 20:51:45

X(
#21 - Şubat 18 2006, 10:19:10
GüZeLi GöRDüN Mü KaLBiNi ÇaLmALı

SeBeBi YoKtuR   ANaM

CaNıNI SıKtImı HaTuN u SaLMaLı  SeBeBi YokTuR  AnAm

dark

herkes lütfen izlesin bu görüntüleri.
#22 - Şubat 18 2006, 20:28:41

offff çok fena oldum ya ne kadar kötü  X( halimize ne kadar şükretsek azdır onlarda insan ya offff X( X(
#23 - Şubat 19 2006, 00:20:31
Yalnızlık Derin Bir Sancı Şimdilerde Yüreğimde..

hakketten çok güzeldi ya başka bir sözz söyleyemiyom sadece çok üzülüyor insan çok utanç verici insanlığınngeldiği noktaya bak ya
böyle birşey oolurmu ya fakirliğin gözü kör olsun nediyim daha fakirlik insana neler yaptırıyo insan bunları görünce kendi haline şükrediyor valla çok üzücü X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
#24 - Şubat 20 2006, 00:05:56
gdandsupermanandbjk

dark

şükretmek en büyük erdem.ama kalben şükretmek tabi.ve asla bu halde olanların varlığını unutmamak...
#25 - Şubat 20 2006, 00:11:31

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.