Bu konuya "bitirmez" yazan kesimin, %98'inin uzak diyarlardan bir sevgilisi vardır muhtemelen. Ki, bu yazan kişilerin de çoğunun sevgilisinden ayrıldığı sonucunu göz önünde bulundurursak, karşımızda 'polyanna yurdum insanı' görmüş oluruz. Kendi sevgililerine güvenmiş, fekat, uzaklıktan dolayı, bir süre sonra sıkılıp, sevgililerini terketmişlerdir. Daha şanssız olanlar, terkedilmişlerdir. Bu böyle sürer gider, adeta bir kısır döngüdür. Gelelim zat-ı alimin düşüncesine. Şöyleki, 'aşk' nosyonunun her 1000000...00 kişiden birine uğradığını düşünen bir insanım. Kişisel gözlemlerim sonucu bu kararı aldım. Ha buna rağmen, araya uzaklık giriyorsa, -akla gelen dipçik not: ki bu uzaklığın nedeni, sanaldan sevgili bulma gibi, ayrı bir trajikomikliktir.- vay halinize leydiz end centılmını. Sanaldan sevgili bulmaya karşı değilim, ha keza, bu durum uzaklığa varıyorsa, buna en karşı insanlardan birisiyim. Her ne kadar, "aşığım, aşığım" de, sevgilin eğer, 1000..00 mil uzağındaysa, ona hiçbir şekilde güvenemezsin. Sana aşık olduğunu söyleyip, bu mesajı toplu halde, 2-3 kıza daha yolluyor olabilir. Ki bu büyük bir olasılıktır. Cicim aylarınızı geçtikten sonra, sevgiliyi görememek ve bu güvensizlikten kaynaklanan sebeplerden dolayı, ona daha fazla katlanamaz ve ayrılırsınız. Ben derimki, biraz gerçekçi olun. Yakınınızdaki insanlara bir derece güvenebilirsiniz, ama teee uzaklardan sevgili bulmak neden? Saçmalık. Hepinizin sonu aynı olacak, kandırmayın kendinizi. : )
Kişisel not : Objektiflik, her zaman acıdır.
Kamyon arkası sözü : Hatalıysam aramızda kalsın.

Ve ingilizce : Bullshit.