Alternatifim Cafe

Öykü Yaratıyoruz...

Discussion started on Site Oyunları

Ama ne yazık ki Emre gay olduğunu anlar.
Ve kızların peşini borakmaya karar verir.
Kendine bir dükkan açar. Ve oraya gelen erkekleri gözüne kestirip tecavüz eder.
Dükkanın adı ise Sex Shop.
#76 - Temmuz 10 2007, 13:47:55
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

barbie9138

emrenin kurbanlarından biri emreden güç bela  kaçarak polise koşar.
emrenin adamlarından biri bu durumu emreye bildirir.
emre hapse girmek istememktedir. bu yüzden yurt dışına kaçma planları yapmaktadır.
ama gerekli sermayesi yoktur.
#77 - Temmuz 10 2007, 13:54:30

Emre sonunda ne yapar eder gider Çin'e.
Ama salak ordaki tek farklı insan olduğunu bilmemektedir.
1 milyar nüfusa aldanıp oraya gitmiştir.
Polis dünya çapında arama başlatır. Ve Emre bulunur.
Sonra..
#78 - Temmuz 10 2007, 14:04:01
‎ Unutma! Kendine yarattığın dünyada, içine aldığın tüm vatandaşlar arasında en 'solcu' benim!
Mercey.

barbie9138

emre türkiyeye getirilir.
daha atatürk hava limanına ayağını atar atmaz basın mensuplarıyla karşılaşır. emre bu kadar ünlü olduğunu yeni öğrenir.
ertesi gün gazete manşetlerinde emre hakkında  'vatan haini' yakıştırılması yapılmaktadır.
emre cezaevivin 1. günündeyken babası bu haberi kahvaltıda gazetesini  okurken öğrenir.
babası kendini suçlu hissetmektedir. pişman olmaktadır. sonra...
#79 - Temmuz 10 2007, 14:10:25

Babası o an da aklına gelen bütün küfürleri etmektedir ve hanımına " Bak oğlun vatan hainide oldu. Gözün aydın, kulakların manisa. " gibi iğrenç bir espiri yaparak kadının acısına acı katmaktadır.

Emre kaçma planları yapmaktadır. Ordaki bir polisi dişine kestirir ve o polisinde gay olduğunu öğrenir. İlişkiye girerler. Ve polis amca kaçırır Emre'yi..
#80 - Temmuz 10 2007, 14:13:33
Mercey.

barbie9138

emre gay polis sayesinde özgürlüğüne kavuşmuştur.
emrenin yeni hayalleri vardır artık. uyuşturucu işine girip zengin olacak ve herkesten intikamını alacaktır.
bu hedef emrenin herşeyi olmuştur artık. bunun için lise kapılarında icraatlara başlar.
bu hikayeyi geliştirekte yeraltı edebiyatının kitapları var. onlara gönderelim. :sizo
#81 - Temmuz 10 2007, 14:19:13
« Son Düzenleme: Temmuz 10 2007, 14:20:12 Gönderen: garmel_den »

Onlarda bizi bekliyolardı zaten. (6)

Neyse Emre Şadi adlı bir uyuşturucu satıcısının yanında işe başlar. Şadi çevrenin en belalı adamıdır.
Şadi denildiğinde akan sular durur.
Ama Şadi'nin bir zaafı vardır.
Şadi hamiledir.
#82 - Temmuz 10 2007, 14:25:57
Mercey.

barbie9138

şadi kimden hamiledir? emre gece-gündüz bunu düşünmektedir. acaba kendisinde midir.
#83 - Temmuz 10 2007, 14:30:28

Şadi'nin gün geçtikçe karnı büyümektedir.
Emre süphelenmektedir.
Şadi'nin adamları önceden Şadi'ye Baba derken şimdi Anne demeye başlamıştır.
Fakat çok geçmeden gerçek açığa çıkar.
Şadi'nin içindeki şişkinlik...
Gazdır.
#84 - Temmuz 10 2007, 14:32:45
Mercey.

barbie9138

sonra ortaya çıkar ki şadinin en sevdiği yemek kuru fasülyedir. :Ç
emrenin içi rahatlar. üzerinden bir yük kalkar.
bu arada planlarına hergün daha da yaklaşmaktadır. her hedefine yaklaştıkça şadiyi de bu defterden silip atası gelmektedir.
şadi bunun farkına varmada hiç zorluk çekmez.
#85 - Temmuz 10 2007, 14:43:39

Şadi hemen kankası olan Küçük Emrah'ın yanına gider ve ondan Nuri babayı aramasını ve bir kasa gazoz getirmesini ister.

Nuri baba Emrah'ı kırmaz ve bir kasa gazozu Şadi'ye yollar.

Şadi Emre'yi kötü emellerine alet edecektir. Bunun için ilk önce Ahu Tuğba, daha sonra da Banu Alkan üzerinde çalışmalara başlar.

Herangi bir sorun olmadığını gören Şadi Emre'nin yanına gelir...
#86 - Temmuz 10 2007, 14:47:12
Mercey.

barbie9138

emre şadinin yanına gelir.
şadi emreye''hadi arslanım. iç şu gazozdan. terlemişsin'' der. emre gazozdan bir yudum alır almaz olduğu yere yıkılır. şadi emreyi banu alkanın evine yollar. emre gözlerini açtığında banu alkanı görünce bir daha bayılır :Ç. sonunda emre ayılır. banu alkan aslında bir zamanlar emreyi evinden kovan kızdır. yaptığından pişmandır. bu yüzden estetik yaptırarak kendini tanınmaz hale sokmuştur. ama bunu emreye bir türlü söyleyememektedir.

devamı....
#87 - Temmuz 10 2007, 14:58:31

Emre o anda dönmeye kara verir. Ve Bülent Ersoy'un yanına gider, evlenme teklifi eder. Bülent bunu hediyelere boğar. 2313131231233439873249 ton altın, 56535655685555 tane araba, 9659356365635336865445 tane ev alır. Artık Emre dünyanın en mesut adamıdır. :artis
#88 - Temmuz 10 2007, 15:05:33
Mercey.

barbie9138

ama banu alkan(emreyi reddeten kız) bunları mutlu mesut gördükçe kıskanmaktadır.
aralarına yıkmak için herşeyi yapmayı planlamaktadır.
bu arada yeni çiftimiz balayından dönmüştürler.
banu bülent hanımla görüşür. emreyle bir zamanlar çekilmiş samimi pozları gösterir.
#89 - Temmuz 10 2007, 15:14:15

Ama büLent buna aLdırmaz geçmişi mazi yaptıkALrını ve çok mutLu oLdukALrını söyLer.

ve bunun üstüne o da yeni ve samimi fotoLArını göstererek ufak bir tebessümLe oradan uzakLaşır

tabi Banu bunu kaLdıramaz ve intikam pLanLArı yapmaya başLar.

#90 - Temmuz 10 2007, 15:20:16
Ben BiLirdim Düşündüğümü Yapmayı ..
Seni Dışarı Çıkarıp Evinden  Dar Sokakta Boğmayı ..
Bir Gece Ansızın Ya da Açık Denize Atmayı
Ben BiLirim Ardından da Kendi Kafama Sıkmayı !..

barbie9138

bu arada meriç bey  olaya girer.(banunun sevgilisi)
tv de kuşum aydının programına katılmaya başlar. hergün orda dert yanmaya başlar. banu beni manevi olarak aldatıyor diye.
banu-meriç-bülent-emre aşk dikdörtgeni türkiyenin gündemine oturur.
erzurumdan edirneye kadar herkes bu dikdörtgeni düşünmektedir. gülben ergen-hülya avşar savaşı bile artık eskisi gibi anılmaz olmuştur.
#91 - Temmuz 10 2007, 15:27:52

(ya güzelim hikayeyi magazin haberine çevirdiniz :D nese bende devam edeyim bu rezilliğe :D)
sonra bu aşka kuşum aydınla şahink dakatılır ve aşk altıgeni olur ama sonunda altıgen bozulmuştur ve herkes dağılmıştır şahink emreyle banu bülent ersoyla ve meriçte aydınla aşk yaşamaktadır artık hepsi evlenir birbirleriyle ve mutlu mesut yaşarlar SoN :D(bi canavar yarattım bitirmeside bana kalm??ştı :D)
Başkası yeni bi hikaye başlatsında dvm edelim
#92 - Temmuz 10 2007, 19:40:23

Öykümüzün Yeni kitabı da çıktı arkadaşlarr(cümleten hayırlı ugurlu olsun)

evet sevgili pıtırcıklarım bir saklanırmış bir ortaya çıkarmış evvel zaman önce bülent adında bir soytarı varmış bu bülent artık kralın soytarısı olmaktan bıkıp kral olmak istemis(tabi cnm en doal hakkı) bu şaşkın bülent sakar olmasının gerçei ayrıyetten birazda ayıptır sölemesi zekiymiş bu zekiliginden faydalanıpkralın tumcalısanlarını usaklarını kandırıp istif etmesini istemi amauşakların ewde a bekleyen cocukları oldugu için hiç biri bu fikire ortak olmamış biri dısında Sheküre 

)dewam)
#93 - Temmuz 21 2007, 01:36:04
_  /¯_     /\    \_/  |_¯  _
¯  \__|  /---\  _/   |__  ¯

bülentin yerine geçmek istediğini öğrenen kral çok sinirlenir ve bülenti işten atar bunun sonunda bülentte sarayda grev çıkartır ve tüm işçiler greve girerler kralda bunu kaldıramayıp istifa eder en sonunda bülent başa geçer başa geçti ama bi eksiği vardı yeni bir soytarı lazımdı :D(dvm)
#94 - Temmuz 21 2007, 01:51:45

bu görevide eski kralawerdi eski kral once birz yok mok desede bülent onu tehdit ederek onu ikna etti bülent srayında mutlu mesutyaşarken birdenküresel ısınma sorunuyla karşılasdı halkıda susuz kalıcaı için pretestoyaptı bülent ne yapacaını bilmiodu eski krala sormayı dusunduama bu onu halkı onunde kucuk dusurur die düşünüp gurur yaptı (dvm)
#95 - Temmuz 21 2007, 02:06:54

sonra seçimler başladı ve 3 kişi katıldı 1.si bülent 2. eski kral ve 3. ise Cem Uzan dı cem uzanın seçim sloganı küresel ısınma kalkıcak susuzluk sona ericek olduğu için cem uzan seçildi ve yeni kralda cem uzan oldu (dvm :D)
#96 - Temmuz 21 2007, 02:10:46

cem uzan kral oldu olmasına ama hiç bi b*k yapamadı kahveci hüsnü şenlendiricide kasabada ima  toplayıp onu tahttan attırmayı düşünüodu bu sinsi planlarından bir gün deniz sekiye soz eeti deniz sekininde  ağzıdna bakla ıslanmadı hemne sosyete camiasına yetiştirip dedikodu cıkarrttı cem uzanda bunu duyup hüsnünnün ekmek teknesi  olan kahwesini icraya verdi (dvm)
#97 - Temmuz 21 2007, 02:15:32

tabe hsnü dururmu oda uznın yatını katını atşe verdi.uzanda sinirlernidi buda denz skiyi rehin aldı bnn üzerine hsnü bir kurtarma planı hazırladı denizi denizde alıkoyan cemden kurtarma planında başarılı olmak için her önlemi alan hsnü tek bişei atlamıştı
#98 - Temmuz 21 2007, 02:28:14
bip bip

cem uzanın hüsnüyü sınır dışı edebileceğini ve sonunda cem uzan hüsnüyü sınır dışı etti ve deniz sekiyle ewlendi deniz sekide kraliçe oldu ama daha son faciya gelmemişti son faciya başlamıştı dallas köyünde oturan bush kalkmış iktidara el koymaya hazırlanmıştı bile ve tony blairle birlikte hain planlar yapmaktadır . dvM biraz saçmaladım ama nese :D
#99 - Temmuz 21 2007, 02:30:32

aslında bushkasabanın derdinde diildi onun derdi kraliçeyi basdan cıkarıp onunla evlenmekdi deniz sekide ona bi cilve yapınca uzan çıldırdı yanında bi sag kolu yokdu kendini artık yannıs hissed,odu bigun kafa cekkmeye bi pawyona giti orda Petek Dinçöz diye biriyle tanışdıbu kadın cok cekiçi sexy we alımlı bir kadındı bu kadar güsel bir kadının boyle ucuz bir yerde ne işi wardı ona veziriye olması için bi  teklifde bulundu oda seve seve kabullendi (dwm)
#100 - Temmuz 21 2007, 02:35:09

Üye:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.