Alo, orası ''Harry Potter Bitti Ben Şimdi Ne Yapacağım Yardım Hattı'' Mı?
İngiltere'nin en büyük kitapevi zinciri Waterstone's, Harry Potter and the Deathly Hallows'un Harry Potter serisinin sonu oluşunu ve kitapta ölecek olan iki karakteri göz önünde bulundurarak, bu konu ile ilgili çok büyük üzüntü, keder, hayal kırıklığı duyan, böyle bir gerçekle baş edebilecek güce sahip olmayan ve bunu dünyanın sonu sanan "süper hassas kalpli" hayranlar için bir yardım hattı kurmayı planlıyor.
Haziran'da, J.K. Rowling, "Richard & Judy Show"a konuk olmuş ve önceden planladığının aksine kitapta 2 kişinin daha öldüğünü ve bir diğer kişinin ise bu ölümden kılpayı kurtulduğunu söylemişti.
Waterstone's sözcülerinden Debbie Williams şu açıklamayı yaptı:
Bu, büyük ihtimalle "Take That" adlı müzik grubunun (Ünlü şarkıcı Robbie Williams üyelerden biriydi.) dağıldığı zamankine eşdeğer bir hayal kırıklığı yaratacak gençlerin üzerinde. İşte bu hayranlar için bir yardım hattı kurmaya karar verdik.
(Evet arkadaşlar eğer siz de çook büyük üzüntü, keder, hayal kırıklığı hissediyor ve "Harry Potter bitti.. Aman Allah'ım ne yapacağım ben şimdi?!" diyorsanız tek yapmanız gereken "ALO HARRY POTTER BİTTİ BEN ŞİMDİ NE YAPACAĞIM YARDIM HATTI"nı aramak.. =P