bu grup süper ama bi o kadarda iğrençler ya konserinde adam gitaristin üzerine işio :hönk
Alıntı yapılan: Satanist Yiyen Kedi - Mayıs 27 2006, 20:06:20bu grup süper ama bi o kadarda iğrençler ya konserinde adam gitaristin üzerine işio :hönkya ewet iğrenç oldugu kadar çağ dışıda ama sanırım onlar eroın aldıktan sonra ole seyler yapıolar
Alıntı yapılan: zift - Ekim 06 2006, 14:54:16Alıntı yapılan: Satanist Yiyen Kedi - Mayıs 27 2006, 20:06:20bu grup süper ama bi o kadarda iğrençler ya konserinde adam gitaristin üzerine işio :hönkya ewet iğrenç oldugu kadar çağ dışıda ama sanırım onlar eroın aldıktan sonra ole seyler yapıolarolabilir adamlar kafayı bulmuşlar oooo
Alıntı yapılan: oozzy - Ekim 06 2006, 15:05:16Alıntı yapılan: frekanss - Ekim 06 2006, 15:02:22Alıntı yapılan: zift - Ekim 06 2006, 14:54:16Alıntı yapılan: Satanist Yiyen Kedi - Mayıs 27 2006, 20:06:20bu grup süper ama bi o kadarda iğrençler ya konserinde adam gitaristin üzerine işio :hönkya ewet iğrenç oldugu kadar çağ dışıda ama sanırım onlar eroın aldıktan sonra ole seyler yapıolarolabilir adamlar kafayı bulmuşlar ooooben bişi sölemek istiorum orda adam konserde gitaristin üstüne işemio belirledkleri konser kareografisine göre ordan bşka biri hortum çıkarıoo yane o sizin işiyo die gördüğünüs aslında su akan bi hortum lütfen yanlş anlamalara sebebp vermeyelimm hımm pardon saol
Alıntı yapılan: frekanss - Ekim 06 2006, 15:02:22Alıntı yapılan: zift - Ekim 06 2006, 14:54:16Alıntı yapılan: Satanist Yiyen Kedi - Mayıs 27 2006, 20:06:20bu grup süper ama bi o kadarda iğrençler ya konserinde adam gitaristin üzerine işio :hönkya ewet iğrenç oldugu kadar çağ dışıda ama sanırım onlar eroın aldıktan sonra ole seyler yapıolarolabilir adamlar kafayı bulmuşlar ooooben bişi sölemek istiorum orda adam konserde gitaristin üstüne işemio belirledkleri konser kareografisine göre ordan bşka biri hortum çıkarıoo yane o sizin işiyo die gördüğünüs aslında su akan bi hortum lütfen yanlş anlamalara sebebp vermeyelimm
Du Hast ,, Birde Mutter Die ŞArkıları Vardı Sanırım Ama Benzin Harika Yine Bir Şarkısı Daha Vardı Seveek Dnlediğim Ama neydi ?
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.